Gulden83 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2011 416 0 116 42 Kırklareli 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulden83 #1 Merhaba. Kizim 21 aylik 1 haftadir memeden kestim fakat gece sut icmiyor biberondan. Ki kizim biberon hic sevmedi. Oneriniz nedir ne yapmaliyim.
Merhaba. Kizim 21 aylik 1 haftadir memeden kestim fakat gece sut icmiyor biberondan. Ki kizim biberon hic sevmedi. Oneriniz nedir ne yapmaliyim.
Nego Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kayıtlı Üye 10 Haziran 2010 84.676 355.182 898 27 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Gulden83 #2 Gulden83 .!.: Merhaba. Kizim 21 aylik 1 haftadir memeden kestim fakat gece sut icmiyor biberondan. Ki kizim biberon hic sevmedi. Oneriniz nedir ne yapmaliyim. Genişletmek için tıkla... Akşam uyumadan önce tahıllı mamalardan verebilirsiniz ya da pirinç unlu muhallebi bunlar tok tutar gece uykusu bölünmemiş olur, 21 aylık gece beslenmesine gerek yok artık, kolay gelsin
Gulden83 .!.: Merhaba. Kizim 21 aylik 1 haftadir memeden kestim fakat gece sut icmiyor biberondan. Ki kizim biberon hic sevmedi. Oneriniz nedir ne yapmaliyim. Genişletmek için tıkla... Akşam uyumadan önce tahıllı mamalardan verebilirsiniz ya da pirinç unlu muhallebi bunlar tok tutar gece uykusu bölünmemiş olur, 21 aylık gece beslenmesine gerek yok artık, kolay gelsin