Gece kaç gel

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.723
917
123
Arkadaşlar bu sırtlan erkek türünden çektiğimiz nedir neden erkekler hep seks odaklı bakıyor ve neden güzel vakit geçirelim çay limonata içelim kafasında değiller.Uzun zamandır tanıdığım başbaşa vakit geçirdiğim bir zaatı muhterem geldi akşam kaç gel dedi ben ciddi ilişki arıyorum deyince cevap yok,en son özel günümdeyim dedim sendeki bahane de milleti geçti lafını söyledi bi ton söyledim cevap vermedi artık bu erkek türlerinden tiksiniyorum iyi dalga geçtim ama sizce ne yapılmalı bu modelleri görünce

Arkadaşlar bu sırtlan erkek türünden çektiğimiz nedir neden erkekler hep seks odaklı bakıyor ve neden güzel vakit geçirelim çay limonata içelim kafasında değiller.Uzun zamandır tanıdığım başbaşa vakit geçirdiğim bir zaatı muhterem geldi akşam kaç gel dedi ben ciddi ilişki arıyorum deyince cevap yok,en son özel günümdeyim dedim sendeki bahane de milleti geçti lafını söyledi bi ton söyledim cevap vermedi artık bu erkek türlerinden tiksiniyorum iyi dalga geçtim ama sizce ne yapılmalı bu modelleri görünce
Tutarlı olursanız çevrenizden saygı ve sevgi görürsünüz?
Özel gününüzde misiniz,ciddi ilişki mi istiyorsunuz?
İkisi birbirinden çok farklı cevaplar.

Yani yanlış anlamayın da her kişinin size uygun ya da size uygun olmayan arayışı var gördüğünüzde iletişimi keseceksiniz

yani zaten kendisini belli etmiş zorlama vs yok sonuçta iletişimi kesip yolunuza devam edeceksiniz

tek gecelik ilişki arayışında olan insanlar sadece erkekler de değil
Bazen insanlar sadece cinsellik yaşamak istiyor

açıklama yaparsınız özel gününüzün bitmesini bekler oldukça basit mantıken sizin net olmanız lazımdı

Muhabbeti kesmeli. Özel günümdeyim diye neden açıklama yapıp bahane üretiyorsunuz ki. Açık açık istemiyorum bu tür şeyler deyip kestirip atın. Yoksa konuşmak için fazla meraklı gibi duruyorsunuz daha da havalanıyorlar.

Özel günümdeyim demek, benim de gönlüm var ama müsait değilim demek. Buna naz diyoruz halk arasında.

Istemiyorsaniz istemiyorumdur. ne münasebet gece kac gel. Seviyesiz muhabbetlerden hiç hoslanmam.

Ayrıca konuşmalarınızı okuyan herkes adamin sizi bir damlacık sevmediğini, niyetinin takilmak olduğunu anladı ve anlayabilir.

Siz nasıl oluyor da gercekten değer veren adamla vermeyeni ayırt edemiyorsunuz

Herhalde ciddi ilişkiler icin size değer veren adamlari tercih edersiniz.

Sürekli ciddi ilişki arayışına girerseniz,her gördüğünüz adama "acaba bu olabilir mi" kaygısıyla bakarsaniz karşınıza böyle adamlar çıkar.

Arayışı bırakın. Niyetiniz ciddi ise, duruşunuz da ciddi olsun.

Herkesin beklentisi farklı olabilir. Evlilik düşünmeyebilir ya da evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamak isteyebilir, bunda sıkıntı yok. Ama siz "Ben böyle bir şey istemiyorum, niyetim şu yönde bir ilişki" demek yerine "Özel günümdeyim" derseniz adama "Ben de istiyorum da şöyle böyle" diyerek onun düşündüğü gibi "bahane sunuyor" şeklinde algılanırsınız. Net olun, dalga geçmeye gerek yok.

Özel gününüzde olmasaydınız gidip sevişeceğiniz adama burada mok atmayınız lütfen 😂

Daha once ilişki yasamadiysaniz. Gece kac gel diyen birine özel gunumdeyim demeniz garip degil mi? Sanki ozel gun olmasa gelecek gibi...

Ayrica her "gece gel" diyen sevişmeye cagirmiyor. 😁 Bir erkek arkadasim vardi kendi işiydi çok gec cikiyordu ve yogundu. Geceleri bulusur arabayi manzarali biyere ceker sohbet ederdik hiç sevişmeye yeltenmedi. Sevişmeden de ayrilmistik 😁😁😁
Kendine ciddi iliski ariyordu.

Özel gunumdeyim demek evet bende seks istiyorum ama mazeretim var demek. İstemediğiniz biseyi neden açıkça söyleyemiyorsunjz çok saçma

Niye illa birlikte olmak istiyorsun düşüncesini ona aksettirerek özel günündeyim diye açıklama yapıyorsunuz ki..bu açıklama hem niyetin o algısını direkt karşıya yansıtmak olur ki gidip ne talep edecekse ona göre cevap vermek ya da başka bahane bulmak daha mantıklı olurdu; hem de sanki özel gününde olmasan birlikte olabilirmişsin imajı verir karşı tarafa yani ne gerek var net olmak evde buluşmayı uygun bulmuyorum demek daha iyi.. her erkekte öyle değildir illa tanıştığınızda da tarzı havası bellidir zaten baştan uzak durmak lazım

cinsellik yaşamak istemiyorsanız yaşamazsınız olur biter..
tüm erkeklere sadece seks peşinde koşan abazan gözüyle bakmak da bitmeli artık.
ayrıca erkekler de salak değil her konuştukları kıza belki sevişirim diye sürekli iş atmıyorlar. (yapan sapıklar konu dışı) karşılarında bu yönlü ifade belirtenlerle ilgili şanslarını deniyorlar.
yani bekar olsam, canım sevişmek isterse gece kaç gel diyen flörtüme giderim. istemezse de istemiyorum derim bu kadar basit.. gereksiz detaylarda boğulmayalım..

Back
X