Gece bekcileri

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Arkadaşlar bocek haric her turlu canliyi sever korurum. Az once birseye sahit oldum ve inanilmaz canim sıkıldı... 4 bekçi bir kopegi yanlarinda yuruyen kipegi tekmelediler. Ben bagirinca etraflarina baktilar ve ilerlediler. Şmdi ben bunlari sikayet edebilirmiyim edersem nereye sikayet edecem tam videoyu aciyordum biraktilar. Ve bu bekciler her gece degisiyorlarmi yoksa her bolgenin gece bekcisi aynimi ???

Az önce fellik fellik polisi arıyorum şikayet için, kırk saat adres anlattırmaları, üstüne üç farklı numaraya yönlendirmeleri.. Şikayet ettiğim olay bitti gitti, kaçıştı millet. Böyle işin ...
Bi şey çıkmaz şikayet etseniz de; inkar ederler biter gider.
Adam kediye köpeğe tecavüz ediyor da bilmem kaç lirayı ödüyor tamam bu zaten.
Nefret ediyorum.

Belediyelerin çoğu sosyal ortamları aktif kullanıyor. Direk onlarla paylaşın. Hatta şikayet hattı varsa arayın. Hayvanlara uygulanan şiddet tepki çektiği için destek olacaklardır.
Yani bi çok insanın görecegi mecralarda durumu anlatın ve belediye ve bölge polisamirliğini etiketleyin birde hayvan haklarından bi kaç örgüt etiketleyin tmmdır

Sen yine de yap şikayetini. Hiçbir şey olmasa bile En azından haklarında şikayet olarak görünür sonraki dönemler için. Önlerine engel olsun.

Az önce fellik fellik polisi arıyorum şikayet için, kırk saat adres anlattırmaları, üstüne üç farklı numaraya yönlendirmeleri.. Şikayet ettiğim olay bitti gitti, kaçıştı millet. Böyle işin ...
Bi şey çıkmaz şikayet etseniz de; inkar ederler biter gider.
Adam kediye köpeğe tecavüz ediyor da bilmem kaç lirayı ödüyor tamam bu zaten.
Nefret ediyorum.

Hiç şaşırmadim...

Böyle bir hakları yok.. Yani kendisini korumak icin olsa neyse diyecegim. Bulundugumuz bolge suan kuduz bolgesi butun hayvanlari toplamislar. Birde hastalikli kopekle saglam kopekleri ayni kafese almislar. Suan karantina altinda. Kac kopek telef oldu bilmiyoruz. Sikayet ettigimde kuduz riskinden dolayi diye kivirabilirlermi.

Back
X