gece gece derdim var

unhappy5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2018
100
52
48
uyku tutmadı yine uyuyamadım en sonunda yazmaya karar verdim görüsleriniz fikirleriniz önerileriniz önemli benim icin sadece kırıcı olmayın yeter neyse arkadaslar ben birbucuk seneye yakın evliyim esim ailesine yakın oturuyo ve iki üc günde bi ailesine sürekli gitmek istiyo beraber ama ben istemiyorum o kadar sık haftada birkere yeter diyorum ama o sen istemiyosun kendini uzaklastırıyosun yok seni istememeye baslıcaklar sana ne kötülükleri var diyo ama cok görüsüncede ailesi herseye karısmaya baslıyolar ve kaynanam gercekten cok sinsi ve sorumsuz vurdumduymaz bi kadın onlara gidince herseyi benden bekler evininde isini yaptırır ama yine yaranamam ona tesekkür de etmez böyle oluncada ben üzülüyorum icime atıyodum artık psikolojim cok bozuldu hemen herseye aglayabilen birisi halime geldim konusurken bile bianda ağlamaya baslıyorum ve esim beni hicbiseyde savunmuyo ben nabıyım diyo cok yoruldum artık kendimi yanlız hissetmekten surekli susturulmamdan nabıcam bilmiyorum buarada cocugum henuz yok acaba olunca oturur mu evlilik

eşinizin sizi savunmasını beklemeyin siz kendinizi savunun. Haftada bir yeter pazarları dışında gitmiyorum deyin ve gitmeyin ısrar etsin küssün ne yapıyorsa yapsın siz geri adım atmayın öyle böyle alışır. Gittiğinizde de sofra kurmaya felan yardım etme dışında iş yapmayın ne münasebet. Arkanızdan konuşsunlar surat assınlar bi zaman sonra mecbur böyle kabullenirler sizi. Ama ağlayarak içlenerek olmaz çelik gibi durmanız lazım. Ben kendi başıma bi Kaya olayım eşim de yanımda durursa ne ala durmazsa pek ala diye düşünün çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın. Çocuk sağlam evlilikleri bile sarsıyor sizinkini nasıl oturtsun aman diyeyim

eşinizin sizi savunmasını beklemeyin siz kendinizi savunun. Haftada bir yeter pazarları dışında gitmiyorum deyin ve gitmeyin ısrar etsin küssün ne yapıyorsa yapsın siz geri adım atmayın öyle böyle alışır. Gittiğinizde de sofra kurmaya felan yardım etme dışında iş yapmayın ne münasebet. Arkanızdan konuşsunlar surat assınlar bi zaman sonra mecbur böyle kabullenirler sizi. Ama ağlayarak içlenerek olmaz çelik gibi durmanız lazım. Ben kendi başıma bi Kaya olayım eşim de yanımda durursa ne ala durmazsa pek ala diye düşünün çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın. Çocuk sağlam evlilikleri bile sarsıyor sizinkini nasıl oturtsun aman diyeyim
evliligim nasıl oturcak bilmiyorum nasıl bana baglanır napmam gerekiyo ve eger oyle yaparsam ya boşanmayı isterse

evliligim nasıl oturcak bilmiyorum nasıl bana baglanır napmam gerekiyo ve eger oyle yaparsam ya boşanmayı isterse
Annesinin evinde hizmetçilik yapmıyorsun diye, iki günde bir onlara gitmiyorsun diye senden boşanmak isteyecek adam yarın birgün istediği başka birşey yapmadın diye de boşanmak ister zaten. Bu kadar özgüvensiz olma alttan alma aldıkça ezer. Ayrıca bağlılık karakterle gönül rızasıyla olur eşin seni seviyorsa bir aile olma kararlılığı varsa zaten bağlanır bunlar yoksa iple bağlasan ipini kemirir gene gider. Sen birey olarak sağlam dur özgüvenli kendine yeten bir kadın ol yalnız da evli de mutlu olursun zaten

Annesinin evinde hizmetçilik yapmıyorsun diye, iki günde bir onlara gitmiyorsun diye senden boşanmak isteyecek adam yarın birgün istediği başka birşey yapmadın diye de boşanmak ister zaten. Bu kadar özgüvensiz olma alttan alma aldıkça ezer. Ayrıca bağlılık karakterle gönül rızasıyla olur eşin seni seviyorsa bir aile olma kararlılığı varsa zaten bağlanır bunlar yoksa iple bağlasan ipini kemirir gene gider. Sen birey olarak sağlam dur özgüvenli kendine yeten bir kadın ol yalnız da evli de mutlu olursun zaten
haklısın ama akraba ortama oldugu icin sürekli suclu duruma ben düsücem beni suclu yapıcaklar ben o kadar yoruldum ki bunların icinde ufacık seyi kaldıramıyorum

Sanırım yaşınız küçük. Çünkü 30 yaşında bi kadına bu ayaklar sökmez. Adamın ciğerini sökerler.

Size verebileceğim tavsiye çocuk düsünmeyin. Bakın benim çocuğum yok. Ama burdaki kadınlar çocuk olunca hicbir seyin duzelmedigini , aksine zorlaştığını söylüyor .

Tecrübeye kulak ver. Çoğu kadın böyle diyorsa bu gerçekten böyledir.

Dik dur kızım seni kimse ezemez. Ailesini seviyor eniştemiz demek ki sende her gün git bıktır ( gerçi ben nişanlıyım benimkiler bıkmadı )

cok soguttular kendilerinden ve sık görüstügüm zamanda oldu bu sefer herseye karısma hakkını buldular
Bilirim yaşadım o zamanları. Peki senin ailen ? Seni tanımadığım için normal bu ailen olduğunu varsayıyorum. Senin ailene gidin sen bıktır onu her gün birilerini çağır ailenden empati yapar anlar belki

Sanırım yaşınız küçük. Çünkü 30 yaşında bi kadına bu ayaklar sökmez. Adamın ciğerini sökerler.

Size verebileceğim tavsiye çocuk düsünmeyin. Bakın benim çocuğum yok. Ama burdaki kadınlar çocuk olunca hicbir seyin duzelmedigini , aksine zorlaştığını söylüyor .

Tecrübeye kulak ver. Çoğu kadın böyle diyorsa bu gerçekten böyledir.
Ben de evlilik oturmadan bes yil cocuk istemedim. Herkes olmuyor sandi. Daha genc anne olmak guzel olabilir. Esimle cok cok da gecimsiz degiliz. Ama o ortama bir cocuk iyiki getirmemisim diyorum. Esimin o zamanlarki haliyle baba olmasini istemezdim. Genc anne olmak ya da cok cocuk sahibi olmak marifet degilmis. Adam akilli cocuk yetistirebilmek marifetmis. Esimle evlenince memnun olmadigim huylarini gordum. Annesinin yaptigi bazi hatalari gordum sonra bu kaniya vardim.

uyku tutmadı yine uyuyamadım en sonunda yazmaya karar verdim görüsleriniz fikirleriniz önerileriniz önemli benim icin sadece kırıcı olmayın yeter neyse arkadaslar ben birbucuk seneye yakın evliyim esim ailesine yakın oturuyo ve iki üc günde bi ailesine sürekli gitmek istiyo beraber ama ben istemiyorum o kadar sık haftada birkere yeter diyorum ama o sen istemiyosun kendini uzaklastırıyosun yok seni istememeye baslıcaklar sana ne kötülükleri var diyo ama cok görüsüncede ailesi herseye karısmaya baslıyolar ve kaynanam gercekten cok sinsi ve sorumsuz vurdumduymaz bi kadın onlara gidince herseyi benden bekler evininde isini yaptırır ama yine yaranamam ona tesekkür de etmez böyle oluncada ben üzülüyorum icime atıyodum artık psikolojim cok bozuldu hemen herseye aglayabilen birisi halime geldim konusurken bile bianda ağlamaya baslıyorum ve esim beni hicbiseyde savunmuyo ben nabıyım diyo cok yoruldum artık kendimi yanlız hissetmekten surekli susturulmamdan nabıcam bilmiyorum buarada cocugum henuz yok acaba olunca oturur mu evlilik
Nikahta keramet vardır derler.
Bir keramet gördün mü?
Bu sözün doğrulayan bir şey yaşadın mı?
Hayır. Aksine mutsuzsun.
Yapman gereken şu; sen yetişkinsin. Aklın mantığın en az kocan ve kv kadar çalışıyor değil mi?
O zaman onları kullan.
Kv ye gitmek istemiyorsan gitme ve kararlı ol. Eşinle konuşmak işe yaramadıysa taktik yap.
Misal eşin işten sonra kv ye götürüyorsa akşama kadar ev işi yapma bırak dağınık kalsın. Otur tv izle nette takıl keyif yap. Sadece yemek hazır olsun. Eşin hadi anneme gidelim demeden offf bu ev işi hiç bitmiyor deyip ev işlerini yapmaya başla. Yatana kadar bitmesin işin. Başka gün baş ağrısından gözünüzü bile açamayın.
Yani çaktırmadan sürekli bir engel çıkarın. Başlarda haftada bire düşürün. Sonra ayda bire düşürürsünüz.
Ayrıca kv ye gittiğinizde de iş yapmayın. Birgün kolunuz ağrısın, öbür gün ayağınız burkulsun veya uykusuzsuzmuşsunuz gibi uyuklayın.
Kararlı ve sabırlı olursanız işe yarar.

Ve bu durumu düzeltmeden sakın çocuk yapmayın. Sizi doğduğunuza, doğurdunuza pişman ederler ana oğul.

Boşanmayı isterse kocan olacak adam seni sevmiyordur.
Sevilmediğin, mutsuz olduğun bir evlilik senin psikolojini bozmaktan başka neye yarıyor? Bak şimdiden ağlama krizlerin başlamış. Gençliğine yazık.

Back
X