• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Beyzanuroznnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
1
0
1
26
Herkese Merhaba 8 aylık bebeğim formul mama ile besleniyor gece ise 3 4 saatte bir kalkıp mamasını sorunsuz içip uykusuna devam ederdi son bir haftadır kalkıyor ama mama yemeyi reddediyor. Aç olduğu için de Bi türlü uykuya dalamıyor en son uyanıyor gecenin bir yarısı oyun oynuyoruz uykusu açılıyor ve mamasını yiyip uyuyor neden böyle yapıyor anlamıyorum tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz

Herkese Merhaba 8 aylık bebeğim formul mama ile besleniyor gece ise 3 4 saatte bir kalkıp mamasını sorunsuz içip uykusuna devam ederdi son bir haftadır kalkıyor ama mama yemeyi reddediyor. Aç olduğu için de Bi türlü uykuya dalamıyor en son uyanıyor gecenin bir yarısı oyun oynuyoruz uykusu açılıyor ve mamasını yiyip uyuyor neden böyle yapıyor anlamıyorum tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz
Bnde mamayla buyuttum canim malesf ayni durumu yasadim ve 9 ayda mamayi tamamen birakti sute gectik sutte hic sorun yasamadik gayet guzel aldi alerji flan olmadi gelisimide cok iyi ben mamasina bebek biskuvisi attm 1 2 tane tadi degsti birazda oyle idare ettik ama birakinca mecbur sut verdm

Back