- 31 Mayıs 2019
- 326
- 194
- 103
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylık bebek tabi ki uyanır 3 yaşında kızım hala çoğu gece bı kere uyanır. Yeni annesiniz galiba korkutmak istemem ama bütün anneler hemen hemen 3 yaşa kadar geceleri kalkıyor... Derin uyku olayı o aylarda imkansız istisnalar var tabi ama bence psikolojinizi buna hazırlayın :))Kızlar 5 aylık bir kızım var ama gece belki 6yada7 kez kalkıyor artık büyüdü derin uyumuyor hep mızmız killomuzda iyi 8 kilo bir sıkıntısı yok gibi ger ay kontrollere götürüyorum gündüz uykusunda öyle yapıyor kendi kendine uyuyamıyor
Bizim oğlanın dişleri 5.5 aylıkken çıktı . Diş olabilir? Diş döneminde 45 dakika sürmüyor uykuları . O dönemde 20 kere kalktığımı bilirim. 20 dişi tamamlanana kadar çocugum niye uyumuyo diye kafaya takmamak gerek bemce yaKızlar 5 aylık bir kızım var ama gece belki 6yada7 kez kalkıyor artık büyüdü derin uyumuyor hep mızmız killomuzda iyi 8 kilo bir sıkıntısı yok gibi ger ay kontrollere götürüyorum gündüz uykusunda öyle yapıyor kendi kendine uyuyamıyor
Sormayın bu anneler bı sene sonra annelik çok zor demeye basliyo :) evet zor ama birazda baştan sormak biseyker okumak lazım bu arkadaşımız belli ki tecrübesiz gerçi bende iki yaştan sonra düzelir diye dusunuyodum ama anladım 4 e kadar anne pek rahat edemiyo bunu kabullendim ve psikolojimi buna göre ayarlıyorum artık. Gerçekten 4 yaş olmadan çocuk anneden düşmüyor 4 yaştan sonra kısmen bı nebze rahatlanir diye umuyorum :) annelik bı ömür yürekte hep ince bi sizi ve kaygı :)Valla gulerek okudum yazinizi kizmayin da ustteki arkadasta yazmis benij 3 yas doldurmak uzere olan kizim suan gece en.az 3 defa uyaniyor . Sutte kesene dek de 6 5 kere kesinlkle uyanirdi 40 li bebek gbydi daha hala deliksiz uyku yok bizde ...
Suan saat kaç biz uyanığız5 aylık bebek tabi ki uyanır 3 yaşında kızım hala çoğu gece bı kere uyanır. Yeni annesiniz galiba korkutmak istemem ama bütün anneler hemen hemen 3 yaşa kadar geceleri kalkıyor... Derin uyku olayı o aylarda imkansız istisnalar var tabi ama bence psikolojinizi buna hazırlayın :))
Demwkki daha çok senem var desenizeValla gulerek okudum yazinizi kizmayin da ustteki arkadasta yazmis benij 3 yas doldurmak uzere olan kizim suan gece en.az 3 defa uyaniyor . Sutte kesene dek de 6 5 kere kesinlkle uyanirdi 40 li bebek gbydi daha hala deliksiz uyku yok bizde ...
Ben o bir ayı bile yaşamadım cnmBenim oğlum 7 aylık oda sık sık uyanıyor ama diş ağrısından dolayı açikmiyor ama yine de emiyor.. Belki ona benzer bir şey olabilir 5 buçuk aylıkken çıkmıştı ilk dişimiz ama uyku bozukluğuna ilk 3 ay hariç 4ten sonra basladi(diş ağrısı ilk o zamanalar başlamıştı).. yani anlayacaginiz bebegim sadece 1 ay geceleri güzel uyudu o da 3 ile 4 arası..
Allah kolaylık versin bebek bakmak zor oğlumun dışı çok zorluyor ateş ateş dünden beri sadece 2bucuk saat uyudu o kadar hala ayakta ateşten uyuyamiyor benim küçük yavrum... Daha bu günler gelecek ama belki sizinki dişleri kolay da çıkarabilir bazıları öyleymiş..Ben o bir ayı bile yaşamadım cnm
Çok zor canım sabır diliyorum bazen çok çekilmez oluyorlar gerçektenAllah kolaylık versin bebek bakmak zor oğlumun dışı çok zorluyor ateş ateş dünden beri sadece 2bucuk saat uyudu o kadar hala ayakta ateşten uyuyamiyor benim küçük yavrum... Daha bu günler gelecek ama belki sizinki dişleri kolay da çıkarabilir bazıları öyleymiş..
Evet öyle hepimiz bebektik cekilmezdik büyüdük ve elbet onlarda büyüyecek geçen 18 aylık bebeği olan arkadaşım geldi bana 1 yaşından sonra çok rahatliyacaksin dedi bakalım... İnşallah sabırla bekliyorumÇok zor canım sabır diliyorum bazen çok çekilmez oluyorlar gerçekten
O dönem benim kızım da çok sık uyanırdı. 7 8 kez kalktığımızı biliyorum. 40 dakika 30 dakika 50 dakikada bir uyanmalarKızlar 5 aylık bir kızım var ama gece belki 6yada7 kez kalkıyor artık büyüdü derin uyumuyor hep mızmız killomuzda iyi 8 kilo bir sıkıntısı yok gibi ger ay kontrollere götürüyorum gündüz uykusunda öyle yapıyor kendi kendine uyuyamıyor
Peki ne zaman geçiyor bu sık uyanma? Benim oğlum dişten sık sık uyanıyor mesela şuan 8 aylık ve 5.disini patlatmaya çalışıyor. Her saat başı uyanıyor ne zaman bitecek bu çok merak ediyorum.. ne zaman akşam yatıp sabah kalkicaz hep beraberr ...?O dönem benim kızım da çok sık uyanırdı. 7 8 kez kalktığımızı biliyorum. 40 dakika 30 dakika 50 dakikada bir uyanmalarGerçekten zor bir dönem. Ama geçici, emin olun. Aç olabilir, gaz olabilir, büyüme döneminde olabilir, yattığı oda uyuma koşullarına uygun olmayabilir, odası çok sicak ya da soğuk olabilir, ses olabilir, ya da en kötüsü hiç-bir sebep olmayabilir. Bizde hiç-bir sebep yoktu mesela:) ama dediğim gibi geçici bir dönem bence..
Bir-çok annemiz bu durumu alışın yazmış.alişmak zorunda değilsiniz.destekli uyumaya alışmış yavrunuz o sebeple geceleri sık uyanıyor.benim bebegimde 5 6 defa kalkardı sonra destekli uyutmayi kestim.6 aylıkken uyku eğitimi verdik 1 haftada düzene girdi şimdi 14 aylık ve gece 10 12 saate kadar deliksiz uyuyor.gunduzde 1 bcuuk 2 saat hatta 2 buçuk saat. Malesef birçok annemiz uyku eğitimini bilmiyor yada karşı bu yönteme. Ama inanın deliksiz uyuması çok onemli büyümesi icin.bi araştırmanızı oneririrmKızlar 5 aylık bir kızım var ama gece belki 6yada7 kez kalkıyor artık büyüdü derin uyumuyor hep mızmız killomuzda iyi 8 kilo bir sıkıntısı yok gibi ger ay kontrollere götürüyorum gündüz uykusunda öyle yapıyor kendi kendine uyuyamıyor
Siz nasıl başardınız zahmet olmazsa anlatırmısınız çok ağlattınız mı nerden başlamam gerek bebeğim 7 gün sonra 6 ayına girecek bana da ne önerirsiniz inan çok ihtiyacım var elimde yok yanımda gece uyumaya hasret kaldımBir-çok annemiz bu durumu alışın yazmış.alişmak zorunda değilsiniz.destekli uyumaya alışmış yavrunuz o sebeple geceleri sık uyanıyor.benim bebegimde 5 6 defa kalkardı sonra destekli uyutmayi kestim.6 aylıkken uyku eğitimi verdik 1 haftada düzene girdi şimdi 14 aylık ve gece 10 12 saate kadar deliksiz uyuyor.gunduzde 1 bcuuk 2 saat hatta 2 buçuk saat. Malesef birçok annemiz uyku eğitimini bilmiyor yada karşı bu yönteme. Ama inanın deliksiz uyuması çok onemli büyümesi icin.bi araştırmanızı oneririrm
Merhaba sayfamda yeni bir konu açtım ve neler yaptığım anlattım ordan okuyabilirsiniz.sonrasinda sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum.Siz nasıl başardınız zahmet olmazsa anlatırmısınız çok ağlattınız mı nerden başlamam gerek bebeğim 7 gün sonra 6 ayına girecek bana da ne önerirsiniz inan çok ihtiyacım var elimde yok yanımda gece uyumaya hasret kaldım