- Konu Sahibi korkakfare
-
Cok zor bi durum Allah yardımcınız olsun... bir doktora basvurup yardim istemediniz mi?
Tek yapmanız gereken sey sakin olmak. Benim kizim hemen hemen 11 aylik 2 ay once bana düşkündü uzerimden inmez kimseye gitmez bi durumdaydi. Şimdi aynisini babasina yapiyor. Sabah ise giderken arkasindan yarim saat ağlıyor benim kucagima hic gelmiyor :) tabi sizin yasanilan sorun gece olunca katlanmasi daha da zor umarim en yakin zamanda atlatir bu durumu..Randevumuz haftaya.. ama telefonda biraz anlattim normal gelisimi gibi dedi doktor. Hatta kisileri degistirip aynisini babasina yapabilir desi. Ama ben 1 hafta daha napacam bilemiyorum gercekten
çok zor durum yaa.. benim oğlumda 1 haftadır her sabah 6 da ağlayarak uyanıyo bişeyden mi korkuyo dedik ama yok o da babasını istiyor sürekli.. babam işe gitmesin diyor adam 1 haftadır geç kalıyo işe..
Kızınızı çaktırmadan sorgulayın.psikolojik olabilir.Allah korusun biri bişey mi yaptı sorun baskı yapmadan.
Beraber yatın tamamen düzelene kadar.
Kendime surekli bunu telkin ediyorum inanin. Ama bi iplerim koptu bugunTek yapmanız gereken sey sakin olmak. Benim kizim hemen hemen 11 aylik 2 ay once bana düşkündü uzerimden inmez kimseye gitmez bi durumdaydi. Şimdi aynisini babasina yapiyor. Sabah ise giderken arkasindan yarim saat ağlıyor benim kucagima hic gelmiyor :) tabi sizin yasanilan sorun gece olunca katlanmasi daha da zor umarim en yakin zamanda atlatir bu durumu..
Olabilir tabiki ve eminimki sizin yerinizde kim olsa ayni olurdu sonuc.. kendimi koydum sizin yerinize bi yerden sonra benim de frenim patlardi... yine de aklıselim olmak lazim iste soylemesi kolay ama uygulamasi biraz zor :)Kendime surekli bunu telkin ediyorum inanin. Ama bi iplerim koptu bugun
Kızım 2 buçuk yaşındayken bizimde oldu oyle bi donemimiz.gece kalkar ağlardı beni bile istemezdi.sabah hatirlamazdi yaptığını.sonra kendiliğinden geçti.sizin yapacağınız şey sakinliğini korumak.geçecek emin olun.Allah korusun.. soruyorum tabi sormaz miyim. Seni istiyorum diyor. Zaten gun icinde hic sorunu yok babasıyla. Hatta bugun babami ozledim diye ağlayarak babasini arattirdi. Gel baba diye agladi.. gece olunca bi değişiyor niyeyse
Kızım 2 buçuk yaşındayken bizimde oldu oyle bi donemimiz.gece kalkar ağlardı beni bile istemezdi.sabah hatirlamazdi yaptığını.sonra kendiliğinden geçti.sizin yapacağınız şey sakinliğini korumak.geçecek emin olun.
Geçecek bugünler ama zor tabi.Allah yardımcınız olsun.durumunuz musaitse bu durum geçene kadar aynı odada yatabilirsiniz benceNeyseki yalniz olmadigimi bilmek guzel. Inanin dun gece saat başı odasindaydim , ustelik grip de oldum. Gercekten cok zor zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?