gece gece sinirlerim bozuldu akla fikre ihtiyacım var

sallagitsinbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
960
2
96
Bartın
kızlar yatacaktım ki tam eşimin yalanını yakaladım çok üzüldüm size göre çok kötü bişey belki değildir ama gücüme gitti.eşim benden para saklıyo yarın yola çıkıcak benim alışveriş yapmam lazım nekadar parası olduğunu biliyorum ve bana şukadar var diyip yarısından az söylüyor bu nedemek sizce napmalıyım çok ayıp ya belki bukadar kafaya takmazdım ama az önce arkadaşıyla telefonda konuşurkende paran yoksa yollıyım dior ve ben ne sıkıntılar çektim vs vsvs sorularınıza cevap vermeye hazrım çünkü şuan özet geçiyorum:2:

kim olsa üzülür..yalanını yüzüne vur..neden susuyorsun ki???

o yalan söylemeye utanmıyorsa sende ,onun her yalanında,dalga geççç sinir olsun:))

yok yavrum yapmazdı böyle dönem dönem yapıodu ama umursamıyorum yani yalanını vuryodum yüzüne dediğin gibi ama artık insan biyerden sonra bıkıyo.sadece ben bunu gerçekten haketmiyorum gerçekten yaşadıklarımı bi anlatsam

Valla ben esımın yalanını yakalasam ıcımde tutamam kendı kendımıde yerım onuda yerım ne yalan soyluyeyım

eşinin yaptığı çok yanlış.. sen ne için istiyosun parayı yine ev için...
bu konuda sana yalan söyleyen her konuda söyleyebilir canım dikkatli ol..
cimri bi adam mıdır eşin normalde sana karşı hep?

Son düzenleme:
Maddiyat da çok buyuk sıkıntılarınız var mı? Hayır ne dıye saklıyor anlamadım.
Sık sık para istermisin? Senin çalışmana karşımı ?

Maddiyat da çok buyuk sıkıntılarınız var mı? Hayır ne dıye saklıyor anlamadım.
Sık sık para istermisin? Senin çalışmana karşımı ?

bi dönem sıkıntılarımız oldu asla tek kuruş para istemem az önce istedim evet çünkü faturaların yarın son günü ve kendisi iş için yola çıkacak benim yapmam lazım ödemeleri.işden yeni ayrıldım başka iş için

Açıklaması ne oldu peki?
Sıkmayın canınızı zaten cimri bi insan olmadıgını belirtmişsiniz ama sizden saklayıp arkadasına göndereyım mı demesıni ben yanlş buldum

kızlar kimse yanlış anlamasın beni burda mevzu para değil bana yapılan yalan haksızlık.

anlıyoruz canım da deminden beri düşünüyorum acaba neden olabilir diye?
ya aklıma bişi geliyo başka biri mi var gideceği yerde falan diye ama öyle olsa arkadaşına para vermeyi teklif etmezdi gibi geliyo..
sen daha iyi bilirsin eşini canım..

evet iş için gidiyo ama gideceği yerde arkadaşları var zaten ordaki arkadaşına diyo paran varmı diye onlar bugün gittiler eşim yarın gidicek patronuyla.yani orda yiyecek.ya yesin yemesin de de değilim

YANLIŞ BAKIYORSUNUZ BENCE.YANLIŞ TARAFTAN.

Mesela 100 tl. si var. Size 50 tl. var diyor..Diğer 50 tl. ona ait değildir ; yani gidecek bir yeri vardır, gözden çıkarmıştır, onun değildir, sabah ödemesi vardır v.s v.s v.s

Bazen insan herşeyi uzun uzun açıklamak istemiyor.Oda öyle yapmıştır.

Bu şekilde bakın. Yalan değil bu. Kİ KALDI Kİ bunu bir kaç defa yaptı dediniz yani sık sık yapmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…