- 25 Temmuz 2021
- 904
- 1.204
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de gormemezlikten gelin o tavrini ve aa olur gidelim deyin,kendi sizi dusunuyor mu ki siz dusuneceksiniz.Anlasinlar birrazTamam işte onu demeye çalışıyorum.benim için sorun değil ben evde zaten çocuklarımla anca günü tamamlıyorum.biyere gitme isteği bile olmuyor.ama sürekli sıkıştırıyor görüşelim edelim.bisey yapaalim bu görüşmeler hep bizde oluyor.sonra dışarda bişey yapmayi denedik ama her defasında yine dönüşte bizdetiz.kocasi hadi bize gidelim deyince zaten öyle bir bakış atıyor kocasına belli ediyor yani.
Evet doğru diyorsunuz.dun birkaç kere msj attı napiyorsun ne ediyorsun diye.hic oralı olmadım kestirme cvplar verdim.kabul etmeyeceğimi anladı kendide ses çıkarmadı.insan bir zaman sonra artık zorakide yapamiyorArkadaş dediğinle görüşmeye can atarsın,birşeyler kendiliğinden gelişir,onunla güzel vakit geçer vs vs...sizin bu kişiyle arkadaşlığınız eziyete dönmüş..Arkadaşlık değil de görev gibi birşey olmuş...
birşekilde görüşülüyor görev gibi hizmetini yapıyorsun bir süreliğine rahat bırakıyor vs vs
böyle stresli arkadaşlık mı olur...ufak ufak arayı serinletin bence..Mecbur değilsiniz istemediğiniz insanlarla vakit geçirip hizmette bulunmaya...bu seferkini mesela 2-3 kere daha olumsuz yanıtlarsanız anlar herhalde..
Ona ayıp olmasın bu üzülmesin diye ömürler geçiyor,hiç de madalya takan olmuyor..istemiyorsan görüşme..boşver..