- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şakalı cevap mıydı bu umarım öyledir
Sadece uyku apnesi geçiriyor.Neden şaka olsun ki,
İnsanın aklına psikolojik bir sorundan önce acaba rahatsız mı ediliyor düşüncesi geliyor.
Özellikle bu tarz vakalar gece 12 ve 02.00 arası gercekleşir ve konu sahibinin verdigi saatte bu yönde.
İnanmayabilirsiniz tabi bu tarz olaylara ama çokça yaşanan ve gercekligi inkar edilemez bir durum.
Şakalı cevap mıydı bu umarım öyledir
Sadece uyku apnesi geçiriyor.
Dr gidecek. Bir gece onu uyku odasında vücuduna bir kaç alet takip izleyecekler.
Yemek yiyip yatmayacak. Özellikle karbonhidrat. Protein olabilir. Uyumadan once yogurt ve sut. Ayran da olur.
Bu da karabasan denilen ama tiptaki adı uyku felci olan durumun önüne geçecek.
Sadece uyku apnesi geçiriyor.
Dr gidecek. Bir gece onu uyku odasında vücuduna bir kaç alet takip izleyecekler.
Yemek yiyip yatmayacak. Özellikle karbonhidrat. Protein olabilir. Uyumadan once yogurt ve sut. Ayran da olur.
Bu da karabasan denilen ama tiptaki adı uyku felci olan durumun önüne geçecek.
Sadece uyku apnesi geçirmiyor
Lütfen ya tam okuyun ya da yanlış yönlendiremeyin
Konu sahibi gündüz mutfakta bıçak saplayacak gibi yapıyor, eve girince spastik hareketler yapıyor falan dedi
Gündüz de mi uyku apnesi ??
Tıppa güveninÖyle mi, hiç duymamıştım daha önce uyku apnesini.
Teşekkürler bilgi için.
Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.kızlar bu uyku apnesi değil lütfen yanlış yönlendirip basite indirgemeyin.
gündüz vakti de ne gibi değişik "şakalar" yaptığını bir okuyun.
sanmıyorum.uyku apnesi böyle bir şey değil.ve adamın yaptığı davranışların gece dinlenememesi ile ilgisi yok.Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.
Uyku apnesi yaşıyor.
Ve ya
Uyku felci yaşıyor(bunu da nasıl onleyecekler yazdim)
Sokakta yani diger insanlara karsi hareketlerini kontrol edebiliyormus. Evde esine sacma sapan davraniyormus. Bi anormallik var ama uyku apnesi gibi gelmiyor bana.Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.
Uyku apnesi yaşıyor.
Ve ya
Uyku felci yaşıyor(bunu da nasıl onleyecekler yazdim)
Eşi son zamanlarda eş gibi değil de annesi gibi davranıyor da olabilir.Sokakta yani diger insanlara karsi hareketlerini kontrol edebiliyormus. Evde esine sacma sapan davraniyormus. Bi anormallik var ama uyku apnesi gibi gelmiyor bana.
Benim bu konuda pek bilgim yok, ama uyku apnesi gun icinde dalginliga, dikkatsizlige falan sebep olur saniyorum? Adam karisinin arkasindan bicak saplar gibi hareketler yapiyormus, agzi gozu oynuyormus. Uyku apnesinden daha tehlikeli bi durum var, en azindan konu sahibi icin.Eşi son zamanlarda eş gibi değil de annesi gibi davranıyor da olabilir.
Bu da psikolojik olarak yani işin felsefesini alt üst etmiş muhtemelen