- 20 Şubat 2010
- 9.458
- 9.743
Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem