- 25 Eylül 2011
- 7.515
- 11.376
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Ben baştan böyle başlayan ilişkilerin sonradan iyi olacağına inanmıyorum pek.
Bir kere onlar üç kız kardeş birbirlerine yeterler ve sen dünyanın en iyi insanı bile olsan gelin olacaksın.
Belli ki önceden de çok sıkıntı olmuş sonradan tekrar barışmışsınız onlar için yumurtadan çıkan sürpriz gibisin.
Onlar seni çoktan unutmuştu. Şimdi tekrar senin varlığına alışmaya çalışıyorlar.
Tek erkek galiba erkek arkadaşın kıymetlidi yani ablası için de kardeşleri için de özel bir yeri vardır eminim.
Onların ilişkilerine karışma müdahale etme laf söz etme,ama kendi ilişkine de karıştırma.
Ben olsam hep bir mesafe koyar kendimi sevdirmeye çalışmazdım.
Umrumda bile olmazdı bir adım atarlarsa bir buçuk adım atardım bunu da eşime hissettirirdim.
Bir arkadaş güzle söylemiş özel hayatı yüzünden teklifi kabul etmemiş olabilir.
Benimde kardeşlerim bana yetiyor,yani onların sıcaklığına zaten ihtiyacım yok.
O dönemlerde bana karşı çok iyiydiler.Yani hiçbi sorun olmadı(büyüğü dışında)
Tek erkek,bugüne kadar hiç karışmadım,ama kız kardeşiyle küs oldugu dönemde,ona kızkardeşin,benim yüzümden ne olursa olsun küslük yasama,barış lütfen,olabilir,beni tanıyamamış olabilir,oda pişmandır eminim diye ikna etmeye çalışmtım.
Küçük kızkardeşini kısıtladıgı dönemlerdede kendi abimden çektiğim için,bu kadar sıkmaması gerektiğini söylerdim.Yani olumsuz yönde yorumum olmadı hiç.
Kendimi sevdirmeye çalışmak değil amacım,sadece kötü olmamak amacım var.Oraya eklememde bir amacımda yoktu,yani böyle bi sonuçla karşılacağımı hiç düşünmedim,pişmanım,bir yönden nasıl davranmam gerektiğini öğrendim:/