• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece çişe kaldırma

seval1990

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
13
0
1
35
Geceleri çişe kaldırmayınca yapıyor altına 2.43 te sizce kaldırmalımıyım yoksa kaldırmamalıyım çişe bilemedim akşamda 11de yatıyor

Çişe kaldırmayınca yapıyorsa mecbur alışana kadar kaldıracaksınız bence. Kızım 3.5 yaşında hiç kaldırmadım hiç yapmadı da ama çocuktan çocuktan değişiyor

3 4 gündür altına yapıyor daha yeni gece bez takmamaya başladık kaldırınca ağlıyor yapmak istemiyor

3 4 gündür altına yapıyor daha yeni gece bez takmamaya başladık kaldırınca ağlıyor yapmak istemiyor
Kaldırma bence böylece öğrenecek ilk günler normal zaten kaçırması.. Zamanla alışır ancak unutmadan önce mutlaka çişini yaptırın.. İki saat önceden sıvı alımını yavaşlatın çok suya düşkünse söyleyin gece çişin gelirse bana söyle hemen yaparız gibi

Kaldırma bence böylece öğrenecek ilk günler normal zaten kaçırması.. Zamanla alışır ancak unutmadan önce mutlaka çişini yaptırın.. İki saat önceden sıvı alımını yavaşlatın çok suya düşkünse söyleyin gece çişin gelirse bana söyle hemen yaparız gibi
Gündüzleri söylüyor geceleri söylemiyor dün iki defa kaldırdım klozete oturmak istemedi mecburen ayakta yaptırdım

34 aylık 7 aydır bezi bıraktık. Gündüz hiç bir sorun yok fakat gece kaldırmazsam bazen yatağa yapiyor. Çünkü yatarken çok su içiyor. Bende mecbur gece bir kere çise kaldırıyorum.

4,5 yaşına yaklaştı kızım, 2,5 yaşında bırakmıştı bezi. biz akşamki sıvı alımına göre bazen gece yaptırıyoruz. yaptırmadığımızda da kaçırmıyor ama gece rahat uyusun istiyoruz, uyanınca uykuya çok zor dalıyor çünkü.
bence çocuktan çocuğa değişir bu konu.

Gündüzleri söylüyor geceleri söylemiyor dün iki defa kaldırdım klozete oturmak istemedi mecburen ayakta yaptırdım
Gece çişe alışması zaman alır işeye işeye de tutmayı öğrenir.. Alez çarşaf alez çarşaf üst üste takın gece kontrole kakın işediyse değiştirin üstünü çarşafı çıkarın uyandırmayın uyandırırsanız hem sinirli olır hem de hep uyanmaya alışır.. Uyandırmazsanız arada bir kaçırır ama sabaha kadar tutmaya alışır. Zaten gece çiş kaçırmalar beş yaşa kadar normal

Back
X