M Mvrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2016 224 82 98 9 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #1 Arkadaslar surekli gece carpintiyla yatagimdan firliyorum , gittim doktora kalbime bakildi ultrasonla , holter taktirsim hala duzelmedi hergun olmuyor mesela ay icinde 1 hafta boyunca
Arkadaslar surekli gece carpintiyla yatagimdan firliyorum , gittim doktora kalbime bakildi ultrasonla , holter taktirsim hala duzelmedi hergun olmuyor mesela ay icinde 1 hafta boyunca
B boscerceve Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 41 8 288 Bolu 10 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #2 Strese bağlıdır o zaman,benimde olur genelde sabaha karsi carpintiyla uyanirim,doktor bisey yok dediyse eger sorun olmaz bence korkmayin,gecmis olsun
Strese bağlıdır o zaman,benimde olur genelde sabaha karsi carpintiyla uyanirim,doktor bisey yok dediyse eger sorun olmaz bence korkmayin,gecmis olsun
M Mvrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2016 224 82 98 10 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #3 boscerceve .!.: Strese bağlıdır o zaman,benimde olur genelde sabaha karsi carpintiyla uyanirim,doktor bisey yok dediyse eger sorun olmaz bence korkmayin,gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim:)
boscerceve .!.: Strese bağlıdır o zaman,benimde olur genelde sabaha karsi carpintiyla uyanirim,doktor bisey yok dediyse eger sorun olmaz bence korkmayin,gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim:)
Y ykbsiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2014 3.287 3.293 133 34 10 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #4 Mvrs .!.: Tesekkur ederim:) Genişletmek için tıkla... cnm öncelikle geçmiş olsun o çarpıntı bende de oluyordu. bende doktora gittim hatta sporun dozunu mu kaçırdım diye düşündüm ama değil. stres.
Mvrs .!.: Tesekkur ederim:) Genişletmek için tıkla... cnm öncelikle geçmiş olsun o çarpıntı bende de oluyordu. bende doktora gittim hatta sporun dozunu mu kaçırdım diye düşündüm ama değil. stres.
M Mvrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2016 224 82 98 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #5 ykbsiz .!.: cnm öncelikle geçmiş olsun o çarpıntı bende de oluyordu. bende doktora gittim hatta sporun dozunu mu kaçırdım diye düşündüm ama değil. stres. Genişletmek için tıkla... Bense strese bagliyorum bugun mesela olmadi cok sukur ama oluncada cenem elim agzim kitlenmeye basliyor
ykbsiz .!.: cnm öncelikle geçmiş olsun o çarpıntı bende de oluyordu. bende doktora gittim hatta sporun dozunu mu kaçırdım diye düşündüm ama değil. stres. Genişletmek için tıkla... Bense strese bagliyorum bugun mesela olmadi cok sukur ama oluncada cenem elim agzim kitlenmeye basliyor
Y ykbsiz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2014 3.287 3.293 133 34 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #6 Mvrs .!.: Bense strese bagliyorum bugun mesela olmadi cok sukur ama oluncada cenem elim agzim kitlenmeye basliyor Genişletmek için tıkla... Stresten uzak kalmaya çalışın,müzik dinleyin, kitap okuyun iyi geliyor.
Mvrs .!.: Bense strese bagliyorum bugun mesela olmadi cok sukur ama oluncada cenem elim agzim kitlenmeye basliyor Genişletmek için tıkla... Stresten uzak kalmaya çalışın,müzik dinleyin, kitap okuyun iyi geliyor.
M Mvrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2016 224 82 98 11 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mvrs #7 ykbsiz .!.: Stresten uzak kalmaya çalışın,müzik dinleyin, kitap okuyun iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen o sekilde devam etmeye calisacam ve ayni zamanda baska meskale aramam gerek..
ykbsiz .!.: Stresten uzak kalmaya çalışın,müzik dinleyin, kitap okuyun iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen o sekilde devam etmeye calisacam ve ayni zamanda baska meskale aramam gerek..