- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
babaannem öyle. uykusunda konuşur bağırır çığlık atar ilk önceleri sıçrıyordum korkudan şimdi aman diyip devam ediyorum uyumaya :)) 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah 2 yıldır korkudan depar atarak odadan odaya koşturdum:) esımın uykusunda işi ile ilgili konuşmalarından yılmıştım. Esım yogun calışıyor kafası cok dolu . Son zamanlarda uzun uzun sohbet edıyoruz aklında yarım bıraktıgı işle ılgılı seylerı konusup tuketıp yatırıyorum ve bklıyorum ses yok . Son 1 aydır bunu atlattık..
eşim değil ben oyleyim cocukluktan beri çığlık, konusma,bağırmak,ağlamak. .kendi sesime uyandim milyon kez..hatta bekarken birgün baya baya imdaaaaat diye bagirmisim,annem babama kalk bisi oldu kiza demiş
babam uyanmış amañnn rüya görüyor yine demiş..annem dayanamayip gelmiş ve evet uyuyorum.
sebebine gelince belki genetiktir babaannemde böyleymiş,ben bilinçaltı olduğu düşünüyorum normalde bastirmak zorunda kaldığım tepkiler vs uykuda çıkıyor. . mesela cok ilginctir
annem cok dominat bir kadindi çocukluğumdan beri ruyamda hep onunla didisirim.
evlendim esim diyor ki her sabah yine butun gece annenle uğraştın.Annem artik alınıyor dusmanmiyim ben diyor