• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece kafama takildi.

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Ya kizlar benim firma personeli kartim is yerinin tuvaletinin antresine dustu.islak mendille sildim biraktim taki temizlikci kadinn tuvalaet icindeki pedleri ( ay yine kusmam geldi) supurerek o dis kisimdan cope kadar goturmesini gorene kadar.bir suru acik ve durulmus ped iyy.allahtan hemen gordum.Kartimi defalarca sabunla ve kolanya ile yikadim.evde camasir suyu kalmamis olsa onlada yikayacaktim.ama simdi kafama takildi ya kart isleeligini kaybedip okumazsa.kapilari falan o karti okutarak aciyorum.hadi onu gectim 100 lira para yukledim bugun.oda yanacak.silinmismidir hersey acaba bilgisi olan varmi ? Simdiden herkese tesekkurler

Anladigim kadariyla kimsenin bilgisi yok :(

Ya kizlar benim firma personeli kartim is yerinin tuvaletinin antresine dustu.islak mendille sildim biraktim taki temizlikci kadinn tuvalaet icindeki pedleri ( ay yine kusmam geldi) supurerek o dis kisimdan cope kadar goturmesini gorene kadar.bir suru acik ve durulmus ped iyy.allahtan hemen gordum.Kartimi defalarca sabunla ve kolanya ile yikadim.evde camasir suyu kalmamis olsa onlada yikayacaktim.ama simdi kafama takildi ya kart isleeligini kaybedip okumazsa.kapilari falan o karti okutarak aciyorum.hadi onu gectim 100 lira para yukledim bugun.oda yanacak.silinmismidir hersey acaba bilgisi olan varmi ? Simdiden herkese tesekkurler

Bozulsa bile bir çaresi bulunur heralde. Para da yüklemişsiniz yanacağını sanmam.

İnsallah ya.o degil halen daha tiksiniyorum.tlf falan kolanya ile sildim ama icim rahatlamadi.pislik insanlar cop kutusu dururken o pedlerini durerek kendi posetine bile sarmaya gerek gormeden atmislar acik acik.zaten mecbur kalmadikca gitmiyorum agzim yara falan oluyor diye igrenmekten.giz gormeyince gonul katlanir derler ya aynen oyle bu kadar vahim oldugunu bilmezdim durumun

nerede çalışıyorsun ki öyle iğrenç durumda oralar

bence olmamıştır bir şey :26:

o kartların içinde manyetik çipler oluyo dışı jelatinli değilse kolonya gibi etil alkolller zarar verebilir. ama şirketin insan kaynakları değişim yapar diye biliyorum. ayrıca değişim yapılırsa aynı personel numarasıyla kart çıkarırlar içindeki paraya bişey olmaz

Yeni kart çıktığında bakiyesine bişey olmaz.
Yeni kart talebinde bulunun ve bulunurken içindeki bakiyenize zarar gelmeyeceğini teyit edin.
Ya da bekleyin içindeki bakiyeniz bitince yenisini çıkartın.

yenısını cıkartın camasır suyuna deyse manyetıgı bozulur mu cıplımı yanı ben sıldım bısı olmadı ama cıpsız benımkı dırek yıkanıyor yanı

ayrıca çöpe dusmus napcan acık kapalı kagıdı bence sen huylusun
calıstıgınız yer kurum yenısını cıkarır bence

Son düzenleme:
Okuyacağını düşünüyorum,
Eğer kart okumazsa, bu kartın kopyası şirket tarafından da çıkarılamaz,
Üzgünüm ama çok büyük ihtimal içindeki para da gider çalışmazsa kartınız...

Son düzenleme:
nerede çalışıyorsun ki öyle iğrenç durumda oralar

bence olmamıştır bir şey :26:

Universitede calisiyorum personel lavabosu arizali oldugu icin ogrenci lavabosunu kullandim.saclarimi taramak icin girmistim wc lerin durumunu bilmiyordum :))

Ayrica cvb larindan dolayi herkese cok tesekkur ederim.kapiyi okudu bugun sikinti olmadi ama.yemekhaneye gitmedim pazartesiyi bekliyecem artik okuyormu diye

Back
X