- Emoji Skoru
- 842
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiniz mi tekrar değeriniz duzeldimiGünaydın kızlar üc hafta önce hasta olmuştum crp 45 olmuştu.Suan iyi hissediyorum ama bi durum yasıyorum korkuyorum gece terlemesi resmen kaldi bende.Acaba hastalık sandığım sey lösemi miydi
Onlar yok gibi ama terleme hala varÇig süt ve ya süt ürünü tüketimi veya hayvancılık var mı brucella açısından
Verem ihtimaline yönelik bir test yapıldı mi
Eşlik eden ciddi kilo kaybı , aşırı halsizlik ,veya başka dikkatinizi çeken bir belirti var mi
Hemogeam normal dedi crp bilmiyorumDoktora gittiniz mi tekrar değeriniz duzeldimi
Ama tesadüf mu hep tam iyi oldum dedım terleme devam edıyor. Doktor kanlar normal dedi ama b12 düşükken kendi kendine artmıslösemiyle ilgili bir takıntı var sizde bu kaçıncı konu
Acilen psikiyatriye gitmelisiniz, haftalardir losemi ariyorsunuz kendinizde Allah korusunAma tesadüf mu hep tam iyi oldum dedım terleme devam edıyor. Doktor kanlar normal dedi ama b12 düşükken kendi kendine artmıs
Haklısınız her gece terledim mi diye bakıyorum simdi de bacağımda morluk cıkmıs sürekli vücudumu dinliyorumAcilen psikiyatriye gitmelisiniz, haftalardir losemi ariyorsunuz kendinizde Allah korusunlosemi degilsiniz anksiyeteniz var.
kendini söylüyorsunuz doktor kanlar normal demiş. lösemi şüpheniz bile yok yani. doktora bile güvenmiyorsunuz. b12 düşer, yükselir bunun lösemiyle ne ilgisi var Allah aşkına. siz kendinize bu şekilde davranmaya devam ettikçe Allah korusun lösemi de olursunuz başka şeyler de.Ama tesadüf mu hep tam iyi oldum dedım terleme devam edıyor. Doktor kanlar normal dedi ama b12 düşükken kendi kendine artmıs
Haklısımız ama tam iyi oldum derken burnum gözlerim akmaya basladi bacagiödada morluk cıkmıs o yüzden endişe ettimkendini söylüyorsunuz doktor kanlar normal demiş. lösemi şüpheniz bile yok yani. doktora bile güvenmiyorsunuz. b12 düşer, yükselir bunun lösemiyle ne ilgisi var Allah aşkına. siz kendinize bu şekilde davranmaya devam ettikçe Allah korusun lösemi de olursunuz başka şeyler de.
hematoloğa gidin ve bende lösemi mi var diye sorun size gülecektir. bence derhal bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüşün bu anksiyete sizde normal değil. lütfen kendinize bunu yapmayın. sevgiler.Haklısımız ama tam iyi oldum derken burnum gözlerim akmaya basladi bacagiödada morluk cıkmıs o yüzden endişe ettim
Haklısınız bende zaten okb var doktoruma tekrar bi gidicem teşekkür ederimhematoloğa gidin ve bende lösemi mi var diye sorun size gülecektir. bence derhal bir psikolog ya da psikiyatrist ile görüşün bu anksiyete sizde normal değil. lütfen kendinize bunu yapmayın. sevgiler.
anksiyete yada panik atak olabilirsiniz oda gece terletirAma tesadüf mu hep tam iyi oldum dedım terleme devam edıyor. Doktor kanlar normal dedi ama b12 düşükken kendi kendine artmıs