Gece gece gelen temizlik perileri 🤷🏻‍♀️

Gece iş yapmakta bir anormallik yok bence de kimseyi rahatsız etmiyorsak ama sizde sanki biraz temizlik takıntısı var, doktor değilim ama söyledikleriniz bana bunu hissettirdi.

Gece iş yapmakta bir anormallik yok bence de kimseyi rahatsız etmiyorsak ama sizde sanki biraz temizlik takıntısı var, doktor değilim ama söyledikleriniz bana bunu hissettirdi.
Tek rahatsız edebileceğim kişiler ev halkım ona da sessiz olmaya çalışıyorum. Alt katlarım şu anlık boş.
Bende temizlik takıntısı var mı yok mu bilmiyorum ama hep en temiz insanlara özeniyorum o bi gerçek.

Bu saatte benim gibi çamaşır katlayıp, halı silmeyi düşünen var mı aceba
🤷🏻‍♀️

Hayırlı geceler hanımlar 😍
Bugün kuzenime başka arkadaşlarımız akşam çayına geleceklerdi (aynı zamanda da eşlerimiz çok yakın arkadaş öncesinden). Beni ise erkenden arayıp yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi, erkenden gidip ikramlıkları yaptım, hazırladık, yedik, içtik, eve geldik ve hatta yattık.... Bu ana kadar herşey çok güzel... ya sonrası aklımdaki konuşmalar ???
Evim pis gibi bi hissiyata girdim ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Asla uyuyamadım. Yatağımdan kalkıp oturma odasına geldim. Gece olmasa süpürge açıp, camları silmek geliyor içimden. Neyse kalktım asılı çamaşırlar vardı giderken asmıştım. Onları toplayıp katladım. Ütüyü kurdum ve halı silmeyi düşünüyorum. Çevrem tarafından hep temiz ve kıvrak olduğum söylenirken neden bir anda böyle bi hissiyata vardım anlamadım 🤦🏻‍♀️
Sizde de oluyor mu ara ara böyle, yoksa bende mi bi anormallik var ?

Ha birde dipnot geçeyim. Herkes bana çok temizlik yapıyorsun derken ben ise ciddi anlamda titiz bi insan olmak isterdim diyorum ki gerçekten de öyle yeterli bulmuyorum 🤷🏻‍♀️

Temizlik ve evi belli bir düzende tutmak güzeldir ancak dozunu iyi ayarlamak lazım, ev işi nankördür bitmez.
Gece uykusu vücudunuz için yapacağınız temizlik ve iyileşme hareketidir, bunu ev temizliği için feda etmeyin, sağlığınız ev işinden çok daha önemli. Gece 11 den sonra artık dinlenme saatidir, yatmaya hazırlanın ve uyuyun beyninizi, vücudunuzu, ruhunuzu arındırın ki ertesi güne güçlü ve verimli olabilesiniz.

canınıza yazık. gece gece yaptınız temizliği uyumadınız ertesi gün yorgun ve uykusuz dolaştınız. bu işten karınız ne?

o ev 2 güne yine kirlenecek dağılacak

üzülüyorum ben böyle kadınlara. sonra yaşlanınca hep hastalıklar çıkıyor . bbiraz canınızın kıymetini bilin herşeyin bi saati var

Bu saatte benim gibi çamaşır katlayıp, halı silmeyi düşünen var mı aceba
🤷🏻‍♀️

Hayırlı geceler hanımlar 😍
Bugün kuzenime başka arkadaşlarımız akşam çayına geleceklerdi (aynı zamanda da eşlerimiz çok yakın arkadaş öncesinden). Beni ise erkenden arayıp yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi, erkenden gidip ikramlıkları yaptım, hazırladık, yedik, içtik, eve geldik ve hatta yattık.... Bu ana kadar herşey çok güzel... ya sonrası aklımdaki konuşmalar ???
Evim pis gibi bi hissiyata girdim ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Asla uyuyamadım. Yatağımdan kalkıp oturma odasına geldim. Gece olmasa süpürge açıp, camları silmek geliyor içimden. Neyse kalktım asılı çamaşırlar vardı giderken asmıştım. Onları toplayıp katladım. Ütüyü kurdum ve halı silmeyi düşünüyorum. Çevrem tarafından hep temiz ve kıvrak olduğum söylenirken neden bir anda böyle bi hissiyata vardım anlamadım 🤦🏻‍♀️
Sizde de oluyor mu ara ara böyle, yoksa bende mi bi anormallik var ?

Ha birde dipnot geçeyim. Herkes bana çok temizlik yapıyorsun derken ben ise ciddi anlamda titiz bi insan olmak isterdim diyorum ki gerçekten de öyle yeterli bulmuyorum 🤷🏻‍♀️
Size ve enerjinize maşallah diyoruz daha ne diyelim😅😅

Ben de yan komşumdan muzdaribim. Çamaşır makinesi tamburu çarpa çarpa çalışıyor, o da ısrarla gece açıyor. Sabah erken kalkıp işe gidiyorum. Sorsan komşucuğum elektrikten tasarruf ediyor.😡

İşte siz biyolojik olarak proglamlıyım diyorsunuz bende ki durum öyle değil.
Bende ki olay başkasının evine gidip gelince evimi kirli olarak hissediyorum. Yani gece iş yapmak bana rahatlatıcı geldiği için değil, uyku uyumayı tercih ederken, kafamdaki sesler ve içimdeki evim pis düşüncesi beni durdurmadı ve kalktım. 😞 Bu da beni rahatsız etti ama uyuyamadım maalesef. Şu an deli gibi sabahın olmasını bekliyorum ama inşallah dediğiniz gibi de gündüz olunca bu isteğim kaçmaz 😂
Evet ya niyeyse bana da oluyor o,başkasının evi temiz kendi evim kirli gelir hep😂

Ayol hiç mi acımıyorsunuz kendinize?
Yatın uyuyun,uykunuz kaçtıysa film izleyin,kitap okuyun,müzik dinleyin.
Başkasının evi daha temizse ne olmuş?
Herkesin kendi evi kendisine hoş görünmez mi?

Back
X