• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece insan neden bu kadar duygusal olur ? Uyku sorunumu nasıl halledebilirim ?

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Geceler neden böyle düşman gibi olur ki ? Neden hep gece aklıma gelir ? Neden geceleri pişman olurum, güzel ve eskimiş anıları neden hep gece hatırlarım ? Mutsuzluk neden hep geceleri çalar kapımı ? Uyuyamıyorum günlerdir gözüme uyku girmiyor, o kadar özlüyorum ki o nişan gününü . Ne kadar mutluydum ne kadar büyük emek vermiştim her detayı düşünmüştüm. Şimdi hepsi çöp oldu, o günü her gece tekrar tekrar hayal ediyorum, silip atamıyorum ne zaman geçecek bu acı , ne zaman unutacağım? 6 ay oldu biteli sürekli aklımda hayalimde , ne yapmalıyım ki, hobi edindim kendime. El işi yapıyorum kanaviçe örgü .. gündüz oyalanıyorum bunlarla. Ama gece başımı yastığa koyunca eski günleri hatırlıyorum. Hep acaba evlenseydik mutlu olur muyduk , belki de çok mutlu olurduk diyorum.
Galiba benim sorunum , benden önce evlenirse dayanamam düşüncesi. Belki o yüzden hemen birisi girsin diyorum hayatıma. Başkasıyla onu görürsem dayanamam. Her namazımda dua ediyorum ettiğim ahlar yerde kalmasın hayatı boyunca mutsuz olsun diye.. ama gece olunca güzel günlerimiz aklıma geliyor neden böyle ki sizde de böyle oluyor mu ?

Olayı tam anlamadım ama bir yas sürecinde gibisiniz. Yas illaki biri ölünce olmaz, çok sevdiğimiz biri hayatımızdan gidince, ayrılınca da olabilir. Muhtemelen zamanla alışacaksınız, eskisi kadar düşünmeyeceksiniz. Haliyle de canınız yanmayacak. Ama bu durum artık gündelik hayatınızdaki işlevselliğinizi de bozacak hale gelirse bir psikologtan destek almanızı öneririm.

hayatımın bir döneminde bu tip bir uyku sorunu yaşadım. Gündüz her şey iyi hoş ama gece oluyor düşüncelerden kurtulamıyorum, boğazım düğümleniyor, bazen ağlıyorum.
uyusam bile kafama taktığım şeyi rüyamda görüyorum.
çözümü psikoloğa gitmekte buldum size de tavsiye ederim.

hayatımın bir döneminde bu tip bir uyku sorunu yaşadım. Gündüz her şey iyi hoş ama gece oluyor düşüncelerden kurtulamıyorum, boğazım düğümleniyor, bazen ağlıyorum.
uyusam bile kafama taktığım şeyi rüyamda görüyorum.
çözümü psikoloğa gitmekte buldum size de tavsiye ederim.
Etkisini gördünüz mü ? Ben de sürekli rüyamda görüyorum artık uyumak istemiyorum bu sebeple

Eski sevgilimden ayrıldığım dönem ben böyleydim. İçimdeki öfke bitmiyordu, sürekli beddua ediyordum ona ama o duymuyordu tabi. Bir gün fake bir numarayla kim olduğumu anlamayacak şekilde ona hakaretler yağdırdim, var ya sanki böyle içimden aktı gitti. Bir gram öfkem kalmadı. Şimdi hayatımda başkası var. Benim yaptığımı yapma tabi de, ben çok çekmiştim ama, işitmedigim küfür, hakaret kalmamıştı ondan. Benimki cok uzun hikaye, hak etmisti fazlasıyla. Hiç geçmeyecek gibi gelirdi bana da ama zamanla geçti. Emin ol ben unuttuysam herkes unutur.

Geceleri rahat uyumak için de yatarken yanına papatya çayı al. İçerken bir şeyler oku rahat uyursun. Bir de beddua etmeyi birak. Sinirlenince not sayfası aç, oraya öfkeni yaz sonra sil. Zamanla geçecek emin ol

Geceler neden böyle düşman gibi olur ki ? Neden hep gece aklıma gelir ? Neden geceleri pişman olurum, güzel ve eskimiş anıları neden hep gece hatırlarım ? Mutsuzluk neden hep geceleri çalar kapımı ? Uyuyamıyorum günlerdir gözüme uyku girmiyor, o kadar özlüyorum ki o nişan gününü . Ne kadar mutluydum ne kadar büyük emek vermiştim her detayı düşünmüştüm. Şimdi hepsi çöp oldu, o günü her gece tekrar tekrar hayal ediyorum, silip atamıyorum ne zaman geçecek bu acı , ne zaman unutacağım? 6 ay oldu biteli sürekli aklımda hayalimde , ne yapmalıyım ki, hobi edindim kendime. El işi yapıyorum kanaviçe örgü .. gündüz oyalanıyorum bunlarla. Ama gece başımı yastığa koyunca eski günleri hatırlıyorum. Hep acaba evlenseydik mutlu olur muyduk , belki de çok mutlu olurduk diyorum.
Galiba benim sorunum , benden önce evlenirse dayanamam düşüncesi. Belki o yüzden hemen birisi girsin diyorum hayatıma. Başkasıyla onu görürsem dayanamam. Her namazımda dua ediyorum ettiğim ahlar yerde kalmasın hayatı boyunca mutsuz olsun diye.. ama gece olunca güzel günlerimiz aklıma geliyor neden böyle ki sizde de böyle oluyor mu ?
Neden ayrıldınız.Oluyo bazen ole seyler .Ben sşk acısından hep balık etlı ben 50 kıloya dusmustum.Aglayamıodum artık .Ama gecıyor merak etme:(

Beddua etmeyin.Onun yerine dua edin.Boşa dememişler her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır diye 🙏🏻 bazen hayırlısı demek lazım eminim ki zor bir süreçtir elbet geçecektir.Psikologdan destek alın yatmadan önce melisa papatya çayı için rahat uyutur.Rabbim gönlünüze genişlik ferahlık versin🌹

Kızlar konuyla cok alakasız olacak ama anksiyete rahatsızlıgım var.
Gece 1-2 gibi ıhlamur içtim 1 kupa
4 bucukda da antibiyotik içtim. Bir zararı olur mu acaba?
paniğim arttı suan evde duramıyorum soracak kimse de yok herkes uyuyor

Bazen insana olur öyle şeyler...
Hem özler hemde nefret dolu olur bazen ne hissettigimizi ne yapacağımızı bile bilemeyiz. Hayatına birini sokmak için acele etme hele ki böyle bi konu için biraz zamana akışına bırak gerekirse bi destek al kafanı toparlamadan biriyle ilişki kurma daha da çok yıpranırsın.

Back
X