Gece gece

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.458
9.743
Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem

Allah cezani versin insan bi telden arar o saatte kapi calinirmi gerizekalimi bu kadin

Bence çok iyi olmuş sizi o vaziyette yakakadigi

Bu taktiği uygula belki senin yakani bırakır eşin evdeyken sürekli ozel durumda olduğunuzu hissettir kvcigine :KK60:

Eşin evdeyken anne oglun beni cagiriyo bi işimiz var :KK4: :KK53: diyebilirsin anlar heralde bu kadar da salak değildir

gece o saatte hoşça kal desen ne demesen ne yahu defol git.hiiç gönül koymam keyfine bak kaynanacığım...
bence açık ortada durum kontrole gelmişler.baktıki herşey yolunda ona göre yön verecek oğluna zaar.bunlar varya aranız bozukken bi tekmede onlar vuracak tiplerdir.aranız iyise oda iyi olacak siz ve oğluynan.

bence cok ıyı olmus onlar utansın
bıdahakıne kapıyı ıyıce gec acın utanmayı ogrenırler belkı

Çok iyi olmuş onlar utansın o saatte evli insan rahatsız edilir mi ? telefon diye bir şey var ara dimi . Açarak en güzel cevabı vermiş eşin bence . :KK76::KK76:

Allah cezani versin insan bi telden arar o saatte kapi calinirmi gerizekalimi bu kadin

Bence çok iyi olmuş sizi o vaziyette yakakadigi

Bu taktiği uygula belki senin yakani bırakır eşin evdeyken sürekli ozel durumda olduğunuzu hissettir kvcigine :KK60:

Eşin evdeyken anne oglun beni cagiriyo bi işimiz var :KK4: :KK53: diyebilirsin anlar heralde bu kadar da salak değildir
Dedigin gibi belki de iyi oldu bi daha telefon eder en azından.ben normalde ya hemen duşa girerim yada gecelik falan giyer eşimin dustan çıkmasıni beklerim benim uygun vaziyette olmamin nedeni balkonun kapisini kapatmak istememdi yani bende uygunsuz olabilirdim

Çok iyi olmuş onlar utansın o saatte evli insan rahatsız edilir mi ? telefon diye bir şey var ara dimi . Açarak en güzel cevabı vermiş eşin bence . :KK76::KK76:
Beraber olmasak bile yaptığı yanlış hava sıcak evde rahat rahat giyinip dolastigim saatler yaninda kaynim ben her saat hazır ve nazır bi şekilde bekleyememki kendi evimde diken üstünde kaldım

tek olay buysa, biraz abartmis buldum sizi. cok sinirlendiginizi soyluyorsunuz, sonucta bilerek yapmadilar, evet saat de gec, gelmeden haber verseydi iyi olurdu ama zaten utanmistir onlarda bir daha yapmazlar.
yani sinirlenmenizin altinda baska seyler olmali diye dusunuyorum.

Anne, telefon icad edileli çok oldu, gelmeden bir arasanız iyi olur, bazen müsait olamıyoruz da deyip gülün.

Özel anlarınızda da telefonunuzun sesini veya komple kendisini kapatın, öyle başlayın. Madem sezgisi kuvvetliymiş.

Neyse ki eşiniz sizin tarafınızda, sizin utanacağınız şey yok onun da dediği gibi. Misafir umduğu ile değil, sürpriz ile karşılaşır ehehehe bu atasözünü de ben buldum şimdi :KK53:

Bi tanıdığıin bi lafı var kendi kv de si için ;
" elinden gelse yani mümkün olsa oğlunun koynuna girecek benim yerime "
Sizinkiler de bi değişik. .
Benim kv de de yolda eşim elimden tutuyor sa
zorla bıraktrmaya çalışır benim elimden tut oğlum diye :)

o degilde yani gündüz vaktide beraber olabilirsiniz illa gece olmasina gerek yok.

yani insan hic mi aramaz gelmeden.
Evet gece olacak diye bi kural yok haklısın .aramadan pat diye kapida bittiler. özel hayati geçtim ben belki o saatte en rahat halimle evimde dinleniyorum o şekilde onların karsisina çıkmak zorundamiyim

Dedigin gibi belki de iyi oldu bi daha telefon eder en azından.ben normalde ya hemen duşa girerim yada gecelik falan giyer eşimin dustan çıkmasıni beklerim benim uygun vaziyette olmamin nedeni balkonun kapisini kapatmak istememdi yani bende uygunsuz olabilirdim
Aman keşke uygunsuz olsaymişın hiç degilse bi dahakine utanirdi yüzünüze bakmaya

Valla sen hiiic utanma utanmaz kvn utansin hic umrunda bile olmasin gündeme getirirse bile o saatte kapimda ne isiniz vardı telefon edebilirdin dersin

Anne, telefon icad edileli çok oldu, gelmeden bir arasanız iyi olur, bazen müsait olamıyoruz da deyip gülün.

Özel anlarınızda da telefonunuzun sesini veya komple kendisini kapatın, öyle başlayın. Madem sezgisi kuvvetliymiş.

Neyse ki eşiniz sizin tarafınızda, sizin utanacağınız şey yok onun da dediği gibi. Misafir umduğu ile değil, sürpriz ile karşılaşır ehehehe bu atasözünü de ben buldum şimdi :KK53:
Doğru söylüyorsun o saatte gelirsen göreceklerine razisin demektir. :KK66:

Bi tanıdığıin bi lafı var kendi kv de si için ;
" elinden gelse yani mümkün olsa oğlunun koynuna girecek benim yerime "
Sizinkiler de bi değişik. .
Benim kv de de yolda eşim elimden tutuyor sa
zorla bıraktrmaya çalışır benim elimden tut oğlum diye :)
O neymiş len benim elimden mi tut diyor valla şu anda gülme krizindeyim:KK70::KK70:
Niye evlendirmis o zaman oğlunu :KK14:

N nermin68 gel tam senlik bi konu :KK70:

Evet gece olacak diye bi kural yok haklısın .aramadan pat diye kapida bittiler. özel hayati geçtim ben belki o saatte en rahat halimle evimde dinleniyorum o şekilde onların karsisina çıkmak zorundamiyim

hele bu sicaklarda belki Ciplak dolaniyorsun. yada gecelikle.
illa sevismek mi lazim belki actiniz heryerinizi tv izliyorsunuz.
ne bileyim ya insanlar mi degisik biz mi degisigiz hahahahah.
buyur anne gec bizde oglunla seyyyyyyyyyy ediyoduk dicektin

O neymiş len benim elimden mi tut diyor valla şu anda gülme krizindeyim:KK70::KK70:
Niye evlendirmis o zaman oğlunu :KK14:

N nermin68 gel tam senlik bi konu :KK70:
Inanmayacaksin ama öyle valla
arabada da beni iteleyip on koltuğa oğlunun yanına b inmeye çalışır her zaman. Benim yerim oglumun yani demi oğlum diyor.

X