Geç yumurtlama

Benim adetlerim 32,33 günde bir olur ve 19. günde olur yumurtlamam genelde(dr çatlama problemi ve çikolata kistim olduğunu söledi ayrıca)Bu ay 25. günde geldi akıntı ovulasyon testi yaptım pozitif verdi.Çok şaşırdım hatta şimdide adet tarihim 1 gün geçti.Kafam karıştı ilk defa böle oluyo.Dr adetin 5. günü gel demişti henüz olmadımda o yüzden sordum .Sağol cnm cevabın için.

Bu ay ilaca başlayıp çatlatma iğnesi vurulacaktım.İlk defa böle bişey oldu.Tam da bu aya denk geldi.Hiç ümitlenmeyeyim o zaman düşük bi ihtimalde olsa hamilelik olabilir mi die :((

Sanırım evt normalde 19. günde falan gelirdi yumurta akı gibi akıntı bu ay 25. günde geldi ovulasyon testide pozitif verdi o gün.idrar testi yapıorum negatif çıkıo ama adetim 4 gün geçti.Nie böle oldu kafayı yicem ya
25 14 daha 39. gun adet olursun

Benim adetlerim 32,33 günde bir olur ve 19. günde olur yumurtlamam genelde(dr çatlama problemi ve çikolata kistim olduğunu söledi ayrıca)Bu ay 25. günde geldi akıntı ovulasyon testi yaptım pozitif verdi.Çok şaşırdım hatta şimdide adet tarihim 1 gün geçti.Kafam karıştı ilk defa böle oluyo.Dr adetin 5. günü gel demişti henüz olmadımda o yüzden sordum .Sağol cnm cevabın için.
Ayni sey bu ay bana da oldu, gec yumurtladim. Haliyle beklenen tarihte adet olmadim. Belki 10 defa idrar testi yapmisimdir, hep negatifti. Sonunda yumurtlama tarihimden tam 14 gun sonra adet oldum. Sen de hesapla istersen, yumurtlamandan bu yana 14 gun gecti mi?

Back
X