Gece emrizmeleri…

didonutella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
461
626
33
35
Merhba kızlar benim bebeğim 4 gün sonra 2 ayını tamamlamış olcak. 5 gündür gece uyku düzeni vermeye geçtim ve maşallah 3 gündür geceleri çok iyi uyuyor. Fakat o uyurken gögüslerim aşırı doluyor süt akıyor artık.
Sorunum şu ki sizce uyandırıp emzirmeli miyim yoksa uyanmasını mı bekleyeyim. Uyanmasını beklesem böyle dolu gögüs boşalmayınca sütüm azalır mı ondan da korkuyorum. Sütüm azdı zar zor çaylarla vitaminlerle damlalarla çoğalttım şimdi de azalcak diye endişe ediyorum. 4 gece önce uyandırıp emzirdim ama adam akıllı çekmedi bile o da var. Bide uykusunu bölmüş oldum zar zor uyuttum geri. Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum.

İlk aylar göğüsler terbiye olmadığı için bu şekilde olabiliyor ama bebeğiniz gece huzurlu ve tok uyuyorsa meme aramıyorsa artık uykusunu bölüp emzirmeyin ilerde daha çok zorlanırsınız yoksa. Doluluk çok rahatsız ederse sütü sağıp boşaltabilirsiniz geceleri. Zaten 1 kez boşalsa tekrar dolana kadar emme saati gelecektir

ben uyurken aliyorum kucagima uykusunda emiyo uyku arasi。 uyanikken oraya buraya dikkati dagilip emmiyo ztn bari gece dogru duzGUN emsin diye uyandirmadan yapiyorum

Back
X