- 14 Mart 2013
- 7.882
- 3.936
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaman herşeyin ilacı...
akışına bırakman en iyisi...
Keşke gitseydin o zaman .. Belli ki seni seviyor
Ah o zaman dedikleri.herkezin dilinde ayni sey bir gelmedi canim o zamn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dun gece hayatimin en zor anini yasadim belkide.biliyorsunuz benim 4 senelik iliskim bundan 6 ay once bitti o bana benimle evlenemicegini soyledi hemde bir anda,hic bir sorun,tartisma yokken.sonra baska kizlarla birlikte oldugunu ogrendim.ogrenmeden once ayriyken geldi gitti gorustuk ayriydik ama gene birdik hic koparmadik baglarimizi kizlar.taa ki hayatinda biri olduguna emin olana kadar hala daha bir resim bir yazi yok ama ben o kizla birlikte olduguna bazi seylerden dolayi eminim ve hislerim...
Ogrendigim gun acip ona merhamet ve vicdan dilemistim.hakkimi helal etmedigimi soyleyip ah ettim.dilimden cikti ama yuregimi deldi gecti cunku tirnagi tasa degse canimdan can gidicek kadar sevdim.biz ayri sehirlerdeydik kizlar.ailsiyle ayni sehirdeyiz hatta ayni semtte.duydum ki buraya gelmis 10 gundur filan buradaydi ne zormus bir yerden cikicak mi,acaba gorur muyum diye beklemek.benimle ilgilenen biri vardi herkezin baskisiyla konustugum aslinda kafamada yatan ama kac gundur ona msj atmaya bile elim varmadi.dun gece oldu ne olduysa gece uyuyordum birden kalbime bir agri girdi nefes alamadim firladim yataktan attim kendimi balkona basladim aglamaya kafami sag yana bir cevirdim o..gelmis bana bakiyordu filmlerde olur ya ayni oyleydi o an bir karar vermem gerekiyordu ya asagi inicektim yanina yada iceri giricektim kizlar ben iceri girdim,cok canim yaniyor ama bu artik sondu ben onu son kez beni bekledigi yerde gordum,kalbim aciyor,dugum dugum dilim aslinda tek kelime cikmadi dunden beri agzimdan bir size yazmak geldi icimden.birini herseyine razi gelicek kadar sevip asagiya inememek var ya onun acisini anlatamam sizlere.onu nasil sevdigimi bir ben bir Allah bilir benim icin cok zordu.keske oda beni azicik sevebilseydi...sizinle paylasmak istedim ben sadece
bence en iyisini yapmışşsınız evlenemem deyip ortada bırakıp vede aldatmış ne sizi nede sevginizi hiç haketmemiş çok olgun bir davranış sizinki umarım bir gün sevginizi hakedecek bir insanla karşılacaksınız Rabbim sabırlar versin
Dun gece hayatimin en zor anini yasadim belkide.biliyorsunuz benim 4 senelik iliskim bundan 6 ay once bitti o bana benimle evlenemicegini soyledi hemde bir anda,hic bir sorun,tartisma yokken.sonra baska kizlarla birlikte oldugunu ogrendim.ogrenmeden once ayriyken geldi gitti gorustuk ayriydik ama gene birdik hic koparmadik baglarimizi kizlar.taa ki hayatinda biri olduguna emin olana kadar hala daha bir resim bir yazi yok ama ben o kizla birlikte olduguna bazi seylerden dolayi eminim ve hislerim...
Ogrendigim gun acip ona merhamet ve vicdan dilemistim.hakkimi helal etmedigimi soyleyip ah ettim.dilimden cikti ama yuregimi deldi gecti cunku tirnagi tasa degse canimdan can gidicek kadar sevdim.biz ayri sehirlerdeydik kizlar.ailsiyle ayni sehirdeyiz hatta ayni semtte.duydum ki buraya gelmis 10 gundur filan buradaydi ne zormus bir yerden cikicak mi,acaba gorur muyum diye beklemek.benimle ilgilenen biri vardi herkezin baskisiyla konustugum aslinda kafamada yatan ama kac gundur ona msj atmaya bile elim varmadi.dun gece oldu ne olduysa gece uyuyordum birden kalbime bir agri girdi nefes alamadim firladim yataktan attim kendimi balkona basladim aglamaya kafami sag yana bir cevirdim o..gelmis bana bakiyordu filmlerde olur ya ayni oyleydi o an bir karar vermem gerekiyordu ya asagi inicektim yanina yada iceri giricektim kizlar ben iceri girdim,cok canim yaniyor ama bu artik sondu ben onu son kez beni bekledigi yerde gordum,kalbim aciyor,dugum dugum dilim aslinda tek kelime cikmadi dunden beri agzimdan bir size yazmak geldi icimden.birini herseyine razi gelicek kadar sevip asagiya inememek var ya onun acisini anlatamam sizlere.onu nasil sevdigimi bir ben bir Allah bilir benim icin cok zordu.keske oda beni azicik sevebilseydi...sizinle paylasmak istedim ben sadece
Aslinda sey bile dedim kendi kendime Allah gormemi istiyor insemiydim acaba diye yani oyle karisigim ki suan ama inmemek en dogru karardi o gece insem ben gene ayni seyleri yasicaktim bak herseye ragmen cok ozlemistim ama bir daha ayni acilari yasamaya cesaretim yok benim.
Keşke gitseydin o zaman .. Belli ki seni seviyor
mecbur gelecek....
hatta sen unutmak istemesende unutturacak sana zaman merak etme...
insanlar neleri unutmuyolarki zamanla...
Seven insan aldatmazdi yada seven insan beni aileme karsi kucuk dusurmezdi butun ailem nisan alisverisi yaparken birakti o beni.seven insan bunu yapmazdi ki.
bence en iyisini yapmışşsınız evlenemem deyip ortada bırakıp vede aldatmış ne sizi nede sevginizi hiç haketmemiş çok olgun bir davranış sizinki umarım bir gün sevginizi hakedecek bir insanla karşılacaksınız Rabbim sabırlar versin
Bu kiz mevzusunu ona actigimda hayir yapmadim ben aldatmadim dese yine inerdim ama inkar etmedi bana sadece iyi geceler diledi insem o durumu sindiremicek bide ustune gurursuz olucaktim.inanin cok zor bir durum.
Bir sürü konu açmışsınız sevgilinizin evliliği istememesiyle ilgili
siz sevginiz aldatılmanız bir tarafa geçen yılların boşa gittiği onu bekleyipte sonucun böyle olmasından dolayı üzgünsünüz
bana göre doğru bir karar vermişsiniz böyle devam edebilirsiniz inşallah
önünüze bakın ve emin olun bir gün bu günlere gülüp geçeceksiniz
Evet cunku etrafimla paylasamadim cunku butun cevremiz ortakti kime anlatsam illa ki ona gidicekti akil isteyemedim kimseden.benim asil uzuldugum yasayamadiklarimiz.benim ona dair oyle buyuk hayallerim vardi ki ondan zaten onada evlenmemiz sart degil seni 10 yilda 20 yilda beklerim dedim.simdi yasamam o zaman yasarim ama illa ki yasarim diye dusundum.son damla aldatmasi oldu iste.inmedim.inemedim.
O zaman niye hayatı kendine zindan ediyosun sevse yanımda olurdu de kes at, takip ediyosun özlüyosun. Kendi hayatına bak. Gitseydin derken ayrıca kollarına sarıl manasında da demedim, konuşsaydın belki söyleyeceği yarım kalan bişeyler vardı
En çok can yakanda yaşayamadıklarını hayal etmek zaten. Konularını az çok biliyorum, benzer şeyler yaşadığımdan dolayı. Benimkinde aldatma olayı yoktu ama nikaha 25 gün kala ayrıldım bende severek. Bence en doğrusunu yaptın. O adam seni asla haketmiyo. Düşünme öyle Allah görüşmemi istediği için mi karşıma çıkardı diye. Her şey senin nefsinle alakalı bence. Belki bu şekilde sınanıyosun. Böyle durumlarda aklıma hep başkalarının nasılda sevgilerine sahip çıktıklarını getiririm. Nasıl sevgilerinin arkalarında durduklarını düşünürüm. Eğer o insan gerçekten seni sevseydi, hiç bir bahanesi olamazdı. O yüzden için rahat olsun, doğru yoldasın bence.
Bu kiz mevzusunu ona actigimda hayir yapmadim ben aldatmadim dese yine inerdim ama inkar etmedi bana sadece iyi geceler diledi insem o durumu sindiremicek bide ustune gurursuz olucaktim. inanin cok zor bir durum.
seni anlıyorum canım :2: ama geçecek inşallah başka bir insan çok iyi olur en azından kafan dağılır sabret elbet Rabbim seninde gönlünüde yüzünüde güldürecek biz senin için dua ediyoruz![]()