Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
? cocuk acıkırsa emer ac acına mı bırakcaksın 1 yasında bıle degıl :)) soru mu buKızlar selam,
Kızım 11 aylık geceleri uyanıyor sürekli emzirmesem de uyumuyor. Her gece 3-4 defa böyle oluyor.
Bir zararı olur mu?
15 aya kadar memede yaşadı desem yeridir.Kızlar selam,
Kızım 11 aylık geceleri uyanıyor sürekli emzirmesem de uyumuyor. Her gece 3-4 defa böyle oluyor.
Bir zararı olur mu?
Ya nasil kestiniz gece emmesini? Memede uyumuyor sanirim degil mi?15 aya kadar memede yaşadı desem yeridir.Sabaha kadar yanımda yatıp memede uyuyordu artık yorulup 15. ayda gece emmesini kesmiştim. Bir zararı olmadı sadece gece emmesini kesince daha kaliteli ve kesintisiz uyuyor artık bazı geceler bir kere su içmek için kalkıyor. Ama 11 aylıkken gece emmesini kesmezdim ben sanırım
Dişleri çıktıysa eğer doktorlar genellikle gece beslenmesini önermiyorlar(elbette farklı yaklaşımlar vardır). Her iki çocuğumda da 10 ncu aylarını doldurduktan sonra gece emzirmeyi bıraktım zorlu birkaç gecenin ardından uyanma sayıları çok azaldı oğlum kızıma göre çok daha fazla uyanıyordu geceleri su içirip yeniden yatırıyorduk. İlerleyen süreçte hiç bir zararını görmedik aksine uyku kaliteleri arttı, kilo alımları hiçbir şekilde etkilenmedi.Kızlar selam,
Bir zararı olur mu?
Memede uyuyordu sadece. İlk gün vermediğim için çok ağladı ama kararlı davrandım zaten tam hazır hissettiğimde başladım o yüzden. Kriz derecesinde ağladı ama her defasında sarıldım su teklif ettim genel olarak ne verdiysem reddetti. Geceleri süt yok ama gündüz var. Sabah uyandığın zaman vereceğim dedim devamlı. Şu an zor bir an biliyorum ama geçecek dedim. Çoğu şeyi dinlemedi ya da daha da şiddetli ağlayarak karşılık verdi ama kararlı davranıp vermedim. Hep sakin kaldım ara ara ben de ağladım ama o kadar ağlatıp sonra verirsem hep aynı döngüde kalacaktım. Tevhide dadı var biliyor musun instada o bu haykırışların, ağlamanın bu süreçte çok normal olduğunu önemli olan bu sürecini sevgiyle karşılamak olduğunu söylüyordu ben de ondan da güç alarak ağlamasını normal karşıladım. Akıtmayan suluğu var ona sarılarak uyudu arada onu emmeye çalıştı. Sabah uyandığında bak sabah oldu artık emebilirsin deyip emzirdim. Sadece ilk gün çok zordu ama 2. gün daha kolaydı derken 3. gün artık kabul etmişti. Bu şekilde oldu bizim sürecimizYa nasil kestiniz gece emmesini? Memede uyumuyor sanirim degil mi?
Masallah diyelimMemede uyuyordu sadece. İlk gün vermediğim için çok ağladı ama kararlı davrandım zaten tam hazır hissettiğimde başladım o yüzden. Kriz derecesinde ağladı ama her defasında sarıldım su teklif ettim genel olarak ne verdiysem reddetti. Geceleri süt yok ama gündüz var. Sabah uyandığın zaman vereceğim dedim devamlı. Şu an zor bir an biliyorum ama geçecek dedim. Çoğu şeyi dinlemedi ya da daha da şiddetli ağlayarak karşılık verdi ama kararlı davranıp vermedim. Hep sakin kaldım ara ara ben de ağladım ama o kadar ağlatıp sonra verirsem hep aynı döngüde kalacaktım. Tevhide dadı var biliyor musun instada o bu haykırışların, ağlamanın bu süreçte çok normal olduğunu önemli olan bu sürecini sevgiyle karşılamak olduğunu söylüyordu ben de ondan da güç alarak ağlamasını normal karşıladım. Akıtmayan suluğu var ona sarılarak uyudu arada onu emmeye çalıştı. Sabah uyandığında bak sabah oldu artık emebilirsin deyip emzirdim. Sadece ilk gün çok zordu ama 2. gün daha kolaydı derken 3. gün artık kabul etmişti. Bu şekilde oldu bizim sürecimiz
Evet, kesinlikle öyle. Ben memede uyuduğu için hep sabit yatmaktan kürek kemiği ağrısı çok çektim artık dayanamayacak seviyeye gelince gece kesme kararı aldım. Zaten gündüz devam edeceğim için benim için tam ayrılık olmayacaktı, o beni teselli etti ve o şekilde gece konusunda kararlı davrandım. Siz de hazır hissedene kadar başlamayın bence deMasallah diyelimsanirim en önemli sey annenin hazir olmasi.. ve ben bu adimi hic atamiyorum
![]()