• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama

yaa çok doğru sölüyosun,bende bekliyom bakalım
14e kadar görmeyip 16 da bile gören olmus
Tabiki.. erken yapıp varsa bile yok diye insan cok üzülür.. o yüzden sabretmek zor biliyorum ama biraz beklemekte fayda var erken öğrenince de beta düşük oluyor bu sefer de kimyasal mı diye stres olunuyor en güzeli geç öğrenmek ☺️

Tabiki.. erken yapıp varsa bile yok diye insan cok üzülür.. o yüzden sabretmek zor biliyorum ama biraz beklemekte fayda var erken öğrenince de beta düşük oluyor bu sefer de kimyasal mı diye stres olunuyor en güzeli geç öğrenmek ☺️
çok doğru çok anne olmak daha olmadan önce bile nekadar sabır istiyor🥲 çok tesekkur ederim sizin içinde hersey çok guzel olsun umarım bizde guzel haber veririz🙏

bu arada ben dün test yaptım bi umut negatifti,ama baxı yerlerde okudum yumurtladıktan sonraki en erken 9.gubde belli olurmuş,yumurtlsmadan sonra 16.gubde öğrenenlerde var,bide bizim adet gecikmesi artık 27,28 değil 4ü 5ini gecerse gecikmiş olcaz
Ben test yapmadım negatifi görürüm diye valla ya ben 5 ine kadar nasıl bekleyecem duramam ki cuma gününe kadar olmazsam o gün yapmaya karar verdim testi ama kafamdan 😂 canım senin belirtin var mı

Ben test yapmadım negatifi görürüm diye valla ya ben 5 ine kadar nasıl bekleyecem duramam ki cuma gününe kadar olmazsam o gün yapmaya karar verdim testi ama kafamdan 😂 canım senin belirtin var mı
sadece kasık sancısı mı desem sızı desem,bazen de batma ama bunlar adet belirtiside olabilir🤷‍♀️
bende beklicem çünkü yaptım negatifi gördüm üzüldüm.21de catlama varsa kasımın 3ü gibi belki testte çıkar ama en iyisi 5 i beklemek.

eveet yaptımm ordan takip ettim hatta ayın ekimin 7 si gibi pik okur gibi gördüm ama devam ettim teste,hatta bırakacaktım baktım 20 de pik oldu (tabi umarım

sadece kasık sancısı mı desem sızı desem,bazen de batma ama bunlar adet belirtiside olabilir🤷‍♀️
bende beklicem çünkü yaptım negatifi gördüm üzüldüm.21de catlama varsa kasımın 3ü gibi belki testte çıkar ama en iyisi 5 i beklemek.
3 üne kadar beklemek iyi olurdu da bekleyebileceğimi sanmıyorum belli de olmaz da

Ben 27 yaşındayım belirtilerim de var bayağı bakalım
bence çok ideal bi yaş gurbetsel hiç üzülme normalde zaten ilk 1sene doktorlar zaman veriyor cevremde 5,6 ay sonra oldu hep arkadaslarımında inşallah guzel olur hersey ❤️ yani yapmak istersende yap testini zaten varsa da yoksada sonunda öğrencez .Çok iyi anlıyom bende diyorum ki direk kan versem orda zaten çıkar varsada yoksada ama cesaret edemiyorum🤭

bence çok ideal bi yaş gurbetsel hiç üzülme normalde zaten ilk 1sene doktorlar zaman veriyor cevremde 5,6 ay sonra oldu hep arkadaslarımında inşallah guzel olur hersey ❤️ yani yapmak istersende yap testini zaten varsa da yoksada sonunda öğrencez .Çok iyi anlıyom bende diyorum ki direk kan versem orda zaten çıkar varsada yoksada ama cesaret edemiyorum🤭
Ben de cesaret edemiyorum ya ama her an her şey yapabilirim 😄 senin yaşın kaç

Sonucum negatif maalesef ben de hamile değilim ama adet de olmadım 1 hafta geciktim
gurbetsel şimdi gördüm ..üzülme dicem ama insan üzülüyo bnde hala olamafım adet sadece leke ama test negatif önümüzdeki aya bakcaz.bir gebenin günlüğünden ovulasyon aldım herks onu almıs

Back
X