- 17 Ağustos 2011
- 24.744
- 155.874
- 798
- Konu Sahibi pembekuvars30
Bence bulduğunuz erkeklerde var bir sıkınti, neden herkese genellediniz ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bulduğunuz erkeklerde var bir sıkınti, neden herkese genellediniz ki?
Forumda kelime başına para mı alıyorlar sizden? 50 karakter sınırı mı var mesajlarda?Sevgili olmadan yakınlaşmalar
Forumda kelime başına para mı alıyorlar sizden? 50 karakter sınırı mı var mesajlarda?
Bizler hep daktilo kullanıyoruz. Size de tavsiye ederiz. Bi daktilo edinin ki kendinizi düzgün ifade edin, biz de ne anlatmak istediğinizi anlayabilelim.Telefondan uzun yazamadım
Bizler hep daktilo kullanıyoruz. Size de tavsiye ederiz. Bi daktilo edinin ki kendinizi düzgün ifade edin, biz de ne anlatmak istediğinizi anlayabilelim.
şimdi ben de geçen gece gittim, evin önüne geldi geç çıkmıştı, bindim arabasına sohbet ettik. yanından ayrıldığımda saat 1'i geçiyordu. gece kaçıp gitmiş oldum aslındabişey olmadı, ben sadece yanaktan öptüm. olan bu. hatta dün değil ondan önceki gece de çağırdım, saat kaç olursa olsun gel dedim, gelmedi kıyameti kopardım.
aramızda ne zaman yakınlaşma olacak onu da merak etmekteyim ayrıca.
böyle şeyler eğer siz istemiyorsanız itici gelir, normal ama isteteni bulduğunuz zaman geceymiş gündüzmüş farketmez
mesela ben bayağıdır yalnızım, hani olsa da kurtulsam artık kafasındayım ama o da anlamıyor sanırım, neyse![]()
Telefondan uzun yazamadım