Malesef yok cok pahaliDoktor olmadığı için iptal edebiliyorlar.
Bizimkide bir kez iptal olmuştu. Giderseniz bakmazlar yani. Özele gitme şansınız var mı?
Hayir hicbir mesaj yada arama yokRandevuyu aldığınıza dair mail ya da mesaj var mi ?
Ama bana mesaj dahi gelmediOlur oluyor.. Bende bir kere aynı durumla karşılaşmştm birde hastaneye gidip beklemştm gelen mesajı da görmemiştim.. Doktorun o gün önemli bir işi çıkınca hastaneye gelemeyecek durumu olunca veya polikinliğe inemeyecek bir durum olunca hastane randevuları iptal ediyor ne yazk ki..
O zaman siz almamışsınız. Çünkü mail geliyor ya da mesaj.H
Hayir hicbir mesaj yada arama yok
Evet edebiliyorlar, benim de başıma gelmişti bir defa. Bazı hastanelerde sabah erken saatte gidince barkod veriyorlar randevusuzlar için, çok yoğun bir hastane değilse belki öyle yaparlar izah ederseniz.Iyi geceler herkese.
Ben bundan bir hafta once kadin dogum icin randevu almıştım. Bebegimi gorecektim bu hafta, cok sabirsizdim. Yarin sozde 11 de randevum vardi. Bi kontrol edeyim dedim az once. Ettim de noldu moralimin alt ust oldu resmen. Randevum iptal olmus. Nedenini bilmiyorum. Hastane kendi iptal edebilir mi sizce? Randevu merkezini aradim sebebini biz bilemeyiz dediler. Gercekten uzuldum oturup agladim sinirden. Devlet hastanesi oldugu icin randevu bulmak cok zor ve ben bu randevuyu bulana kadar neler cektim ya. Basina boyle bir olay gelen var mi? Sizce yarin gideyim mi hastaneye?
Benimki de devletti canım.. Bende mesaj gelmedi dedim hastanede beni iletişim birimine yönlendrdiler blgi mesajı atlmş dediler gösterdiler..Ama bana mesaj dahi gelmedidevlet hastanesi diye mi acaba?
Yok ilk kontrol degil ama 2 ay olacak ve ben randevu bulamiyorum. Sabajta oglan okula gidiyor diye 6 da kalkip hastaneye gidemiyorum. Yine randevunun bosalmasini beklicemİlk kontrol için özele gidin durumunuz varsa özelde ultrason kalitesi falan daha iyi herşeyi anlatıyor doktor benm son 2 aym devlete geçtm hiçbirşy anlatmadılar bana çocuğumun kilosu boyu kalp atışı hçbr blgi vermedilerUltrason ble göremedim .. Yeniyse ilk aylar özelde takibni yapın tahlilleri de ücret ödememek için devlette yaparsnz.
Yaa üzmeyin kendinzi haftaiçine yeni randevu gelir.. Benmde seçtiğim doktoruma randevu bulamıyorum devlette gerçekten asla kadına randevu açlmyor.. Mail üzernden randevu açldığında gün ve saat oluşturuluyor mesaj gelyor onaylıyorum ancak o şekilde bulabildim randevu devlette başka türlü olmuyor gerçekten..Yok ilk kontrol degil ama 2 ay olacak ve ben randevu bulamiyorum. Sabajta oglan okula gidiyor diye 6 da kalkip hastaneye gidemiyorum. Yine randevunun bosalmasini beklicem
Cok haklisiniz. Randevular acildigi dakika bitiyor. Keske ben de denk gelsem.Yaa üzmeyin kendinzi haftaiçine yeni randevu gelir.. Benmde seçtiğim doktoruma randevu bulamıyorum devlette gerçekten asla kadına randevu açlmyor.. Mail üzernden randevu açldığında gün ve saat oluşturuluyor mesaj gelyor onaylıyorum ancak o şekilde bulabildim randevu devlette başka türlü olmuyor gerçekten..
Sürekli takip et inşaALLAH denk gelrsn canmCok haklisiniz. Randevular acildigi dakika bitiyor. Keske ben de denk gelsem.
Ben de mhrs 'den randevu alip gidiyorum. Isterseniz uygulamayi indirin bir de orda randevu bulamadiginizda size bosalan randevular icin bildirim geliyor onu da acın. Ben de randevu bulamiyorum. Gecen gun gelen acil vakalar yuzunden doktor da bir de ameliyata gidince 3 saat bekledigimle kaldim. Sizi cok iyi anliyorum. Dedigim yöntemi deneyin.Cok haklisiniz. Randevular acildigi dakika bitiyor. Keske ben de denk gelsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?