Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevgi2509

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
91
29
3
24
Merhaba kizlar. Ben bugün doktora gittim reglim 10 gün gecikti. En son 25 Aralık'ta regl oldum. 21 ocakta lekelenmem oldu. Doktor alttan muayene etti ve geç yumurtlamissin gebe olabilirsin 10 gün sonra kan testi verip gel dedi. Sizce hamile miyim.

Merhaba kizlar. Ben bugün doktora gittim reglim 10 gün gecikti. En son 25 Aralık'ta regl oldum. 21 ocakta lekelenmem oldu. Doktor alttan muayene etti ve geç yumurtlamissin gebe olabilirsin 10 gün sonra kan testi verip gel dedi. Sizce hamile miyim.
Başka doktor git bence. Niye o sırada kan almadı anlamadım ben. Geç yumurtlama olsada 21 Ocak desem . 21 ocakta hamilelik başlasa kanda çıkmaz mı arkadaşlar . İdrar testi yaptınmı. O değilde alttan ultrason yaptıysa ama görmüştür yani kese olsaydı gebelik başlasaydı. Ondan geç döllenme bekleyim demiştir. Tarihlerde öyle gözüküyor ya. Yani azıcık beklemen gerecek gözüküyor.

Gerçekten hiçbir şey anlamadım. Ben kan testi vermiştim 1.20 çıkmıştı. Daha belli olmaz 5 Şubat'ta yumurtlamissin dedi. Ocakta olması gerekirken 5 Şubat'ta olmuş geç döllenme yasamissin gebe olabilirsin on gün sonra tekrar kan verelim dedi

Back
X