• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim gece çişini yapmıyor

doktorumuzda sıkı giydirmiceksiniz diyor bende kalın ve kat kat giydirme taraftarı değilim ama annem üşür hasta ediceksin karnı ağrır diyip duruyor. yattığımız oda 24-25 derece
Bizim odamız da o civarlarda oluyor üstünü örtmüyorum ince bir pijama giyiyor uyku tulumu da giydirmiyorum benimki 23 aylık. Siz en fazla ince bir tulum giydirip üstüne tek kat müslin örtü örtün onun dışında battaniye falan çocuk isilik olur terlemekten de susuz kalır böyle.

sütünüzün yettiğinş nerdenn anlıyordunuz, kilo alımından mı? en son kontrole ctesi götürdük cocuk doktoruna her şeyi şükür iyiydi. bugün götürsem mi acaba yoksa yarını mı beklesem
bizde sarılık olduğu için zaten iki günde bir kontrole gidiyorduk. pembe çiş yaptığını söylediğimde doktora tahlil istemişti.

evet, hem kilo alımı iyiydi hem de doktorum eğer emerken uyuyorsa doyuyordur demişti. günde rahat 8-10 çişli bez alıyordum. benim oğlum her gün kaka da yapıyordu ama onu çok ölçüt olarak almıyorlar zaten.

doktorumuzda sıkı giydirmiceksiniz diyor bende kalın ve kat kat giydirme taraftarı değilim ama annem üşür hasta ediceksin karnı ağrır diyip duruyor. yattığımız oda 24-25 derece
Erkek bebekler sıcağı sevmez
Siz kendiniz giyin anne içgüdüsü işte hepside aynı çorap yelek giyin ama bebeğinizi bi tık ince giydırın ev ortamına göre
Susuz kalıyorsa ondanda çiş yapmıyor olabilir yada sabaha kadar terden çıkıyor o yüzdende olabilir..Oğlum da bende aynı düşüncelere kapılmıştım çiş yapmıyor bir sorunmu var idrar yolu enfeksiyonu oldu acaba diye evham yapıp doktora dahi götürmüştüm
Emzirmeye devam edin gerekirse bi kaç kaşık su verin bebeğinize ..

kızlar bebeğim 25 günlük ctesi günü mamayı kestim gündüz çiş alıyorum ama gece hiç yapmıyor ve çok terliyor. dün gecede çiş yapmadı sabah çişini yapmıştı ve pembelik vardı kristalmiş galiba susuz kaldıgından dolayı olabilirmiş. terlediği icinde çiş yapmıyor olabilir mi? çünkü gündüz yapıyor 6-7 bez alıyorum. acaba sütüm yeterli değil mi?
Mamayı kesmenizi doktor mu önerdi.Sütünüz yetersiz olabilir. 25 günlük gece de emziriyorsunuzdur gece boyunca çiş yapmaması normal değil. Gündüz 6-7 bez çıkıyor demişsiniz bezlerin ağırlığı da önemli. Elinizle tuttuğunuzda ortalama bir yumurta ağırlığı hissini vermeli.

Mamayı kesmenizi doktor mu önerdi.Sütünüz yetersiz olabilir. 25 günlük gece de emziriyorsunuzdur gece boyunca çiş yapmaması normal değil. Gündüz 6-7 bez çıkıyor demişsiniz bezlerin ağırlığı da önemli. Elinizle tuttuğunuzda ortalama bir yumurta ağırlığı hissini vermeli.
gece çişini yapmaya başladı. tam uyanık oldugunda emziriyorum. sorunumuz tamamen emme süresiyle alakalıydı sanırım. sütümde eskisine göre daha akışkan şu an. memede hırçınlıkta yapmıyor emiyor.

Back
X