Gece uykusunda eşi konuşanlar , bagıranlar

Ah ah 2 yıldır korkudan depar atarak odadan odaya koşturdum:) esımın uykusunda işi ile ilgili konuşmalarından yılmıştım. Esım yogun calışıyor kafası cok dolu . Son zamanlarda uzun uzun sohbet edıyoruz aklında yarım bıraktıgı işle ılgılı seylerı konusup tuketıp yatırıyorum ve bklıyorum ses yok . Son 1 aydır bunu atlattık..

Benimkisi konusur da aslinda :110:

eşim değil ben oyleyim cocukluktan beri çığlık, konusma,bağırmak,ağlamak. .kendi sesime uyandim milyon kez..hatta bekarken birgün baya baya imdaaaaat diye bagirmisim,annem babama kalk bisi oldu kiza demiş
babam uyanmış amañnn rüya görüyor yine demiş..annem dayanamayip gelmiş ve evet uyuyorum.
sebebine gelince belki genetiktir babaannemde böyleymiş,ben bilinçaltı olduğu düşünüyorum normalde bastirmak zorunda kaldığım tepkiler vs uykuda çıkıyor. . mesela cok ilginctir
annem cok dominat bir kadindi çocukluğumdan beri ruyamda hep onunla didisirim.
evlendim esim diyor ki her sabah yine butun gece annenle uğraştın.Annem artik alınıyor dusmanmiyim ben diyor

Ilgincmis gercekten. Bazen ruya goruyor ama bazen gercekten ne goruyo anlamiyorum

Anladimki eşlerden çok burdaki bayanlar daha cok gece bagirip konusuyor :halay::halay::halay:
Bende korkmalimiyim artik bilmiyorum birde pencere acik ses olsa herkes duyuyo bana bagiriyo sancklar :110:

Benim eşimde de var bu problem.genellikle işi hakkında konuşur gece gece..ama dün gece ölmüş babası ile konuştu,babasi çağırmış onu oda git yanımdan çağırma beni filan birşeyler diyordu..odumu koparttı şapşal herif..geldi uyu ondan sonra :mad:

Bende konuşuyorum annem ve babam şahit oluyorlar.
Bir ara işte çok yoğun çalışıyordum.
Rüyamda buyrun afiyet olsun diye konuşuyormuşum.
Babam soru sormuş ne kadar diye bunlar.
Cevap vermişim babama resmen ama hatırlamiyorum.
Bazende ne dedigim anlasilmiyormus.
Bence bir esinizle konusun kafasini dagiticak seyler yapin.

Back
X