Gece titremekten uyuyamamak

Ben cok takıntıliyim kalbimi de kendimi de yoruyorum ama elimde değil takmamak:KK43:
Zaten bu takintilar bizi bu hale getiriyor arkadasim acabalar hayatimizi mahvediyor sadece bir tavsiye vereyim esim beni doktoruma goturdugunde cildirmis gibiydim sanki orda duvarlar ustume geliyodu doktor nasil nefes alacagimi ve panik atagin öluncül hastalik olmadigini soyleyince ben rahat bir sekilde eve dondum haa birde doktorum eşime şu tavsiyeyi verdi o panik atak nöbeti gecirdiginde sakin üzerine düsme hatta onu yanliz bırakıp dısari cik gercekten seni o an bofboflayan birisi olmayinca kendi kendime yenmeyi ögrendim

Arkadaslar gece 1.2 saat uyuduktan sonra titremeyle uyandım ve bu titreme 3 saat falan gecmedi kimseyi de uyandirmadim kendime engel olamayacak derecede titreme vardı bir yandan da kalbim sıkışıyordu ama duracak gibi nefes almakta zorluk çekiyordum dudagimda da morarma vardı kafam catliyordu hâlâ kalbimin ve kafamın ağrısı tam gecmedi neden olmuş olabilir? Kalp kiriz olabilir mi belirtiler uyusuyor. Bu arada sigara vs kullanmıyorum. :63::110:
Hemen bir doktora gidin

Back
X