gece temizlik yapmak

Tozları alıp mutfak dolaplarını kapılarını buzdolabını silebilirsin çamaşır yıkaıp serebilirsin ama süpürge o saatte rahatsız edebilir komşuları onu da çalışmadığın gün yaparsın hem senin için daha kolay olur

Ne gece ne gündüz temizlik yapmıyorum.haftada bir kadın alıyorum.almasamda öyle deli gibi işin kölesi olanlardan değilim.uykuya düşkün deilseniz gece yapılabilir tabi ama bence gece uyuyun daha sağlıklıdır :)

süpürge yapmam zaten gece :) gündüz mecbur yapıyorum bazen iki kez yapıyorum cünkü köpeğim var

Neden belki evinin altında insan yoktur mesela benim ne altta var ne üstte iki katıda benim... İstediğim gibi tepinirim

Gece değil ama 10-11 civarlarında bazen banyo klozet lavaboları halledebilirim, etrafın toplanması bulaşıkları yıkama falan halledilir ama elektrik süpürgesi falan çalıştırmam genelde 10 dan sonra varsa bulaşıkları makinede çalıştırırım çamaşırları yıkar asarım elektrik tasarrufu alt katımda da kimse yok boş mağaza

Valla ben de gece yapiyorum bazen
Bebis gunduz durmuyorsa ayni gunun gecesi bil ki evde temizlik var konu komsu yok etrafta o yuzden istersem davul zurna bile calabilirim

süpürme silkeleme dışında her işi yapabilirsin.
toplama,silme,ovma,düzenleme ,vs.
cam bile silebilirsin küçükse.
ben kışın işten gidince karanlıkta sildim camlarımı çoğu zaman.

alt komşumla aynı yerde çalışıyoruz.
çıkmadan az önce süpürge açmıştım geçen yıl.
güya evi tertemiz bırakmadan gitmemeliyim gibi bir takıntı olmuştu.

sabah çok erken yaparım.
makine boşalt,doldur,çamaşır at-as-katla,yemek yapma,mutfak dolapları-ocak vs. silme,giyecek dolapları düzenleme,ütü,yer silme,banyo-wc yıkama.
küveti yıkamam sadece çok ses çıkıyor.
hepsi bir günde değil ama sessiz yapılacak işler diye yazdım.

Saat 9 buçuk oldu mu süpürge işleri biter. Komşuluk hakkı, çocuklar varsa onlar uyur vb yani.
Gürültüsüz yapacaksan yapabilirsin. Toz al, tuvalet banyo ilaçla, otur buzdolabını sil vb.

Yaşam alanlarına saygı plz.

Evde 11 aylik bir canavarim oldugu icin bende mecbur geceleri yapiyorum. Dolaplari silme, gardrobu duzenlemek (gunduz oglum dagitiyor gece ben duzenliyorum) banyoyu ovmak ,koltuk hali silmek gibi isleri gece yapiyorum. Birde gece yemek yapip buzluga atiyorum. Hatta bikac gece manti yapip buzluga aticam diye kendimi kaptirip sabahladigim oldu

Akşam yemegınden snra benım mesaım bıtmıstr dyrum :) hııııc ugrasamam hem de cekınırım ses olr dye bazen kmsularım camasır makınesı calıstyrlar ben rahatsız olyrum kı en ustte benm daırem var alt kattan bu kadar ses gelyrsa benımkı haylı haylı gder dyrum :) zaten yemegı yıyınce bı agrlk ckuyr

sağolun kızlar. bikaç kişi gece yemek yapmaktan ve buzluğa atmaktan bahsetmiş. tadı bozulmuyor mu buzluğa hangi yemekleri atıyorsunuz ve ön pişirmeyle mi tam pişirmeyle mi ciğ mi :)

kızlar bu aralar temizliğe takmış durumdayım. aranızda geceleri temizlik yapan var mı ?? nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz? saat kaçta ? hep mi ? sorular sorular :))

eve akşam 9 da gidiyorum ve akılına gelecel bütün işlerimi akşam yapıyorum cam silmek ve evi süpürmek dahil :) haftanın 1 gunu izinliyim o günde yetmediği için akşamları yapıyorum...alt katımda kayınvalidem olduğu için ses sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…