gece bulantısı help mee :(

damar mavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
221
100
53
Merhaba kızlar 3 aylık hamileyim doktorum demir omega 3 multivitamine başlattı . Ancak kullanmaya başladıgım andan itibaren her gece 3-4 gibi uykumdan uyanıp istifra etmeye başladım artık çekilmez bi hale geldi. Bu durumu yaşayan varmı nasıl atlattınız?

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bnde 1 ay once dogum yaptim ben o bulantilardan kullanamadim dkktorada dedim kullanamiyorum die icmedim
Dogum yaptiktan sonra kan hapini kullanmaya basladim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bnde 1 ay once dogum yaptim ben o bulantilardan kullanamadim dkktorada dedim kullanamiyorum die icmedim
Dogum yaptiktan sonra kan hapini kullanmaya basladim
Sagol canım. Sen atlatmışsın ne güzel. Yarın doktora gidicem sölicem bende haplardan olup olmadgnada emin degildm sende aynı şeyi yaşadgna göre hapları bırakmaktn başka çare yok . :/

Sagol canım. Sen atlatmışsın ne güzel. Yarın doktora gidicem sölicem bende haplardan olup olmadgnada emin degildm sende aynı şeyi yaşadgna göre hapları bırakmaktn başka çare yok . :/
Cok zor bi durum allah yardimcin olsun benim 5 ay midem vulandi oldum oldum dirildim
Tam bulantilar gecdi derken haplari kullanmaya baslamamala birdaha basladi
Bi kac kere deneme yaptim ictigim gun beter oldum
Doktoruma icemedigimi soledim
Kan icin kru uzum bilgur pilavi ye dedi zaten aurekli kan testin yapilcak degerlerinde dusme olursa doktorun solersin venofer serum takilir kan icin

Benimde bulantım az var ne güzel derkn ilaçlar mahfetti. Doktoruma bugün söledim ama ilacı öglen iç ne tok ne aç orta haldeykn iç dedi dedigi gibi denicem bakalım. Tavsiyelerin için çok sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…