• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece emzirmesine uyanamıyorum

Uykunuz ağırsa kendi anneniz gelmiyorsa kayınvalide ile geçinmenin yolunu bulun en azından 1-2 hafta daha.
Benim annem vefat etti 2 sene önce kayınvalidemde zaten şehirdışında bizden uzakta yaşıyor geçinsem de kalamaz bizimle

Gece emmesi kaç ay devam ediyor? Sürekli mi? Ben de yenş gebeyim merak ettim
1 yaşa kadar gece beslenmesi gerekiyor. 1 yaştan sonra her kalkdığında su verilir. Ama gece uyumadan önce iyice doyurmali

1 yaşa kadar gece beslenmesi gerekiyor. 1 yaştan sonra her kalkdığında su verilir. Ama gece uyumadan önce iyice doyurmali
Teşekkür ederim 🙏🏼 Ben bu kadar uzun beklemiyordum:)) ama minicikler ve çabuk acıkacaklar tabi ki çok doğru 🥰

Öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun, Allah kolaylıklar versin. Bu zor günler uykusuzluklar bitiyor hatta inanır mısın hatırlamakta bile zorlanacaksın. Bir bakmışsın en bebek hallerini özlüyorsun. Her gün fototğraflarını çek hem anı olur hem de günden güne ne kdar hızlı büyüdüğünü görürsün.

Bebek çok ufakken uyandıramam uyanamam diye korktuğum için, en rahatsız ve hemen uyanabilecek şekilde (karnımda dikişler vardı, uzanırsam kalkamıyordum) koltukta oturuyor gibi sağa sola yastık koyup göz dinlendiriyordum. saati kuruyordum. Işıkta ve seste uyuyamam, muhakkak bir ışığı açık bırakıyordum. Galiba 2 saatte bir mi 3 saatte bir mi ayaklanıp besleyip tekrar nöbete geçiyordum. Muhakkak su içmeye özen göster, muhakkak çeşitli gıdalardan tüket ki hasta olma. İşte yumurtanı da yeşilliklerden de kuru yemişlerden de protein de tatlı da kendine iyi bak ki sen de bebeğe bakabil. Arkadaşın eşin dostun varsa rica et arada sana gelsinler bazen de sen dışarı çık. Açık hava ikinize de iyi gelir.

Back
X