gece terörü

Benim de kuzenimde var aynisi.Bize de psikiyatr 3 yaslarinda kendiliginden gecer yapilacak pek bir sey yok bazi cocuklarda oluyor dedi.Bir kere de nörologa gittiler o atarax surup vermis , azaltti ama hala biraz var, simdi 2 yasini bitirdi.Halam ilk 1 yil kafayi yeme noktasina geldim derdi, bize de gelir kalirlardi ne yapsak sakinlestiremezdik cocugu bizi duymuyor gibiydi.Allah yardimciniz olsun zor bir hastalik.

kizim bir hafta sonra 1 yasina girecek ve son 3 gece uyuduktan iki saat sonra uyanip çok siddetli bir aglama krizine giriyor, gözleri açik ama sanirim uykuda çünkü hiçbir sekilde sakinlestiremiyoruz, beni bile tanimiyor, çok yipratici ailece perisan olduk, var mi böyle bir durum yasayan deneyimli anneler, ne yapabilirim yardim lütfen, biraz arastirdim, gece terörü olabilir, istanbulda gidebileceimiz bu konuda uzman iyi bir çocuk psikologu var midir?

Kucuk cocuklarin bas ucuna kuran i kerim koyarlar , ruhaniler gelip zarar vermesin diye , birde bol bol ayet el kursi okuyun .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Çok gecmis olsun arkadaslar doktordan cok dua demişler dua konusunda tamam haklılar her şey dua ile fakat hem dua edip hem de derdin devasini aramak lazım benim esim din gorevlisi ve nerdeyse15yasindan beri bu sıkıntıyı yasiyor daha bugun nöroloji dr gittik önceden ailesi de bende bunun sadece ruyada korkutuyor lar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zannediyorduk ama dr bugun neden bu kadar ihmal ettiğimiz i sordu ihmal etmeyin aman

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X