Merhabalarrr hoşgeldınızMerhabaaa :)))
28 yasindayim ankaraliyim öğretmenim evliyim hamileyim :))Merhabalarrr hoşgeldınız☺ Nereden ve yaş kaç? Evlımısınız? Hamılelık? Ona gore devam edelımm
Ben izmirden .selin ,25yaşındayımm,evlıyımm ve yeni hamişimmm28 yasindayim ankaraliyim öğretmenim evliyim hamileyim :))
Siz ?
Ben izmirden .selin ,25yaşındayımm,evlıyımm ve yeni hamişimmmkac haftalıksınız?
Muz çok bastırıyo benim midemi . Denedin mi hiçGecem gündüz gündüz gecem oldu .... midemde filler tepiniyor .... o durumdayım
Bende de yanma var damacanayı dikicemGecem gündüz gündüz gecem oldu .... midemde filler tepiniyor .... o durumdayım
Benım cok yenıı, kan da anca cıkıyor şuan6+4 :) yeni benimki de . Sizin kaç
Muz leblebi kraker .... denemediğim şey kalmadıMuz çok bastırıcı benim midemi . Denedin mi hiç
Hoşgeldınnnnn cnmHayırlı gecelerhamdolsun sen nasılsın bacım? Ben istanbul'dayım, 5,5 senelik evliyim, 33 yaşındayım, 1 tane baldan tatlı oğlum var 2,5 yaşında ellerinizden öper
2.çocuğu 1 senedir istiyorum , 9 ay önce kürtaj oldum nasip zamanımı bekliyorum
Allah bütün isteyenlere de banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Keşke su kesse ; daha çok bulandırıyor ... demin annemle onun kavgasını veriyordumBende de yanma var damacanayı dikicem
Kaçtaydın sennnnnMuz leblebi kraker .... denemediğim şey kalmadısöyle 2-3 hafta geçsin belki azalır tek umudum
ya evet erken uyanıyorum normalmiKeşke su kesse ; daha çok bulandırıyor ... demin annemle onun kavgasını veriyordumbu arada uyku düzeni de bozuldu tabi
Yok mu arttırannnnnnnEn yaşlı benim galiba35
Erken uyanmak çok güzelKaçtaydın sennnnn
ya evet erken uyanıyorum normalmi
Benım çok daha yeni bakalım zaman ne gösterirrrrErken uyanmak çok güzelben geç yatıp geç kalkıyorum.... 10+6dayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?