• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece saat 2...

Evlilik kurumuna saygisi yoktu zaten bana sen oldugun icin yapicam yoksa beni kimse o masaya oturtamaz diyordu.ama bir gun benim icinde oturamicagini anladi.yasamak istediklerim var evlenmeden once dedi.bu sekilde evlenirsem seni aldatirim bosaniriz dedi.halbuki butun sartlarimiz uygundu ailem onu onun ailesde beni cok seviyordu.biz ayrildik anneler gunlerce agladi gunlerce.ama olmadi iste.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnce olmaması en hayırlısı olmus diyebilirim senın için.boyle kararlı davrandıgın icin eminim ki ilerde iyi ki diyecksn.cnku boyle ne ıstedgnı bılmeyen ya da gercktn evlilik adamı olmayan adamlarla evlilik hem senı hem de doguracagın cocukları haksız yere uzer,yıpratır.hayata aynı pencereden baktıgın birini bulursun umarım.nacizane tavsiyem karsı tarafın sevgisini seninle evlenmek ısteyıp ıstemedıgınden cok sana sadakatı sevkatı vs.baska seylerle olc.evlilik her zaman olacak birsey.brz da bzm kulturumzde cok yuceltms br kurum ama kurum sonucta.sevgının ya da askın garantısı degıl.
 
Back