Gece uykusunda eşi konuşanlar , bagıranlar

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Başliktan anlaşıldıgı gibi eşim bazen konuşur bazrn bagırır bazen ne dedigi aanlasılmaz.
Az once sahit oldugum olayı anlatayım ben salonda oturuyordum. Eşimde uyuyor tv flaan acik degil telefonla ilgileniyodum. Birden icerden eşim sinirli bir sekilde avazı cıktıgı kadar bagirdı...
"" kızzzzzzzz sen burdaaa ne yapıyoooossun "" diye..!
Bana seslendi sandim yerimden sıçradım gittim baktim uyuyor. Uyandirmaya caliştim yok basaramadim...
Bazen yaninda yatarken de boyle bagiriyor bazen cok komik bazen cok urkutucu :(
Psikologami gotursem ne yapsam bilmiyorum..
Gecen gunde yaninda yatiyorum tam dalmak uzereyken bagiraarak "" siz şu taraftaaaaaan gidiiiiinnnnnn "" diye bagirdi. Neye ugradigimi sasirdim...
Gulsemmi aglasammi bilemedim...
Ya eşleri boyle olan varmı ? Cozebildinizmi ?
Ben ne yapsam ?
Valla gulunecek haldeyim yaaa !!!!! :(

Başliktan anlaşıldıgı gibi eşim bazen konuşur bazrn bagırır bazen ne dedigi aanlasılmaz.
Az once sahit oldugum olayı anlatayım ben salonda oturuyordum. Eşimde uyuyor tv flaan acik degil telefonla ilgileniyodum. Birden icerden eşim sinirli bir sekilde avazı cıktıgı kadar bagirdı...
Bana seslendi sandim yerimden sıçradım gittim baktim uyuyor. Uyandirmaya caliştim yok basaramadim...
Bazen yaninda yatarken de boyle bagiriyor bazen cok komik bazen cok urkutucu :KK43:
Gecen gunde yaninda yatiyorum tam dalmak uzereyken bagiraarak "" siz şu taraftaaaaaan gidiiiiinnnnnn "" diye bagirdi. Neye ugradigimi sasirdim...
Ben ne yapsam ?
Valla gulunecek haldeyim yaaa !!!!! :KK43:
Ah ah 2 yıldır korkudan depar atarak odadan odaya koşturdum:) esımın uykusunda işi ile ilgili konuşmalarından yılmıştım. Esım yogun calışıyor kafası cok dolu . Son zamanlarda uzun uzun sohbet edıyoruz aklında yarım bıraktıgı işle ılgılı seylerı konusup tuketıp yatırıyorum ve bklıyorum ses yok . Son 1 aydır bunu atlattık..

Ben kendim konuşuyorum ve bunu genelde işle ilgili aşırı stresli olduğum dönemlerde yapıyorum çoğunlukla. Psikolog kısmını hiç araştırmadım ama eşinizle dertleşmek ise yarayabilir en azından paylaşmış olur ve kendini güvende hisseder

eşim değil ben oyleyim cocukluktan beri çığlık, konusma,bağırmak,ağlamak. .kendi sesime uyandim milyon kez..hatta bekarken birgün baya baya imdaaaaat diye bagirmisim,annem babama kalk bisi oldu kiza demiş
babam uyanmış amañnn rüya görüyor yine demiş..annem dayanamayip gelmiş ve evet uyuyorum.
sebebine gelince belki genetiktir babaannemde böyleymiş,ben bilinçaltı olduğu düşünüyorum normalde bastirmak zorunda kaldığım tepkiler vs uykuda çıkıyor. . mesela cok ilginctir
annem cok dominat bir kadindi çocukluğumdan beri ruyamda hep onunla didisirim.
evlendim esim diyor ki her sabah yine butun gece annenle uğraştın.Annem artik alınıyor dusmanmiyim ben diyor

Pofffffffff bende boyleyim ya ..
Ne var yaaaaaaaaaaaaaa diye bagirip esimi korkudan yataktan dusurmuslugum bile vardir o_O
Olur olmaz herkesle gece boyu manyak gibi kavga ediyorum bir seyde hatirlamiyorum sabah:110:
Kisin daha cok oluyo ciglik atmiyorum da bagriniyorum :bicak:

Babam böyleydi :KK70:
Annemin memlekete gttiği hafta babam nasıl bağırıyo ama. baktım kardeşim üçbuçuk atıyo aldım onu yanıma yorganıda başımıze çektik uyuyamıyoruzda hem korkudan hem yorganın verdiği hararetten nefes almakta zorlanıyoruz..
En sonunda bütün gücümü topladım titrek bi sesle titreyen bacaklarımla babaaaaa babaa baabas korkuyoz biz bağırma nolur diyerek gittim yanına :rolleyes:
Ha noldu kıızm ne bağırması noluyo sen niye burdasın git yat hadi:uykucu: dedi ve geri uyudu bizde oh be çekip yatmıştık
Komikti ama korkutucuydu

Eşim de konuşur. Genelde şöyledir; yatakta doğrulur, sonra saçımı okşar, öper, seni seviyorum der, iltifat eder -ne güzelsin sen ya gibi- (hehe adamın uykuda bile ağzından bal damlıyor, kumaşı iyiyse demek :KK53: ), sonra döner k.çını uyur. Sabah da hatırlamaz. Bebeğimiz doğduktan sonra kalkıp kalkıp, bebek yatakta mı, kendi yatağında mı, ezeriz sonra diye panik yapar, pikenin desenleri arasında minnoşu arardı. Birkaç ay sürdü, sonra geçti. Ender olarak da kalkıp işteki problemlerle ilgili bir şey söyler, ki kendisi yazılım mühendisi, ne söylediğini anladığım olmadı daha. Sallıyorum; "compiler çöktü, bad raud kötü, güncellemek lazım" gibi. Ben de yatıştırıp, geri yatırıyorum; "Tamam sevgilim, şimdi yat, sabah yaparsın o işi," gibi. Sonra uyuyor ve yine bir şey hatırlamıyor. Bizde durum böyle. Çok şükür öyle beni korkutur cinsten bağırmalar çağırmalar yok. Valla yerdi kafasına yumruğu. Öyle uyandırıldığımda içimden bir şeytan çıkıyor çünkü.

Ha çözüme gelince, bizi rahatsız etmediği için çözüm aramadık ama daha şiddetli olsaydı bir psikologa giderdik herhalde.

benim esim de boyle ama bagirma falan yok. bazen kalkar biseyler yapar. bilgisayar kullaniyormus gibi yapar geri uyur. is yerindeki durumlari anlatir susar. ruyasinda benle mi konusuyor baskasiyla mi anlarim o derece sesini degistirir. bu ara kizimizla konusuyor. minnak diyor sebeklik yapiyor. ilk zamanlar korkuyordum alistim artik.

Eşim de hem rüyayı görür hem bana anlatır. Gece sohbet eder benimle uyurken. Ama en komiği bir gece kalktı ben tuvaletten gelmiştim. Kediyi nereye koydun dedi. Aşkım ne kedisi dedim rol yapma gördüm kediyi dedi ve yastıkların altı dahil tüm odayı aradı. :halay:en son tamam sen biraz uzan ben alıp geleyim dedim biraz başka odada oturdum baktım uyumuş.

Duruma göre sakın sesle haklısın ben yanındayım gibi şeyler söyleyebilirsin. Bazen kiminle konuşuyorsun diyorum x kişiyle selam söyle falan diyorum. Keyifli bence. :KK48:

Bazen yaninda yatarken de boyle bagiriyor bazen cok komik bazen cok urkutucu :KK43:
Ben ne yapsam ?
Valla gulunecek haldeyim yaaa !!!!! :KK43:
Benim eşim :) neler neler yapr uyurken :) anlatsam sinema filmi çıkar :) deprem oluyo diye üstüme kapaklanır. Köpek geliyor diye beni tutup kaçırmaya çalışır. Bi anda yatağın içinde böcek arar. İş yerinde olanları anlatır. Arkadaşlarıyla olanları anlatır. Bazen yatağa oturur uyurken salavat çeker :)))) tabi sürekli değil bunlar ama haftada bir olur :)

Benim esim de boyle. Bagirir, konusur, kalkar gezer hatta saldirir.
Bu gdce iki jere yatirdim kolundan tutup.
Kalkip kalkip gitti yataktan

Gunun icinde olan olaylari anlatır. Cozume kavusturamadiklarini da rüyasında çözmeye çalışır.
Ilk baslarda urkuyordum ama artik alıştım.
Hayır adam ne yaptiysa anlatiyo,kötü bi sey bence. Hic gizlin saklin yok :KK53:
:KK70: haklısın valla benim eşimde böyle gece kalkar beni sever öper güzel bi iki laf eder bazen noluyo laan moduna giriyorum bende :KK17:
İşle ilgili bana bişiler anlatır işi çok sıkıntılı ve yoğun anlatır yapıldı mı o iş yapılmadı mı diye bana sorar bende yapıldı yarın kontrol edersin derim kızar yapılmadıysa hemen yap diye :KK53: rahatsız edecek derecede olmadı için çare aramadık komik bile oluyor :lülülü:

Bunu fırsata çevirip konuşuyorum ben uykusundan:70: sorular soruyorum cevab veriyor . He kendine geldiğinde de yat zibar diye kızıyor :110:

Benim eşim de öyle. Ayda 1-2 kere konuşur. Kalkar gezer. Bi' keresinde öyle gezerken gidip başka odada saçmasapan bir pozisyonda uyumuş, kaldırdım geri getireyim diye. "Orası sığır dolu aşkım nereye geleyim, görmüyor musun? " demişliği var. :KK70::KK70::KK70:
(Eşim veteriner) Inat edip gelmedi bir de. Ben video'ya alıp kendisine izletene kadar inanmıyordu da üstelik uyurkonuşur-gezer olduğuna. :cool:

Oda arkadaşım böyle ya :D bağırmaları çok. Kaç gece uykumuzdan Uyandık. Eşim ya da sevgilim olsa sevgi falan gösteririm ve problem etmem, üstesinden gelirim hatta fırsata çeviririm ama elin kızına ne yapabilirim? :D horlamasından iyidir.

Back
X