- 25 Mayıs 2023
- 328
- 158
- 33
- 30
Tesekkür ederim yorumunuz icin. Evet degerlendirdik. Gecen ay yumurtlama testine başlamiştim o zaman 13üncü gün pik görmüstüm ve yine ayni olur sandim olmadi. Bu ay farkli bi istek vardi icimde bilmiyorum erken basladik degerlendirmeye sanirim libodum yüksekti. Adetin 9uncu günü akintimi fark ettim sünüyordu dedim Allah Allah noluyor. Netten baktim 4-5 gün öncesi baslayabiliyor diye. Sonra 9uncu günü aksam pik gördüm. 10uncu gün sabahida kop koyuydu ve 10uncu gün aksami siliklesti yani catladi. Atesimide ölcüyorum. 10uncu gün 35.50 lerdeydi suan 37.lerde.Gelismeden catlamaz diye düsünüyorum, 20mm gibi bir büyüklüge gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Normal bir döngüde 14. gün catlama olur ama bazi kadinlarda bu daha erken oluyor. Hatta direkt adet sonrasi yumurtlama gören de oluyor. Ayrica kadin vücudu bambaska bir sey, her ay farkli belirtiler, farkli semptomlar, her zamanki döngüden farkli durumlar olabiliyor. Kurulu saat gibi degil yani vücudumuz. Ben dert etmeyin derim.
Degerlendirdiniz mi pik gördügünüz günleri?
Bugün adetimin 14üncü günü ve son iki gündür gözlerimi acamiyorum sürekli uyuyorum bu ay cok farkli bi ay oluyo suan