• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Eşinizin hiç bir kabahati yok. Asla farkında olmadan yaptığı bişey belliki. boşuna kimse burda adamı gaddar cani bellemesin. hoş değil.
Doktora gitmeye ikna etmelisiniz, adı nedir ne denir bilmem ama rahatsızlığı var belli. Benimde çok deli hareketlerim vardı. klozetin içine gece havlu atmışım sabah eşim gördü. hatırlamıyorum bile. Olabiliyor. Sebep nedir bilinmez, doktorlar yardımcı olabilir belki ama biz dua okumayı denemiştik. bikaç tur verilen duayı okuyunca geçti şükür.
Tamam kendinizi korumanız gerekiyor, hani olur ya naptığını bilmeden size sözlü müdaheleyi fiziksele çevirirse diye. Ama yorumları okuyunca millet resmen adama cani gibi konuşmuş. Rahatsızlığı olan kimse kabahatli kusurlu değildir. Elinde olmayan bişey çünkü.

Niye kusurlu değil ki? Böyle bir rahatsızlığı olduğunu bal gibi biliyor ama kabul etmeyip kadına işkence ediyor resmen.
Tedavi olmayı reddedip kadına birşey yapsa, cezadan kaçmak için hemen kabul eder ama akıl hastasıyım diye!

ya adam uyurgezer işte o anki rüyasına göre davranıyor. ne kadar abartılmış şizofren, hocaya gidin falan. konularınızı okumadım, sorunlarınız varmış, adamın rüyalarında bu sorunları görmesi normal değil mi ? ama tehlikeli olabilir, uyku merkezleri varmış oralara gidilebilir. gece kalktığını da hatırlamıyor, inkar etmesi normal. bu arada benim eşimdede var aynı sorun. gece kalkar beni kucaklayıp kaldırmaya çalışır, ya depremden ya yangından kaçırır. ama çok sık tekrarlamıyor, hatta eşimişn babasında da varmış yaşı ilerledikçe geçmiş

acılen bı psıkıyatrıden randevu alıp esınızın bu durumunu once sız anlatın sızden bı duysun uzman
sonra esınızı ıkna edıp doktora goturmelısınız
kameraya cekın olmazsa 1 geceyı halını ona gosterırsınız bu sekılde ıkna olur belkı

Işığı niye açıyor? Bilincsizce mi açiyor etrafinda birsey olduğundan mi korkuyor. Lambadan ampulu çıkarsan ne yapar acaba?

Çok sık oluyormuş be. Arada bir olsa neyse diycem de.

hasta demek ki. inkar ediyorsa gerçekten hatırlamıyor da olabilir. al eline telefonun kamerasını çek. sonra izletirsiniz. Allah şifa versin.

ispatlayıp doktora gidersiniz.

eşimde bazen kalkar gibi yapardı ben okuyarak yatırırdım... uyandırmadan.. aynı şeyi kardeşimde yapardı. onuda okuyarak yatırırdım uyarmadan... sabah hatırlamazlardı... şimdi eşim yapmıyor... cihazla uyuduğu için uykusunu alıyor şükür.

Ayy valla korkudan ölürüm heraldee :(:KK57:
Acilen kocanıza dua falan okuyun musallat falan olmasınlar.
Allhım sen evden uzak tut :(

Eşinizin çok büyük bir derdi var,nasıl ikna edersiniz bilmiyorum ama doktora gitmeli.
Kızım 4 aylıkken çok ağır bir ameliyat geçirdi ve şükür başarılı geçmişti ama ben ameliyat sorasında o kaybetme korkusunu atlatamadım. Gece aynen sizin eşiniz gibi kalkıp yatakta oturuyormuşum,ışığı açıp etrafa bakıyormuşum. Eşimi dürtükleyip bir şeyler diyormuşum,korkup korkmadığını bilmiyorum çünkü çoğunlukla sabah söylüyordu sen böyle böyle yaptın diye. Düzelmem aylarımızı almıştı. Siz de daha vahim durumlar var sanki

Tövbe , ya nasıl kalabiliyorsunuz aynı yerde? Çok ürkütücü hemen tedavi Olmalı , durum hiç iyi değil öyle Sabırla falan düzelecek bir durum değil bu , Allah yardımcın olsun

Çok ürkütücü yaa doktora gitmeye gönlü yoksa git o evden seni öldürse kim vurduya gidersin

Sorunlarimiz cook eski bir konum var genel hatlariyla Orada yaziyor ama yinede herseye rağmen baska yerde yatmiyim sabir et die die artik canima tak etmis bir noktadayim.
Bu Gece 12 gibi yattik.saat suan 2 civari.ve bu 2 saatlik sure icinde kocam olacak paldir kuldur tam 5 sefer kalkti.boyle yuregine incek gibi olurda kalp atislari hizlanirya insanin bu duyguyu 5 sefer yasadiktan sonra suan salonda kanepede kivrilip ve ağlayarak şunları yazıyorum. Icimde tuhaf bir korku uyuyamadim zaten ben ama o horuldarken bianda paldir küldür
.kalkti ışığı açtı saga sola baktı yatti.
.kalkti isigi acti paniklemis bir sekilde noluya ya nolu yaaa dedi yatti.
.kalkti isigi acti durdu bana bakio beni uyuyo sanio gozlerim kisik izliyorum napcak diye bende hani boyle bir kafa haraketi olur ya gostercem sana gununu gibi haraket kafayi asagi yukarı haraket ettirerek yüzüme bakiyor hemen açtım gozumu sabir sabir dedi yatti.
.Kalkti ışığı açtı köpek dedi ardindan turnak makasini aldi yataga oturdu egildi bir tirnak kesti sanirsam isigi kapatti yatti.
.kalkti isigi acti saga sola bana bakti yatti.
Veee benn yeter artik dedim ve salona geldim.korkuyorum bu adamin nesi var.delimi baska birseymi var.2 yildir hemen hemen her gece boyleyiz daha enterasan haraketler yapmisligida var.
Yattigi odanin kapisini kapattim kapi acilirsa filan ses yapsin diye ki cikarsa yanima gelirse sessizce korkarim cok.
Boyle iste yarin ise gidicem saat kac olmus hala uyuyamadim nasil uyunurki paranoyak olmaya basladim bu adam bunlari yaparken uyurgezer gibi ya bana kötü birsey yaparsa.....

Bu kadar şuursuz bir yazı okumamıştım. Bir de gelmiş burda neden acaba diyemi soruyorsunuz siz...
Yazık ya gerçekten. Alacaksın kocanı doktora götüreceksin. Bu kadar basit. Burda kocanı şikayet edeceğine sahip çık...

tövbe ya tüylerim diken diken oldu dua okuyup kocan uyurken üfle yüzüne aytel kursi falan :(

Gündüz konuştuğunuzda ne diyor? Dışarda ki hayatıyla mi aalakalı acaba? İş yuzunde n ve ya psikolojik bi durum olabilir. Sizinle konuşmadan olmaz. AAncak bu şekilde yardımcı olabilirsiniz. Yoksa sizde çok fena olumsuz etkileneceksiniz. Allah YARDIMCINIZ olsun :(

Adamcağızın belli ki uyku problemi var. Önce psikiyatriste götürmeniz gerekiyor mutlaka. Muhtemelen o da sizi uyku laboratuarı olan bi kliniğe yönlendirecektir. Sadece psikiyatri ile çözülebileceğini sanmıyorum, uyku bozukluklarıyla ilgilenen bir de nöroloğa ihtiyacınız var.

Bu kadar şuursuz bir yazı okumamıştım. Bir de gelmiş burda neden acaba diyemi soruyorsunuz siz...
Yazık ya gerçekten. Alacaksın kocanı doktora götüreceksin. Bu kadar basit. Burda kocanı şikayet edeceğine sahip çık...
Iyi hoş diyorsunda adam odalara kapatiyor kendini bir kac defa gun icinde randevu aldığımı söyledim o gun tel acmadi mesgule atti kacmak icin.ben deli degilim deli doktoruna gidecek diyebilecek kadarda okumus cahil.sanirim elimden geleni yaptim yapıyorum bayiltip mi gotureyim adami....

Simdiye kadar bile iyi sabretmissin. Nasil dayandin arkadasim ya, Allah yardimcin olsun. Herkes cekemezdi, en azindan ben dayanamazdim.

Evlerden irak..

Biri beni yalanci cikarsa boyle bide uste hakaret etse, coktan gizli kamera taktirmistim..

Back
X