gece bile kalkip kusan varmi

kivircikkuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.917
1.130
88
37
8haftalik olduk teyzeler ve ben gece dahi kalkip kusuyorum....varmi benim gibi olan inanin artik bittim midemde hic birsey kalmiyor...elhamdülillah halime ama inanin kusmak mahvediyor insani

8 hafta daha yolun başındasin :) ilk çocuğumda son aya kadar devam etmişti. Çok kötü olursan su bile icemez duruma gelirsen acile git. Serum veriyolar genelde bi kac gün rahatlatıyo. Tahlillerde keton seviyesini takip eder doktorun. O yükselirse serumla destekler. Ama bi kaç ay sıkıntı yaşarsın muhtemelen.

gidiyorum.veriyor.ancak inan cok.desteklemiyor kizimda da kusmustum ama gece ve ya bütün gun kusmazdim dolayisiyla yorulmuş vaziyetteyim.topici actiktan snr dra gittik serum verdiler yolladilar ama devlet ti 500 ml bi.serum.hic bi ise yaramadi...yine ayniyim yine ayni bakalim hamd ediyorum Allaha hergunume

İşte ne yazık ki sebebi bilinmediği için bi çaresi de yok. Ben doktordan ilaç istemiştim bi arkadaşıma kendi doktoru vermiş. Doktor trip atmıştı iyi o zaman o doktora git diye. Bu bi hastalık değil ki tedavi için ilaç alacaksın demişti. Sık dişini elbet bi gün geçecek demişti... Ama tabi dile kolay böyle söylemekte. İnsanin ömründen ömür gidiyo. Yorgunluk bitkinlik çabası. İnşallah çabuk atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…