• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece al bir de burdan yak

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
aslında keşke canımızı sıkan olaylar olmasa da konu açmak zorunda kalmasak...
eşim vardiyalı çalışıyor ve ramazan ayındayız bu hafta iftarı evde yapıyor yani diğer haftalar iftarda evde yok neyse konuya geleyim
babam yeni yurt dışından geldı ve 9 aylık evliyim düğünden hemen sonra gitti ve evimde hiç yemek yemedi bende eşimin ailesini ve kendi ailemi eşimin vardiyası değişmeden davet edeyim dedim

buraya kadar sorun yok
kayınvalıdemi aradım ve cumartesi günü iftara davet ettim eşimin dedesi de tek yaşıyor onu da çağaracaktım ve eşimin büyük amcasıda tek onuda
neyse telefonda bunu görüştük 2 dk sonra geri aradı yakın şehirdieki amcasını ve karısınıda çağır diye :52:
ya ben onu çağırsam bu sefer buradaki halası küsecek neden ben çağırılmadım diye 6 aylık hamileyim çok sıcak zaten bunalıyorum
ben ailelerle olunsun istedim şu kadar da olmaz ki ben planımı 10 kişilik yaptım insaf ya ki samimi olduğumuz insanlar değil o amcası ve karısı eşimde biraz kızdı ve bozuldu bende iptal kararı aldım bayanlar ne diyorsunuz
ki kayınvalıdem daha önce evime yolda selam vermeyen eltimi çağirmam konusunda israr etti diye o misafirliği de iptal etmiştim hoş anlamamıştır neden olduğunu da bu sefer eşim
annem amcamı çağır demez babam dedirtti diyor hoş hepsi kabalık ya:41:

Ne gerek var ki o kadar insanı çağırmaya, kaldı ki ailen çok uzaktan gelmisler. Yalnizca kendi aileni çağır yeterli bence.

Ne gerek var ki o kadar insanı çağırmaya, kaldı ki ailen çok uzaktan gelmisler. Yalnizca kendi aileni çağır yeterli bence.

güya eşime karşı bencillik etmek istemedim ama yanlış düşündüm ne gereği varsa:37:

Kendi ailenizi cagirin bir tek gorsunler. Yok onu da yok bunu da cagir falan isteyen kendi cagirsin.

İptal olayını nasıl söyleyebildiniz? Gelmeyin mi dediniz😳 ne dediler peki:/

Kendi ailenizi cagirin bir tek gorsunler. Yok onu da yok bunu da cagir falan isteyen kendi cagirsin.

artık oyle yapacağim ama bakalım eşimin iş durumu sıkıntılı yani önumde sayılı gun var
İptal olayını nasıl söyleyebildiniz? Gelmeyin mi dediniz😳 ne dediler peki:/

daha söylemedim ama ben mi yok sa eşim mi söylesin iptal durumunu bilemiyorum ki
eğer ben söyleyecek olursam
anne ben bizbize oluruz diye düşünmüştüm babamı hiç evime yemeğe alamamıştım ama kusura bakmayın iptal ettim benim planım o kadar kişiyi çağırmaya yönelikti başkasını çağırmak zorunda bırakılmak hoş değil demeyi düşünüyorum bi öneriniz varmı
eşim soylerse sadece anne iptal ettik diyecek ben biraz nedenini bilsinler istiyorum açıkcası

bende genele katılıyorum, ailenle zaman geçir zaten hamileymişsin gerek yok o kadar dıdısının dıdısını çağırmaya azıcık da bencillik gerek :51::51:

bende genele katılıyorum, ailenle zaman geçir zaten hamileymişsin gerek yok o kadar dıdısının dıdısını çağırmaya azıcık da bencillik gerek :51::51:

kesinlikle artık kendimi düşüncem birazda bu kadarda suyu çıkarıılmz ki ben iyilik etmeye çalıştıkça

kesinlikle artık kendimi düşüncem birazda bu kadarda suyu çıkarıılmz ki ben iyilik etmeye çalıştıkça

Aynen, altı aylık kadına ramazan da olsa yuk olmaya kalkmak çok acımasızca, kendisi çağırsın madem akrabalarını kayınvaliden

Millet bu ramazan davetlerinde luzumsuz alinganlik yapar nedense.sanki iftara davet edilmesi mecburmus gibi.alinan kusen cok olur.en temizi kimseyi almamak heralde ama oylede olmuyo:) ramazan yilda bir ay zaten.ramazanda yedirip icirmenin sevabini baska bir zaman alamazsiniz.babaniz olmasaydi alin amcayi yengeyi,hatta halayida derdim ama,babanizin ilk gelmesiymis,bende sizin yerinizde olsam fazla kisi olmadan daha samimi bir ortamda bulunmayi isterdim.iptal edin bari.kimsede alinip kusmesin.sizde hamile hamile su sicaklarda yorulmamis olursunuz.

artık oyle yapacağim ama bakalım eşimin iş durumu sıkıntılı yani önumde sayılı gun var

daha söylemedim ama ben mi yok sa eşim mi söylesin iptal durumunu bilemiyorum ki
eğer ben söyleyecek olursam
anne ben bizbize oluruz diye düşünmüştüm babamı hiç evime yemeğe alamamıştım ama kusura bakmayın iptal ettim benim planım o kadar kişiyi çağırmaya yönelikti başkasını çağırmak zorunda bırakılmak hoş değil demeyi düşünüyorum bi öneriniz varmı
eşim soylerse sadece anne iptal ettik diyecek ben biraz nedenini bilsinler istiyorum açıkcası

Bu hafta sadece kendi ailenizİ çağırmayı. Kv de şehirdeki amcalarla birlikte sizi eşimin diğer evde olduğu zaman ağırlayacağım deseniz. Çok kalabalık oluyoruz diye böyle düşündüm deseniz kv.ye nasıl olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında keşke canımızı sıkan olaylar olmasa da konu açmak zorunda kalmasak...
eşim vardiyalı çalışıyor ve ramazan ayındayız bu hafta iftarı evde yapıyor yani diğer haftalar iftarda evde yok neyse konuya geleyim
babam yeni yurt dışından geldı ve 9 aylık evliyim düğünden hemen sonra gitti ve evimde hiç yemek yemedi bende eşimin ailesini ve kendi ailemi eşimin vardiyası değişmeden davet edeyim dedim

buraya kadar sorun yok
kayınvalıdemi aradım ve cumartesi günü iftara davet ettim eşimin dedesi de tek yaşıyor onu da çağaracaktım ve eşimin büyük amcasıda tek onuda
neyse telefonda bunu görüştük 2 dk sonra geri aradı yakın şehirdieki amcasını ve karısınıda çağır diye :52:
ya ben onu çağırsam bu sefer buradaki halası küsecek neden ben çağırılmadım diye 6 aylık hamileyim çok sıcak zaten bunalıyorum
ben ailelerle olunsun istedim şu kadar da olmaz ki ben planımı 10 kişilik yaptım insaf ya ki samimi olduğumuz insanlar değil o amcası ve karısı eşimde biraz kızdı ve bozuldu bende iptal kararı aldım bayanlar ne diyorsunuz
ki kayınvalıdem daha önce evime yolda selam vermeyen eltimi çağirmam konusunda israr etti diye o misafirliği de iptal etmiştim hoş anlamamıştır neden olduğunu da bu sefer eşim
annem amcamı çağır demez babam dedirtti diyor hoş hepsi kabalık ya:41:

arkadaşlar diyorki senin konunun bir değişiği :1: dün akşam çok benzerini yaşadım arkadaşım vay anneyi çağırdın ananeyi çağırmadın teyzeyi çağırmadın sen orda kimle olmak istiyorsan onu çağır iftara insana sevap yapayım derken günah yaptırıyorlar

Iptal etmeye gerek var mı?
"Şimdi bizbize olalım, onları da sonra çağırırız." deseniz olmaz mı?
Bunun için iptal etmeye ne gerek var.

Yalnız bence de madem babanız yemeğe ilk kez gelecek keşke karıştırmasaydınız bu işe eşinizin ailesini.

Bu hafta sadece kendi ailenizİ çağırmayı. Kv de şehirdeki amcalarla birlikte sizi eşimin diğer evde olduğu zaman ağırlayacağım deseniz. Çok kalabalık oluyoruz diye böyle düşündüm deseniz kv.ye nasıl olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında iyi fikirde işte sorun şu tek hazırlıkla iki tarafta gelir diye düşündüm ve eşim daha evde olmayacak olsa bile ben şehir dişina çıkıyorum

arkadaşlar diyorki senin konunun bir değişiği :1: dün akşam çok benzerini yaşadım arkadaşım vay anneyi çağırdın ananeyi çağırmadın teyzeyi çağırmadın sen orda kimle olmak istiyorsan onu çağır iftara insana sevap yapayım derken günah yaptırıyorlar
aynen öyle daraldım ya sinirimdem ağlıycam bu ikinci yemek iptal edişim ama bu kez açıklıycam sebebini

Iptal etmeye gerek var mı?
"Şimdi bizbize olalım, onları da sonra çağırırız." deseniz olmaz mı?
Bunun için iptal etmeye ne gerek var.

Yalnız bence de madem babanız yemeğe ilk kez gelecek keşke karıştırmasaydınız bu işe eşinizin ailesini.

ben güya iyilik etmek istedim benim ailemzaten çağırmasamda alınmazlar ama işte eşimi de hoş tutmak istedim ama öyle bir gerdiler ki anlatamam hayır hamilelikte pskolojımde değişti bende insanım evıme kımı cagıracağimi ben bilirim

sen zaten hamilesin birde bu halinle evde davet mi hazırlayacaksın o kadar insana maşallah.. insanların seni çağırmaları lazım yüklüsün gel uğraşma yemekle aşla diye :44:

İptal etmeniz ayip olmaz mi? Keşke kvniz size onlarida çağir dediğinde 10 kişilik planladim onlarida sonra çağiririm deseydiniz. Şimdi arayip sonra çagiririm deseniz olmaz mi ya da siz planladiginiz gibi yapin o akşam neden çağirmadin diye sorarsa durumu anlatirsiniz ne diyebilecek ki

İptal etmeniz ayip olmaz mi? Keşke kvniz size onlarida çağir dediğinde 10 kişilik planladim onlarida sonra çağiririm deseydiniz. Şimdi arayip sonra çagiririm deseniz olmaz mi ya da siz planladiginiz gibi yapin o akşam neden çağirmadin diye sorarsa durumu anlatirsiniz ne diyebilecek ki

artık iptal ettim bile kayınvalidemi aradım bozuldu ama bende tüm sebebini şimdi de surat çekicem :2:

artık iptal ettim bile kayınvalidemi aradım bozuldu ama bende tüm sebebini şimdi de surat çekicem :2:

sebebını soyledıysen ıyı olmus bıraz dusuncelı olsun ev sagıbı , mısafırı agırlayacak kişi sensin sonuçta. nasıl izah ettin peki?

kayınvaldemi aradım
anne ne yapıyorsun iyimisin faslından sonra
ben cumartesi gününü iptal ettim
niyeeeeee?
benim babam ilk defa gelecekti ben samimi bir ortam olur diye düşündüm ama diğer amcalar falan gelsin hoş şeyler değil dedim
2 tabak koyardık sofraya dedi
ben 10 tabakta koyarım anne o önemli değil ama bu sefer halalarıda davet etmek zorunda kalıcaktım hani babam ilkkez geliyor ya ben bir plan yaptım kimi çağıracağim konusunda
çağırma o zaman
yok anne boşver iptal ettim işte ben emrivaki iş yapmayı sevmiyorum sonuçta kimi kaç kişiyi ağarlayacağim ayrı bana kalmış
zaten ben dün sesinden anlamıştım
evet yapyığınız hoş bir şey değildi
sert ve sivri bir ses tonu ile
tamam canım gorusruz tamam tamam

Back
X