Gece terlemeleri

Juventass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
989
493
103
Arkadaşlar selamlar herkese. Hamileliğinde gece terlemeleri yaşayan var mı? Bu mevsimde ip askılı atlet ile uyuyorum ve bir uyanıyorum gece ensem, sırtım, göğüs arası, boynum sırılsıklam. En son yorgan ve yatak bile ıslanmıştı yani. Bu normal mi? Böyle terleme her zaman olmuyor ama ateş basması her zaman oluyor.

bende senin gibiyim banyo yapsam dahi ani ateş basması terleme yine oluyo hormonlardan kaynaklıymış okuduğuma göre

Bende yeniyim 5 haftalık çok üşürüm ama gece terlediğimi hissediyrUm artık saçım falan kuru o bile yağlanmış gibi oluyor bunalıyorum

Bende yeniyim 5 haftalık çok üşürüm ama gece terlediğimi hissediyrUm artık saçım falan kuru o bile yağlanmış gibi oluyor bunalıyorum
Burda da karşılaştık:)) ben de normalde çok üşüyen bir insanım ama hamileliğin başından beri menopozlu kadınları çok iyi anlar oldum. İnanır mısın dün gece sıcak basması yüzünden 4-5 kere uyandım. Bu arada sanırım Ankara'dasın. Doktoruna karar verdin mi?

Evet Ankara daha karar vermedik sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…