Gece şiddetli bir sancıyla uyandım :(

Canimsinsen

✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
635
463
18
Kızlar daha 4+5 deyiz ama ilk defa çok farklı ve acayip derecede şiddetli bir sancıyla karşılaştım. Adet sancısı gibi asla değil resmen rahmim ve kasıklarım ağrıdı. Ağrıya uyandım sesime eşim bile uyandı iki dakika sonra geçti sancı. Allah biliyor içimden geçirdim düşük mü yapıyorum diye o derece şiddetli ve farklı bir sancıydı.

Kızlar daha 4+5 deyiz ama ilk defa çok farklı ve acayip derecede şiddetli bir sancıyla karşılaştım. Adet sancısı gibi asla değil resmen rahmim ve kasıklarım ağrıdı. Ağrıya uyandım sesime eşim bile uyandı iki dakika sonra geçti sancı. Allah biliyor içimden geçirdim düşük mü yapıyorum diye o derece şiddetli ve farklı bir sancıydı.
aksam benimde oldu ayni sekilde canim ya hala etkisinden kurtulamadm tuvalete gittim kanamammo var diye ama bisey yoktu.doktora gidersen buraya ne dedgni yaz olur mu etiketle merak ettim

aksam benimde oldu ayni sekilde canim ya hala etkisinden kurtulamadm tuvalete gittim kanamammo var diye ama bisey yoktu.doktora gidersen buraya ne dedgni yaz olur mu etiketle merak ettim
Benimde çok şükür kanama yoktu ama öldüm diyebilirim o sancida tamam canım Allah bebişlerimize sağlık versin bizimle kalsınlar inşallah

canm senin gebeligini takip ediyorm bastan beri hep korku icindesn.
Cnku o endise icine yerlesmis.
Hakli olarak.
İnsallah saglikli bir dogum yaparsn.
Muayene etti mi doktorun
ya bu agrilar erken gebelikte normal mi benimde gece bi agrim oldu ama tuvalete gidince gecti cok mu kucuk tuvaletimi tuttum ondan mi oldu anlamadım normal degil mi bu turk kasilma ve agrilar

canm senin gebeligini takip ediyorm bastan beri hep korku icindesn.
Cnku o endise icine yerlesmis.
Hakli olarak.
İnsallah saglikli bir dogum yaparsn.
Muayene etti mi doktorun
Etti canım çok şükür kese göründü ama çocuk tabiki görünmedi anlattıkların düşük tehlikesi gibi dedi progestan verdi evet çok tırsağım biraz canim

Etti canım çok şükür kese göründü ama çocuk tabiki görünmedi anlattıkların düşük tehlikesi gibi dedi progestan verdi evet çok tırsağım biraz canim
keseyi de görmüşsün hadi gözün aydın canım. bi daha ne zaman çağrdı kontrole kalp atışları için

Aynı mıdır bilmiyrm ama benm de gaz sancısıydı herlde bi oldu 10 dk ağlaya ağlaya geçmedi yAni.

Back
X