Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyi geceler sorunum şu tasinacagiz bir ev bulduk hemen gittik baktik ici eski ama kullanisli istedigimiz bir cevrede ve fiyati cok makuldu. Ordan çıktık tamam dedik tutalim. Bugun de 1000 tl kapora verdik.
Neyse sonradan kafamiza alt kattaki komşunun demir parmaklikli camlari geldi. Bizim tuttugumuz onun üstü yani ikinci kat. Hic dusunemedik o an ama oradan hirsiz kolay tirmanirsa?
Cam balkon yok zaten emlakci da esime isterseniz sorayim demiş ama o bile care gibi değil bence alttaki demirlere basar gayet salon camindan girer degil mi?
Ay gece gece ne felaket senaryolari kurdum. İşin kötü tarafi 4.5 aylik bebegim var düşünüyorum adam girse uyutucu sprey siksa hadi alsin maddi ne var ne yok ya bebegime zarar verir se ay kafayi yicem. Eşim uyuyor fosur fosur konusayim dedim bi iki seslendim kalkmadi da. Deli gibi uykum var ama uyuyamiyorum. Acaba evsahibi kaporayi geri verir mi vazgecsek bugun odemistik ne olur biseyler diyin kizlar
vicdanen vermesi gerek... verir de bence. ama vazgectik demeyin evden cikamiyoruz burda 1 yil daha oturmak mecburiyetimiz cikti daha sonra da ailemiz yardim edelim de size ev alalim dediler diyin.hani uyuz biriyse huyuna gitmek.acisindan dedim...:)
vicdanen vermesi gerek... verir de bence. ama vazgectik demeyin evden cikamiyoruz burda 1 yil daha oturmak mecburiyetimiz cikti daha sonra da ailemiz yardim edelim de size ev alalim dediler diyin.hani uyuz biriyse huyuna gitmek.acisindan dedim...:)
Mantikli valla olabilir off bi cikabilsek şu işin içinden. Niye acele ettiysek. Bide esim de ayni seyi dedi kapidan giriyor hirsizlar diye. Evet dogru dedim ama gece yatinca bide uykuluydum ki kafamda florasan yandi sanki dikildim ayağa.
Bilmiyorum ki nasil olur? Icim rahat eder ama hic de sevmem karanlik yapiyor evi. Tasinmamiz gerekirse belki alarm taktiririz ama o da ne kadar etkili kimbilir?
Ablamların eski evleri öyleydi ama hiç hırsız vak'ası yaşanmadı.Ben bir kaç defa anahtar unuttukları için çıktım.Sonra ablam rahatsız oldu zaten üste çıkmaya müsaitse yasakmış o demir.alt komşusu demir parmakların üstüne kaynak yaptırdı çıkamadım daha :)
abimlerin evide öyle 2.kattı hırsız camdan girmiş eve geldiklerinde koşarak camdan tekrar inip kaçmış kafanıza takmakta haklısınız yani hırsızlar sadece kapıdan girmiyor
Emlakci kaporayi asla geri vermez
Cok cok iyi niyetli birine denk gelmeniz lazim
Ev sahibi olsa belki ama adam bu isin ticaretini yapiyo ve kapora adli sey bunun icin var zaten
Geri verilcekse ne anlami kaldi
Emlakci kaporayi asla geri vermez
Cok cok iyi niyetli birine denk gelmeniz lazim
Ev sahibi olsa belki ama adam bu isin ticaretini yapiyo ve kapora adli sey bunun icin var zaten
Geri verilcekse ne anlami kaldi
Hakli olabilirsiniz belki de vermez. Ama aslinda o depozitoyu evsahibi istedi biz hatta emlakciya biraz indirse evsahibi dedik o da kabul ettiremedi. O yüzden emin olmak icin esim bidaha evi gezmeye gitti cikista da verdi parayi. Aksam oldu bu olay yirmidört saat gecmedi daha ama tabii resmi bisey degil. Ya esimin ailesi de dedi gündüz resimleri gorunce hirsiz girer diye biz de yok bisey olmaz vs dedik. Ama gece ne olduysa bana evi kafamda çiçek gibi yerlestirirken bi aydinlanma oldu. Ya dedim böyle böyle olursa.
esime de dedim suan kalktik oturuyoruz cok gicik oldu bana ama içinde bi yerlerde hak da verdi hissediyorum. Parayi nasil isticek onu düşünüyor aldigi şeyi iade etmeyi vs hic sevmez suan adam kara kara düşünüyor valla. Cay da koydum yine de : ( kizdi bana ama.
abimlerin evide öyle 2.kattı hırsız camdan girmiş eve geldiklerinde koşarak camdan tekrar inip kaçmış kafanıza takmakta haklısınız yani hırsızlar sadece kapıdan girmiyor
Bak goruyomusun olabiliyor yani. Ya aslinda Allaha emanet ama tedbir de almak lazim. Bizim hatamiz aceleci davrandik.
parayi vermezlerse de tasincaz mecbur napiyim. Emlakci aksam aksam kosup da parayi vermediyse evsahibine isini cok seven biri degilse yani parayi almak daha kolay olur sanirim bilemiyorum.
Ablamların eski evleri öyleydi ama hiç hırsız vak'ası yaşanmadı.Ben bir kaç defa anahtar unuttukları için çıktım.Sonra ablam rahatsız oldu zaten üste çıkmaya müsaitse yasakmış o demir.alt komşusu demir parmakların üstüne kaynak yaptırdı çıkamadım daha :)
Hadi siz cikamazsiniz sonrasinda da onlar ne yapar eder çıkar bence. Ablanız da rahatsiz olmuş hakli olarak. Of bi gecseydi su iş hayirlisiyla bi sorun yasanmadan. Hayir ev de iyiydi uygundu da aslinda niye bu kadar uygun diye bit yenigi de aradik da belki de bundan. Oturan kiraci uc yildir burdayim hic oyle bisey olmadi dedi ama olmayacak anlamina gelmez.
Hakliyim da adam verir mi ki kaporayi daha önce dusunseydiniz derse. Isin kötü tarafi daha once de bir emlakciya para kaptirdik ama onda evon sozlesmesini bile yapmistik. Onda yine bendeniz pimpiriklendim eşim iyi çekiyor beni var ya