- 16 Kasım 2022
- 300
- 34
- 48
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
Kızlar 25. Günden sonra yumurtlayanınız var mı ve neden böyle bi durum oluyor ? Bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetten 21-22 gün sonra olmuş olabilir tam da takip etmedim ama eşim şehirdılındaydı ovü döneminde gebelik var gözüküyor ama kimyasal mı bilmiyorum yarın tekrar kan vereceğimKızlar 25. Günden sonra yumurtlayanınız var mı ve neden böyle bi durum oluyor ? Bilginiz var mı?
bende sanırım 24 üncü gunde yumurtladım ovulasyon testimi çok anlamadımKızlar 25. Günden sonra yumurtlayanınız var mı ve neden böyle bi durum oluyor ? Bilginiz var mı?
siz ne yaptınız verdiniz mi kan ben 2ay önce kimyasal gecirdimBenim adetten 21-22 gün sonra olmuş olabilir tam da takip etmedim ama eşim şehirdılındaydı ovü döneminde gebelik var gözüküyor ama kimyasal mı bilmiyorum yarın tekrar kan vereceğim
bende sanırım 24 üncü gunde yumurtladım ovulasyon testimi çok anlamadım
neden bilmiyorum bende normalde 27 eylülde adet oldum 32 gubde bi oluyom yani 12ekim en gec 15 ekim gibi yumurtlama olması gerekirken benim 20 ekimde oldu 21 de catladı.Kızlar 25. Günden sonra yumurtlayanınız var mı ve neden böyle bi durum oluyor ? Bilginiz var mı?
Verdim 2700 olmuş cuma doktora gideceğimsiz ne yaptınız verdiniz mi kan ben 2ay önce kimyasal gecirdim
acaba bu 21,22 günki yumurtlamadan mı oldu hamilelikBenim adetten 21-22 gün sonra olmuş olabilir tam da takip etmedim ama eşim şehirdılındaydı ovü döneminde gebelik var gözüküyor ama kimyasal mı bilmiyorum yarın tekrar kan vereceğim
kimyasal değildir canımVerdim 2700 olmuş cuma doktora gideceğim
Evet düşük değerle başladım ama şükürler olsun katladı hepkimyasal değildir canımdeğerin çok guzel sağlıkla devamı gelsin inşallah
bende 26 ekimde adet olcaktım ama yumurtlamayı 20 ekimde gördüm gec yumurtladım belki tutmustur benimde beklicem bakalımEvet düşük değerle başladım ama şükürler olsun katladı hep
Oyüzden 14 eylül sat dı. 5 ekime kadar eşim yoktu…acaba bu 21,22 günki yumurtlamadan mı oldu hamilelik
Ben de geç yumurtlamışım muhtemelen.. rabbim hayırla nasip etsin inşallah hüzel haberler verirsinizbende 26 ekimde adet olcaktım ama yumurtlamayı 20 ekimde gördüm gec yumurtladım belki tutmustur benimde beklicem bakalım![]()
Ay ben yazdım sandım her şey aynı şu an aynı durumdayız benim de 20 pik 21 çatlama oldu sanırım. 27 Eylül adet olmuştum ve 27-28 Ekim gibi de adet olmam lazımdı olmadı işte ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum ben deneden bilmiyorum bende normalde 27 eylülde adet oldum 32 gubde bi oluyom yani 12ekim en gec 15 ekim gibi yumurtlama olması gerekirken benim 20 ekimde oldu 21 de catladı.
o gunu değerlendirdik.yani 24.günde yumurtladım.Ve 26,27 ekim gibi adet olmam lazımdı olmadım hala ama umudum yok muhtemelen gec yumurtladığım için adetim 5 kasım gibi olcak(Yumurtlama bir sonraki adet baslangicindan 14 gün önce gerçeklesmektedir)
evet gurbetsel yani şöle yumurtlamadan 14 sonra adet olmamız lazım ,ben 2ay önce kimyasal okdum belkide o yuzden hormonlar değişti hiç umudum yokAy ben yazdım sandım her şey aynı şu an aynı durumdayız benim de 20 pik 21 çatlama oldu sanırım. 27 Eylül adet olmuştum ve 27-28 Ekim gibi de adet olmam lazımdı olmadı işte ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum ben debeklenen adet 5 Kasım mı yani bizim
bu arada ben dün test yaptım bi umut negatifti,ama baxı yerlerde okudum yumurtladıktan sonraki en erken 9.gubde belli olurmuş,yumurtlsmadan sonra 16.gubde öğrenenlerde var,bide bizim adet gecikmesi artık 27,28 değil 4ü 5ini gecerse gecikmiş olcazAy ben yazdım sandım her şey aynı şu an aynı durumdayız benim de 20 pik 21 çatlama oldu sanırım. 27 Eylül adet olmuştum ve 27-28 Ekim gibi de adet olmam lazımdı olmadı işte ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum ben debeklenen adet 5 Kasım mı yani bizim
gurbetsel bu arada baska bi konusmada gördüm bende 2yıllık evliyim bizde 2,3 aydır deniyoruzAy ben yazdım sandım her şey aynı şu an aynı durumdayız benim de 20 pik 21 çatlama oldu sanırım. 27 Eylül adet olmuştum ve 27-28 Ekim gibi de adet olmam lazımdı olmadı işte ama hiç umudum yok hamile gibi hissetmiyorum ben debeklenen adet 5 Kasım mı yani bizim
Canım idrarda 9.gün de bile erken sayılır :) 12 hatta 14.günde idrarda gözükebilir hassassa :)bu arada ben dün test yaptım bi umut negatifti,ama baxı yerlerde okudum yumurtladıktan sonraki en erken 9.gubde belli olurmuş,yumurtlsmadan sonra 16.gubde öğrenenlerde var,bide bizim adet gecikmesi artık 27,28 değil 4ü 5ini gecerse gecikmiş olcaz
yaa çok doğru sölüyosun,bende bekliyom bakalımCanım idrarda 9.gün de bile erken sayılır :) 12 hatta 14.günde idrarda gözükebilir hassassa :)