• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece kaç gel

Özel günümdeyim demek,özel günüm olmasa gelirdim demek. Siz bunun farkında değilseniz eğer daha çok alırsınız bu teklifleri benden söylemesi.

şimdi ben de geçen gece gittim, evin önüne geldi geç çıkmıştı, bindim arabasına sohbet ettik. yanından ayrıldığımda saat 1'i geçiyordu. gece kaçıp gitmiş oldum aslında :KK70: bişey olmadı, ben sadece yanaktan öptüm. olan bu. hatta dün değil ondan önceki gece de çağırdım, saat kaç olursa olsun gel dedim, gelmedi kıyameti kopardım.

aramızda ne zaman yakınlaşma olacak onu da merak etmekteyim ayrıca.

böyle şeyler eğer siz istemiyorsanız itici gelir, normal ama isteteni bulduğunuz zaman geceymiş gündüzmüş farketmez :KK70:

mesela ben bayağıdır yalnızım, hani olsa da kurtulsam artık kafasındayım ama o da anlamıyor sanırım, neyse :KK70:

Bazen erkekler geri vites seviyor
şimdi ben de geçen gece gittim, evin önüne geldi geç çıkmıştı, bindim arabasına sohbet ettik. yanından ayrıldığımda saat 1'i geçiyordu. gece kaçıp gitmiş oldum aslında :KK70: bişey olmadı, ben sadece yanaktan öptüm. olan bu. hatta dün değil ondan önceki gece de çağırdım, saat kaç olursa olsun gel dedim, gelmedi kıyameti kopardım.

aramızda ne zaman yakınlaşma olacak onu da merak etmekteyim ayrıca.

böyle şeyler eğer siz istemiyorsanız itici gelir, normal ama isteteni bulduğunuz zaman geceymiş gündüzmüş farketmez :KK70:

mesela ben bayağıdır yalnızım, hani olsa da kurtulsam artık kafasındayım ama o da anlamıyor sanırım, neyse :KK70:

once sız ne ıstedıgınıze karar verın bence :) adam net ıstegını dıle getırmıs sız once cıddı ılıskı ıstıyorum deyıp sonra ozel gunumdeyım demıssınız
yanı ?
bu cevabınız uzerıne bekleyecek ve bu konu uzerınde tekrar ıstegını yıne dıle getırecek cunku sız acık kapı bıraktınız

Back
X