uyku tutmadı yine uyuyamadım en sonunda yazmaya karar verdim görüsleriniz fikirleriniz önerileriniz önemli benim icin sadece kırıcı olmayın yeter neyse arkadaslar ben birbucuk seneye yakın evliyim esim ailesine yakın oturuyo ve iki üc günde bi ailesine sürekli gitmek istiyo beraber ama ben istemiyorum o kadar sık haftada birkere yeter diyorum ama o sen istemiyosun kendini uzaklastırıyosun yok seni istememeye baslıcaklar sana ne kötülükleri var diyo ama cok görüsüncede ailesi herseye karısmaya baslıyolar ve kaynanam gercekten cok sinsi ve sorumsuz vurdumduymaz bi kadın onlara gidince herseyi benden bekler evininde isini yaptırır ama yine yaranamam ona tesekkür de etmez böyle oluncada ben üzülüyorum icime atıyodum artık psikolojim cok bozuldu hemen herseye aglayabilen birisi halime geldim konusurken bile bianda ağlamaya baslıyorum ve esim beni hicbiseyde savunmuyo ben nabıyım diyo cok yoruldum artık kendimi yanlız hissetmekten surekli susturulmamdan nabıcam bilmiyorum buarada cocugum henuz yok acaba olunca oturur mu evlilik