gece çayı

oNcA

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.168
12
358
44
kızlar milupanın yada humananın gece çayları var..benim kızım gece nerdeyse hiç uyumuyor özelliklede saat 4 ten sonra sabah 10a kadar uyanık...sizce bu çaylardan vermelimiyim...içinde anasonda oldugu için aslında vermek istemiyorum ama fikri yada bilgisi olan varmı

cnm ben bebeğime değilde kendim içiyorum milupanın emzirme çayını içiyorum içinde anason rezene melisa falan war gaz yapmasın diye bebeğime işe yarıyor sanırım çok şükür öle çok gaz problemimiz olmadı ama bebeğime hiç wermedim bitki çayı...

canım bende humannanın süt artırıcı çayını içiyorum ama uyku olayında hiç işe yaramıyor...gece kuşu olduk çıktık...inşallah 40ından sonra duzelir...
buarada maşallah senin bebişinide gaz olayının olmaması guzel...nazar değmesin...

canım bana doktor egenin gazı oldugu zaman milupanın rezenesinden ver dedi gunde 4 kez 20cc
ama ben simdiye kadar 4 kez verdim sadece sanki işe yarıyor..özellikle de gece yatmadan veriirsen..
iyice karnı doyunca üstüne ver :)

oncaacım benımkıde senınkı gıbı sabah ezanıyla kalkıyor uyumuyor.ama daha çok küçükler öyle çay felan vermeyı düşünmedım... bugün doktra gıttık zinconun damlasın verdı doktor saat 3 te uyudu arada kalkıyor emmek için bende saat 5.5 gibi verdim damlayı sadece emmek ıçın kalkıp memede uyuya kalıyor iyimı geldı ne..ama gece ne yaparız bilmiyorumm yaaa.

bende milupanın rezene çayından alayım...belki işe yarar...gunduz uyuyup gece uyumuyordu...2 gundur gunduzde uyumuyor...ne yapacağımı şaşırdım

ya bizimkinin uykusu güzel ama kaçtımı uyumuyor daha.hiç çay felan denemedim .bende humananın süt arttırıcı çayını içiyorum.kızlar çok fazl uyanık kalmıyolarsa birşey yapmanıza gerek yok 16 saat uyumaları gerekiyor .bizimki gunduzde gecede yatıyor sadece taş çatlasın 7 8 saat uyumuyor günde zorlamıyorum kendi haline bırakıyorum oynuyor yoruluyor gecede mışıl mışıl uyuyo .sadece iki kez kalkıp emiyo okadar ama saatler şaştımı gunduz yattımı gece uyumadımı bende ayakta kalıyorum :)

bende ilk kez dün gece 20 cc milupanın rezene çayını verdim.doğduğundan beri en gazlı günümüzdü.işe yarıyor rahat etti bebişim

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:slm ben yenı anneyım.bebeğim 50 gunluk sütüm yetmediği için gunduz anne sutu gecede aptamil verıyorum.3 3.5b saate bır ancak gece 24te verıp gece tekrar 03 te mama vermek ıstemıyorum.herkes öyle yapıyormus sorum su gece 03te verdiğim mamayı nasıl kesebılırım gercı az içiyor fakat uyku düzenımız bozuluyor bu seferde. sorumu cevaplarsanız sevınırım tşk ederım.

bebeğini uyandırma yurdagülcüm saat 3 te o ne zaman uyanırsa mamayı o zaman yap içir

milupa rezene bizde çok işe yaradı
ama gece çayı uyutmuyor kızlar bunu umarak almayın gece çayı sadece sakinleşmesi uykuya rahat geçmesi içinmiş ama hiçç bir işe yaramadı

yurda gül bebeğin henüz 1,5aylık ve küçük şuan gündüzleri 2-2,5saatte bir geceleride 4saatte bir engeç beslemelisin

benim kızım o kadarken ben kaldırmasamda 3-4saatte bir kalkardı ama şimdi gece 12de mama veriyorum sabah 6da kalkıyor maşallah

yani onlar kendileri açıkınca zaten kalkıyor ama drmuz bize ilk 2ay en geç 4saatte bir besliyorsun demişti

arkadaşlar yeni doğmuş bebeğimizi en geç 3 saatte bir emzirmeliyiz bu hem onun karnını doyurması için hemde sütümüzün artması için gerekli. benimde 1 haftalık bebeğim var en geç 3 saatte bir uyanıyor ve emziriyorum. ben bebeğe ilk defa akşam rezene çayı içirdim o da 5 çay kaşığının ucuyla. doğum yapıp eve geldiğimden beri her gün düzenli olarak 2 su bardağı rezene çayını cezvede demleyip içtim. bayağı bir faydası oluyor çünkü bizdeki gaz süt yoluyla bebeğe geçiyor. birde ben sütüm artsın diye ilk üç gün günde 2 defa promalt malt içeceği içtim. onlar bitince lactamil aldım. ikisi de işe yarıyor. ama sanki promalt daha iyi. şimdide eşim marketten hipp natal emziren anneler için süt arttırıcı çay aldı. hem gaz şikayetini engelliyormuş hemde anne sütünü artırıyormuş. bence bebeklerden önce kendimiz gaz giderici çay içmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…