gece çalışmak?

NoktaylaVirgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
171
96
merhabalar uzun yazamayacağım vakit dar; bugün özel bi hastaneden iş görüşmesine çağırdılar; danışma - hasta kabul görevlisi olarak... hastane eve çok yakın, çalışanlar samimi ve sıcaklar.
işinse pek zorluğu yok gibi, amaaa....o_O
gece çalışmam için bu teklif. sabah 8.30'da gidip akşam 5.30'da çıkacakmışım. ertesi günü tatil,dinlenme. birer gün molalı gibi diyeyim. asgari ücret bi de:KK51:
neyse yeni mezun ve deneyimsiz biri olarak (mağazamız var burdan çıkarsam babam yerime eleman almak zorunda ve ona da aynı ücret gidecek; sıfır kârla çalışacağım olursa :) )
çok yazdım gene.. kabul edeyim mi fikir verin lütfenn... :KK64:

Babanin magazasinin sartlarindan daha iyi degilse cikma bence. Daha iyi sartlar olursa cikarsin?

babamın mağazasında maaş yok kızlar harçlık var :KK48: gerçi maaş alsam da babaya verilir de neyse :KK51:sen bilirsin diyor ama küsüyor sanki beni yarı yolda bırakacaksın der gibi. yaş 22 oldu daha deneyim yok, sosyal hayat desen sıfır :KK12:

gece çalışmak için yazmışsın normal mesai saatleri bu yazdıkların onu anlayamadım.

bence maaşlı çalışman en iyisi az öz sende kendi keseni bilmiş ekonomini yapmış olursun

Çalışma saatlerini anlayamadım. Sabah 8:30'da girip ertesi akşam mı çıkıyorsun? E bu da saçma. Gece vardiyası demek, geceden sabaha kadar çalışmak demek zira.
Neyse, konunu çok anlayamadım bu yüzden ama madem konusu geçmiş söyleyeyim. Gece çalışmak insanın hayatını alt üst eden bir şey diyorum, hiç bir maaşa da değmez diye düşünerek. 4 yıldır gececiyim, 3 hafta sonra gündüz çalışmaya başlayacağım ve artık hayatım boyunca gece vardiyasına dönmek istemiyorum.

orası öyle de, 11'de yatıp 11'de kalkmaya alışmış olan ben zombi gibi dolanmayayım ortalarda :KK53:

15 saat çalıştıracaklar fazla değil mi ya diğer gün tatil diyemi bu kadar fazla çalışma saati.
Bnece deneyin bi babanızda 1 ay idare etsin eleman almadan. Baktınız olmuyor 1 ay sonra çıkarsınız olur biter :)

merhabalar uzun yazamayacağım vakit dar; bugün özel bi hastaneden iş görüşmesine çağırdılar; danışma - hasta kabul görevlisi olarak... hastane eve çok yakın, çalışanlar samimi ve sıcaklar.
işinse pek zorluğu yok gibi, amaaa....o_O
gece çalışmam için bu teklif. sabah 8.30'da gidip akşam 5.30'da çıkacakmışım. ertesi günü tatil,dinlenme. birer gün molalı gibi diyeyim. asgari ücret bi de:KK51:
neyse yeni mezun ve deneyimsiz biri olarak (mağazamız var burdan çıkarsam babam yerime eleman almak zorunda ve ona da aynı ücret gidecek; sıfır kârla çalışacağım olursa :) )
çok yazdım gene.. kabul edeyim mi fikir verin lütfenn... :KK64:
Gece çalışmak için bu ücret çok az değil mi yahu? Başlangıç ücreti mi bu? Yoksa artıracaklar mı? Artırmayacaklarsa hiç başlama. Yazık günah, gece çalışmak zor olur. Başka bir hastaneye bak.

Bence de kabul edin. Babanızın mağazasında ne uzalır ne kısalırsınız ama diğer iste ilerleme veya başka bi dala atlama şansınız var.

15 saat çok fazla. Hele asgari ücret için.Sonuçta oturacağım demişsiniz de oturmak bile yorar insanı. Herkes yatarken siz çalışıyor olacaksınız. Herkes çalışırken de siz yatıyor olacaksınız. Emin olun sosyal hayatınız bundan kötü olacak. Ama tabiki iyi yanları da var. Yükselebilirsiniz. Değişik insanlar tanırsınız. Belki oradan birileriyle tanışıp daha iyi bir işe geçebilirsiniz. Bunları düşünüp te kararınızı verin.

X