Gece Gece Çıldırmak Üzereyim

belindaadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
16
0
1
31
iyi geceler kızlar eski konumdan biliyorsunuzdur. Bilmeyenler içinde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-olacak-boyle.899151/ okuyabilirsiniz.

Kızlar bu aşalık adam bir çeşit albüm hazırlığı yapıyormuş ki bununlada kalmayıp dergilere haberleri vs. Çıkmış bir kızla el ele kol kola bu Ada'mı gördükçe kendimi atasın geliyor bu kadar kolay mı vazgeçer bir insan yıllardır beraber olduğu kişiden piskolojim bozuldu iyice mal oldum otur ağlamaktan ne yapacağım gördüğüm yerde gırtlağını sıkasım geliyor bunun bana yardımcı olun artık kafamı dağıtmam gerekli

Boyle bir asagiliktan bosandiniz mi anlamadim ben? Bosandiysaniz eger kurtulmussunuz..ondan bi hayir gelmezdi ki zaten..kafanizi dagitacak birseyler bulun.takinti haline gelmesin sonra

Bir an durumuna üzüldüm,iyi niyetli bir şekilde yorum yapacaktım ki eski konunu okuduktan sonra vazgeçtim.Sana bu şekilde davranan bir adamdan ayrılman gerektiğini ve kendi yoluna bakman gerektiğini bilmiyorsan bizim sana söyleyecek sözümüz olamaz.Aşk sevgi bir yere kadar.Aradaki saygı bittikten sonra bir b.k olmaz o evlilikten.Bu şekilde yaşamak istiyorsan yaşa ne diyebiliriz? Adam her gece mekanlarda eğlensin,sen otur evde onu bekle.Mesleğine bir şey demiyorum yapabilir,ama karısını düşünen adam gerekirse onu da götürür eğlenmeye.Oturursun bir masada beklersin kocanı,bir yandan sende eğlenirsin.Fikrimi sorarsan anında boşanırım.Hele ki ben kocamı nasılsın diye arayacağımda bunun için mi aradın,kapat telefonu beni bağırtma diyecek.Ağzının orta yerine s.çar öyle kapatırım telefonu,bir daha da yüzümü anca rüyasında görür.

Haksizlik zordur ama icinden cikilmaz.degildir bakis acinizi degistirin buyuk olaylar uzuntuler boyle.atlatilir en iyi intikam onemsememektir ki suan oda bir benzerini yapiyor keyfine bakiyir asil bakmasi gereken sizsiniz nasil.bu kadar rahat olura takilmayin zira adam hep.boyleymis sizin kiymetinizi zamanla anlayabilir siz onemsemeyin dogal.davranin samimi soyluyorum yolunuza bakin yani bakis acinizi degistirin gun gelir devran doner pisman olur siz yuzune tukurmek icin bile bakmazsiniz relax yani ve sabir ...sabredin ge ce cek bunu unutmayin uzdugu kadarda uzulecek hiic merak etmeyin

Bir an durumuna üzüldüm,iyi niyetli bir şekilde yorum yapacaktım ki eski konunu okuduktan sonra vazgeçtim.Sana bu şekilde davranan bir adamdan ayrılman gerektiğini ve kendi yoluna bakman gerektiğini bilmiyorsan bizim sana söyleyecek sözümüz olamaz.Aşk sevgi bir yere kadar.Aradaki saygı bittikten sonra bir b.k olmaz o evlilikten.Bu şekilde yaşamak istiyorsan yaşa ne diyebiliriz? Adam her gece mekanlarda eğlensin,sen otur evde onu bekle.Mesleğine bir şey demiyorum yapabilir,ama karısını düşünen adam gerekirse onu da götürür eğlenmeye.Oturursun bir masada beklersin kocanı,bir yandan sende eğlenirsin.Fikrimi sorarsan anında boşanırım.Hele ki ben kocamı nasılsın diye arayacağımda bunun için mi aradın,kapat telefonu beni bağırtma diyecek.Ağzının orta yerine s.çar öyle kapatırım telefonu,bir daha da yüzümü anca rüyasında görür.
Hay ağzına sağlık :KK9:

canım bence bir psikoloğa ya da psikiyatriye git.. ben de çok taktım zamanında kafaya panik atak başlamıştı. şimdi antidepresan kullanıyorum rahatım...

Back
X