Gece gece panikledimm

nilsumnill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
240
177
53
Arkadaşlar iyi geceler hiç uzatmadan konuya giricem öncelikle belirteyim 10 aylık evliyim ve daha çocuk düşünmüyoruz, böyle bir şeye asla hazır değilim üstelik daha yeniyiz birbirimizle daha çok vakit geçirme taraftarıyız ikimizde.. Biraz açık olacak ama az önce lavaboda kanamam olduğunu gördüm daha doğrusu silince gördüm şaşırdım birkaç kez daha silince de kan gelmediğini gördüm bu neyin nesi anlamadım ve çok korktum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Ovülasyon dönemimdeyim bir hamilelik belirtisi olabilir mi??

Arkadaşlar iyi geceler hiç uzatmadan konuya giricem öncelikle belirteyim 10 aylık evliyim ve daha çocuk düşünmüyoruz, böyle bir şeye asla hazır değilim üstelik daha yeniyiz birbirimizle daha çok vakit geçirme taraftarıyız ikimizde.. Biraz açık olacak ama az önce lavaboda kanamam olduğunu gördüm daha doğrusu silince gördüm şaşırdım birkaç kez daha silince de kan gelmediğini gördüm bu neyin nesi anlamadım ve çok korktum ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Ovülasyon dönemimdeyim bir hamilelik belirtisi olabilir mi??
Adetinizde gecikme yok muhtemelen ovülasyon dönemimdeyim dediğine göre yumurtlama belirtisi olabilir çocuk istemiyorsun ama korunmuyorsunda galiba...

Adetinizde gecikme yok muhtemelen ovülasyon dönemimdeyim dediğine göre yumurtlama belirtisi olabilir çocuk istemiyorsun ama korunmuyorsunda galiba...
Hayır korunuyor eşim aslında ama ne bileyim hani hep duyarız ya korunduğumuz halde oldu falan diye, böyle bir ihtimalden korkuyorum bende.

Yumurtlama döneminizdeyseniz bazen kanama olabiliyor silince gelen tipten. Korkmayın yani, sadece yumurtanız çatlamış :). Normalde hayatımda öyle bir şey yaşamamış ben bi kaç ayda bir yaşıyorum. Tabi siz yine kontrol için Dr gidin bence yine de

Yumurtlama döneminizdeyseniz bazen kanama olabiliyor silince gelen tipten. Korkmayın yani, sadece yumurtanız çatlamış :). Normalde hayatımda öyle bir şey yaşamamış ben bi kaç ayda bir yaşıyorum. Tabi siz yine kontrol için Dr gidin bence yine de
Yaa şu an içime su serptiniz..

Yumurtlama döneminde misiniz, adetininizin üstünden kaç gün geçti, yada yeni adete ne kadar var.

Şöyle soyleyim yumurtlama döneminde olabiliyor arkadaşların dediği gibi.

Ama adetinize 1 hafta yada daha az kaldıysa o zaman yerleşme kanaması da olabilir..

Tabi en iyisi Dr a gitmek.

Yumurtlama döneminde misiniz, adetininizin üstünden kaç gün geçti, yada yeni adete ne kadar var.

Şöyle soyleyim yumurtlama döneminde olabiliyor arkadaşların dediği gibi.

Ama adetinize 1 hafta yada daha az kaldıysa o zaman yerleşme kanaması da olabilir..

Tabi en iyisi Dr a gitmek.
Kullandığım programa göre ovülasyon dönemindeyim adetim de günü gününe oluyor yani 14 gün var daha.

Arkadaşıminda olmuştu ara kanama deniyor sanirim bebegi dogdu bile 2 aylik oldu onunda oldu parlak kirmizi renk demisti bir damla yerlesme kanamasiymis adeti gecikince hamile olduğunu anladik.

Yani hamile olma ihtimalim var mı diyorsunuz?
Ovülasyon döneminizdesiniZ yani lekelenme olabiliyor... Bu günlerdeki ilişkilerde hamile kalma şansı yüksek oluyor...
Adet gününüze yakın olmuş olsa yerleşme kanaması olabilirdi ki eğer erken yumurtladı iseniz yine bir ihtimal yerleşme kanaması da olabilir....

Demeyin yaa 🤦🏻‍♀️ Aslında eşim korunuyor ama işte yinede insan korkuyor.
Yerleşme kanaması adete 14 gün kala olmaz . Adete yakın tarihlerde olur . Seninkisi büyük ihtimalle yumurtalama döneminde olmuş bir kanamadır. Ve bazen ilişki sonrasıda kanama olabiliyor bayanlarda damarı zorlamakdan dolayı

Evett aslında sabahtan beri bir karın ağrısı bel ağrısı bir halsizlik vardı Bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum tabi..
Normalmiş bak arkadaşların dediğine göre , benim öyle bi saçma kanamamda hamileymişim mesela onun dışında ilişkinin arkasından olmuştu bir iki kez . Hayırlısı diyelim .

Back
X