Gece gece canım sıkıldı...

yaa salak diyince esra ceyda kardeşler gelio aklıma acaba onlar kısa mı:)))

ayy neyse duru kızcak bize konuyu dağıtıyoruz sanki:1:

ama duruda bu muhabbete katılsa ne ayşe kalır ne fatma:))

:1::1:İiyki konuyu açmışım diyorum gerçekten kafam dağıldı.Yok nie kızıyım keyfinize bakın,muhabbete fransız olmasam dalacaktim muhabbete:1:

eğer sevdiğin senin yanındaysa gerçekten dengeleri kurabilecekse sorun yok. kız kardeşlerine ablalarına gelince sakın kendini ezik gibi hissetirme ki tepene çıkmaya çalışmasınlar tabi sende saygını onlara göster ama unutma her şey dozunda olmalı her şeyin fazlası zarar sen onlarrın gelini olacaksın mümkemmele yakın olsanda bir şeyler çıkardı o yüzden kendin de ol skntıya düşüp dertlere dalma allah bir kolaylık verir.

Şu konuda onları anlayabilirim.Erkek arkadaşım bana çok değer veriyor,çok iligili,Benden ayrı kaldıgı dönemde odasından resmimi kaldırmamış..vs.
Acı çekmiş yani ve kızkardeşleride tekrar aynı acıyı yasatacağımı düşünüyor olabilirler:26:
Ama bu tavoırdan sora koyarım totsuna rahman gitsin demeliyim:1::1: sevdim bu lafı

ama eğer bu korkularını bu şekilde gösteriyorlarsa en güvendiğin bile sorun var demekki ve iyiki de yaptın aslında eklemekle en azından tanıdın...

ya böyle yapmasa ileride kendince sende bulduğu açıkları kullansaydı???

yüzyüze gelirseniz hiiç açma bile o konuyu..hatta çok neşeli ol bak al sana diyalog

duru: ayşe naber nasılsın??

ayşe: iyiyim canım sen nasılsın?? ( ama sinsice bakmalar )

duru: hahahaha çok iyiyim yaa hatta hiç bu kadar iyi olmamıştım ve seni nasııı özlemişim görünce anladım ( hemen sevgiline dön ve ona bakarak konuş adı da zühtü olsun :1:) zühtücüm aşkım yaa dün geceki mesajların ne güzeldi öyle hepsini ezberledim valla bende seni dünyadaki herşeyden ve herkesten çook seviyorum,ayy ayşecim umarım sen de benimkisi gibi bi aşk yaşarsın hahahaha ayy daraldım gidelim:52:

1 kaynana 1 kayinbaba 3 elti 3 kayin 1 gorumce 9 yegen herbirine tek tek senin yaptigin gibi iyi niyet gosterdim aman kocam kotu olmasin yuzune vurulacak soz gelmesin dedim ne oldu tu kaka gelin simdi akillandim o derece akillandim ki bayram gunu bile hicbirini gormiycem :27:

ben severim iyiniyeti, yakın olma isteğini.. eee onlar da bi ailem olacak sonuçta.. isterim görümcelerim kayınlarım beni sevsin, saysın, kardeş gibi olalım.. aile kavramına çok önem veririm :ssz: kendimi evleneceğim adamın ailesine sevdirme çabalarım da anlamsız gelmez.. tam tersi insanlara atfedilen "kaynana görümce gelin" gibi tabirlerin insanda önyargı oluşturmasına karşıyım.. ama bu sevdirme çabalarımda kendim olmalıyım.. sen de kendin olmuşsun sevgili durumaya.. neden istek yolladım diye üzülme.. hatta gene de kötü düşünme.. belki sevgilisi vardır face adresinde çekinmiştir.. sen hep kendin ol.. seni sevmez seni benimsemezlerse de keyifleri bilir.. sonuçta sen önyargıyla yaklaşıp ayy aman görümcelerimle mesafeli olayım demedin.. onlarla iyi ilişkiler kurmaktı amacın.. ben de böyle davranırdım.. karşımdan olumlu yanıt alamazsam da umursamazdım.. etkilemesin bu seni.. korkma.. ikili oynasınlar ne çıkar.. sen yeter ki sevgiline yansıtma.. bunun bahsini açma..

görümceyi ne yapmalı

kaynar kazana atmalıı

yandım yenge dedikçe altına odun atmalıı

aman aman amaaaan görümce

dişleri gedik görümcee

abin kebap getirdi de sensiz yediik görümcee hıh:)

alınıyorum ama ben nişanlısından ayrılmış bekar bi kızım şuan tek sosyal sıfatım görümce =))) yengeliğim fes edildi

görümceyi ne yapmalı

kaynar kazana atmalıı

dişleri gedik görümcee

:47: bu sarkiyi benimkinin tum ailesine armagan ederken hepsine saygilarrrrrrr ! yolluyorum :9:

ben severim iyiniyeti, yakın olma isteğini.. eee onlar da bi ailem olacak sonuçta.. isterim görümcelerim kayınlarım beni sevsin, saysın, kardeş gibi olalım.. aile kavramına çok önem veririm :ssz: kendimi evleneceğim adamın ailesine sevdirme çabalarım da anlamsız gelmez.. tam tersi insanlara atfedilen "kaynana görümce gelin" gibi tabirlerin insanda önyargı oluşturmasına karşıyım.. ama bu sevdirme çabalarımda kendim olmalıyım.. sen de kendin olmuşsun sevgili durumaya.. neden istek yolladım diye üzülme.. hatta gene de kötü düşünme.. belki sevgilisi vardır face adresinde çekinmiştir.. sen hep kendin ol.. seni sevmez seni benimsemezlerse de keyifleri bilir.. sonuçta sen önyargıyla yaklaşıp ayy aman görümcelerimle mesafeli olayım demedin.. onlarla iyi ilişkiler kurmaktı amacın.. ben de böyle davranırdım.. karşımdan olumlu yanıt alamazsam da umursamazdım.. etkilemesin bu seni.. korkma.. ikili oynasınlar ne çıkar.. sen yeter ki sevgiline yansıtma.. bunun bahsini açma..

.....ve insanlar bir gün anlıyorlar iyi niyeti geç de olsa. Bir kişinin kendini bozmaması ne güzeldir. Hz lokman diyor ki ben edebi edepsizlerden öğrendim. Karşımızdaki kötü diye biz de kötü olabiliyorsak aslında hiç de iyi olmamışız. Ne gerek var kalbi kirletmeye

Öylemi diyorsun:26:
İnsanlar gerçekten çok garip,bende evlendiğimde en iyi onunla anlaşırım diyordum.Çok şaşrttı beni.Hayır facde arkadaşlık teklifimi kabul etse ne olur yani,ne geçtiki eline şimdi.
Kendi aptallığıma kızıyorum,çok sinir oldum kendime,ah niye ekledim:47:

bence öyle valla...belkı fazla samımı olmanız engellenmıstır, ileride bir şey olsa
o tarz bir kız herşeyi anlatır herkesle aranı bozar..insan samimi olduğu birisini kendı gibi sanıp her şeyini anlatıyor, sonu pişmanlık tabi..bu devırde kendınden başka kimseye taviz vermicen.

olan olmuş, bir daha tekrarlamassın olur biter..

Diğer kardeşi büyük olan kardeşi(benden 3 yaş büyük)yurtdısında yasıyor.Küslük bu yüzden biraz uzadı sanırım.
Birde bana çok ağır laflar söylemiş,hiç haketmediğim halde.Zoruna gitmiş,yok sayamamış o lafları.Kızkardeşide adım atmamış,özür dilememiş.
Benden ayrı kaldıgı dönemde,anne babası barıştırmış.İlişkileri şuan iyi.

Ben onlara hep iyi davrandım,iyi niyetli davrandım,korkum bana ikili oynuyorlarmı kaygısı:26:

tatlım erkek arkadsının tavrı çok guzel senın hep arkanda bu adam onu hıc bırakma hıcte sıkma canını

görümceyi ne yapmalı

kaynar kazana atmalıı

dişleri gedik görümcee

ayy ne alemsın kız sen sesli guldum valla :D:D

ama eğer bu korkularını bu şekilde gösteriyorlarsa en güvendiğin bile sorun var demekki ve iyiki de yaptın aslında eklemekle en azından tanıdın...

ya böyle yapmasa ileride kendince sende bulduğu açıkları kullansaydı???

yüzyüze gelirseniz hiiç açma bile o konuyu..hatta çok neşeli ol bak al sana diyalog

duru: ayşe naber nasılsın??

ayşe: iyiyim canım sen nasılsın?? ( ama sinsice bakmalar )

duru: hahahaha çok iyiyim yaa hatta hiç bu kadar iyi olmamıştım ve seni nasııı özlemişim görünce anladım ( hemen sevgiline dön ve ona bakarak konuş adı da zühtü olsun :1:) zühtücüm aşkım yaa dün geceki mesajların ne güzeldi öyle hepsini ezberledim valla bende seni dünyadaki herşeyden ve herkesten çook seviyorum,ayy ayşecim umarım sen de benimkisi gibi bi aşk yaşarsın hahahaha ayy daraldım gidelim:52:

:1::1::1::1::1::1:
Yazınca o anı düşündüm,çok güldüm:1:
İşin tuhaf yanıda onun eşi onu sürekli aldatır.Yakın oldugumuz dönemlerde bana" boşanmak istiyorum,ama ne onla ne onsuz olmuyor,kabullenmek zorunda kalıyorum "demişti.
Benim ona " böyle bir aşk yasarsın" demek çok koyar sanki:1:
Severdim görümce adayımı,belkide tekrar ayrılacağımızı düşünüyor,istemeye geldikleri gün yüzüme nasıl bakacak o düşünsüzn,benide kaybettiğine yansın:1:

umursamayın onları zaten face falan önemli degil napıcaksınız yani reddetti ise? bence takılmayın o kadar erkek arkadasınızada anlatmayın sonra zararlı çıkan siz olursunuz...

Yazdıklarından seninde çook iyi niyetli oldugun belli burcu.Sanki karşımda söylüyormuşssun gibi hissettim yazdıklarını okuyunca.
Çok teşekkürler.
Ayşe evli yıllardır.2 de çocuğu var.Yani iyi niyetli düşünmeye çalışsamda olmuyor ne yazıkki.
Ben adım attım o redetti.Peki ya sonrasını düşündümü hayır.Ben bundan sonra düşünürmüyüm,adım atarmıyım hayır.
Çok hayal kırıklığına uğradım önemsiz gibi görünsede,şaşırttı beni

Canım 3 kız kardeşin içinde 1 erkek kardeş. Sana yaşadığım bir şeyi anlatıyım daha iyi anlarsın.
Benim iki tane abim var. Bir gün dershaneden çıktım abim beni aradı nerdesin geliyorum diye şurdayım gel dedim.
Peşinden annem aradı. Abin kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor diye.
Yemin ederim ağlamaya başladım o an. Sanki abim artık beni sevmycekmş ilgilenmycekmiş gibi.
Kızlar için erkek kardeş baba çok önemlidir. Hep en kıymetlisi olmak istiyoruz ister istemez. Paylaşamıyoruz.
Bence bununla ilgili bir durumdur. Zamanla düzelir dert etme kendine. Olduğun gibi davran

Canım 3 kız kardeşin içinde 1 erkek kardeş. Sana yaşadığım bir şeyi anlatıyım daha iyi anlarsın.
Benim iki tane abim var. Bir gün dershaneden çıktım abim beni aradı nerdesin geliyorum diye şurdayım gel dedim.
Peşinden annem aradı. Abin kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor diye.
Yemin ederim ağlamaya başladım o an. Sanki abim artık beni sevmycekmş ilgilenmycekmiş gibi.
Kızlar için erkek kardeş baba çok önemlidir. Hep en kıymetlisi olmak istiyoruz ister istemez. Paylaşamıyoruz.
Bence bununla ilgili bir durumdur. Zamanla düzelir dert etme kendine. Olduğun gibi davran

Senden tek bir ricam var lütfen o kıza vereceği sevgiyi kıskanma.Ona vereceği sevgi ile sana göstereceği sevgi asla bir olmaz.
Bende abime çok düşkündüm.Ama bizimle tanıstımaya getireceği zaman heyecanla beklemiştim.7 yıllık evliler,birkez olsun kıyaslamadım kendimle hiç.

canım ben sana şu kadar söyleyim; o böyle yaptı şu şöyle dedi dersen bu hayat geçmez. bende aynen senin gibiydim. eşimin ailesiyle çok iyi olmaya çalıştım ama olmadı. kimseyi de suçlamıyorum. ama şu kadar söyleyim hiç umrumda da değil. benim eşim benim yanımda olduktan sonra gerisi önemli değil diyorum. ayrıca da sen ona face de arkadaşlık yollayacağına bırak o sana yollasın. sen gelin olacaksın. onların seni pof poflaması lazım. kendine sakın dert etme bunları. böyle küçük şeyler birikiyor sonra insanı çıldırtıyor.

Back
X